خیلی از این ویکی بدم میادآخه اج ارزش داشتن کمربند رو داره؟؟؟
خیلی از این ویکی بدم میادآخه اج ارزش داشتن کمربند رو داره؟؟؟
Bravooooooooooooooآخه اج ارزش داشتن کمربند رو داره؟؟؟
خيلي خوب اومدي.خودشم از دست تايكر بگيرن بدن دست اين . . .
هنوز چیزی معلوم نیست. باید تا اسمک داون این هفته صبر کرد.
آره ، ولی باعث می شه بازی ها جالب ترشن.خیلی از این ویکی بدم میادآخه اج ارزش داشتن کمربند رو داره؟؟؟
سلام دوستان
ببخشید من تازه عاشق کشتی کج شدم چندتا سوال داشتم ممنون می شم جوابمو بدید
بعضی از اصطلاحات هست که من از اونا سر در نمییارم اگه لطف کنید به صورت خلاصه به من بگین ممنون می شم
این که می گن اسمکداون و راو و ای سی دبلیو یعنی چی کلا Wwe چیه حی این کلمه را می گن
بعد بکلش چیه رستل منیا چیه سامر اسلم چیه لست من استندینگ چیه اسم اون مسابقه که توی قفس هستند چیه بعد چرا اندرتیکر با رندی اورتون و تریپل اچ مسابقه نمی ده جه موقع هایی مسابقه می دن چرا با گلدبرگ مسابقه نمی ده
گلدبرگ میزنه یا اندرتیکر البته عشق من اندرتیکر هست ممنون می شم جوابمو بدین
گریت کالی در پی پی وی بکلش مسابقه ای با بیگ شو داشت که در اون مسابقه شکست خورد . کالی در این مسابقه بشدت مصدوم شد و تا دو ماه قادر به مسابقه دادن نیست .
مصدومیت گریت کالی بخاطر چوکسلمی بود که از بیگ شو خورد . در واقع گریت کالی از ناحیه ی سر دچار مصدومیت شده که این کاملا بعد از مسابقه اش مشخص بود .
RAW . May 05th , 2008 . Results
..
..
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
..
" Mickie James © def. Beth Pheonix | Lumberjack Match "
..
در مسابقه ای که میکی جیمز و بث فینکس سر کمربند قهرمانی زنان بصورت لامبرجک انجام دادن ، میکی جیمز تونست با استفاده از اشتباه ملینا ، بث فینکس رو رول آپ کنه و پیروز مسابقه بشه . به این ترتیب میکی کمربند خودش رو حفظ کرد .
..
" Paul Burchill & Katie def. John Culter | 2 on 1 Handicap Match "
..
در یک هندیکپ مچ دو به یک ، تیم پال برچیل و کتی موفق شدن جان کالتر رو شکست بدن . کتی تونست با زدن فینیشرش حریفش رو پین کنه .
..
" Shawn Michaels & Chris Jericho def. John Morrison & The Miz "
..
در یک مسابقه ی تیمی دو به دو ، شان مایکلز و جریکو با هم یار شدن و برابر موریسن و میز قرار گرفتن که در این مسابقه در حالی که جان موریسن میرفت تا فینیشرش رو به شان مایکلز بزنه ، شان خیلی ناگهانی به موریسن سوییت چین میوزیک زد و حریفش رو پین کرد و پیروز شد .
..
" Mr.Money In The Bank CM Punk vs. Randy Orton "
..
رندی اورتن و سی ام پانک در یک مسابقه ی تک به تک برابر هم قرار گرفتن که در این مسابقه در حالی که سی ام پانک به رندی ، بولداگ زده بود و میرفت تا پیروز بشه ، ویلیام ریگل مثل هفته ی قبل دوباره برق ها رو خاموش کرد و این مسابقه نا تموم موند .
..
" John Bradshaw Layfield def. DH Smith "
..
در یک مسابقه ی تک به تک ، جی بی ال و دی ایچ اسمیت برابر هم قرار گرفتن که در پایان جی بی ال تونست با یک کلوزلاین فرام هل پیروز مسابقه بشه .
..
" ECW Roster def. Triple H & Ken Kennedy "
..
مسابقه ای که بصورت هندیکپ بین سوپراستار های ای سی دابلیو برابر تریپل ایچ و کن کندی انجام شد ، یکی از مهیج ترین مسابقات این هفته نسبت به مسابقات دیگه بود که البته خیلی هم به طول نینجامید . در این مسابقه کین به کندی چوکسلم زد و بعد هم چاوو گئررو با یک فراگ اسپلش ، کندی رو پین کرد و به این ترتیب سوپراستار های ای سی دابلیو پیروز شدن .
..
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
کوتاه از راو این هفته ::
* در ابتدای راو ، ریگل وارد میشه و شروع به صحبت می کنه ولی با بی احترامی تماشاگران روبرو میشه . بعد کندی و تریپل ایچ به ترتیب میان و از ریگل گله میکنن .
* در راو اعلام شد که بلیط های گریت امریکن بش از یکشنبه به فروش میرسن .
* در برنامه ی کارلیتوز کابانا ، رودی پایپر میهمان بود . در این برنامه در حالی که قضیه به کدی رودس کشیده شده بود و پاپیر داشت باخت مارلا رو به کودی ، مسخره میکرد ، کرایم تایم اومدن و کارلیتو و سنتینو مارلا رو از رینگ انداختن بیرون .
* جی بی ال بعد از مسابقه اش با دی ایچ اسمیت ، گفت که من سینا رو میخوام و همین الان . که بعد از چند لحظه مکث ، سینا نیومد و جی بی ال هم عصبانی شد و رفت .
ECW on Sci Fi . May 06th , 2008 . Results
..
..
..
" Mike Knox def. Tommy Dreamer | Extreme Rules Match "
..
در یک اکستریم رولز مچ فوق العاده مهیج ، مایک ناکس برابر تامی دریمر قرار گرفت . در این مسابقه که هفت دقیقه به طول انجامید ، علاوه بر تلاش های بسیار تامی دریمر ، این ناکس بود که با زدن یک فیس باستر پیروز مسابقه شد .
..
" Kofi Kingston def. Matt Striker "
..
در یک مسابقه ی تک به تک ، کوفی کینگستون برابر مت استرایکر قرار گرفت که در این مسابقه کوفی کینگستون تونست در یک دقیقه حریف خودش رو با یک بازساکیک شکست بده .
..
" Colin Delany def. Armando Estarda "
..
در یک مسابقه ی جالب ، کالین دیلینی برابر جنرال منیجر ای سی دابلیو آرماندو استرادا قرار گرفت . در این مسابقه کولین دیلینی تونست با یک رول آپ ، استرادا رو پین کنه و پیروز بشه . اگه اشتباه نکنم این اولین برد دیلینی در یک مسابقه ی تک به تک بوده .
..
" ECW Champion Kane & CM Punk def. Chavo Guerrero & Bam Neely "
..
در مین ایونت ای سی دابلیو این هفته ، کین و سی ام پانک با هم تیم شدن و برابر چاوو گئررو و بم نیلی قرار گرفتن . در اواخر مسابقه بود که پانک و چوو داشتن با هم میجنگیدن و سی ام پانک به چاوو فن گو تو اسلیپ میزنه و چاوو رو پین می کنه و به این ترتیب تیم کین و پانک پیروز میشن .
..
کوتاه از ای سی دابلیو این هفته ::
* در ای سی دابلیو این هفته چندین فلش بک به قبل و بعد از رسل مینیا 23 نمایش داده شد .
* در ای سی دابلیو فلش بکی از ماه جون سال 2007 نشون داده شد که مربوط میشد به تولد مت استرایکر که رودی پاپیر در اون تولد یک کیک رو به صورت مت استرایکر زد و بعد بوگی من اومد .
* درگیری هایی هم در آخر ای سی دابلیو بین تیم کین و سی ام پانک برابر تیم جام موریسن و میز انجام گرفت که میشه گفت درگیری لفظی بود نه زد و خورد .
راستی ...
کالی (همون خلی) کی با آندر بازی داره ؟؟ شنیده بودم همین جمعهس نه ؟؟؟
سلام.
چقده سوال دلری تو! دی:
Raw, Smackdown ,ECW سه تا شاخه ی WWE هستند. تو هر شاخه یه سری از کشتی گیرها فعالیت می کنند. هر شاخه کمربند قهرمانی خاص خودشو داره، به علاوه ی بازی های هفتگی.
آندر تیکر ، بتیستا... تو اسمک داون فعالیت می کنند، اورتن ، HHH ، سینا و... تو Raw. به خاطر همینه که با هم بازی نمی کنند.
بجز بازی های هفتگی، 14 تا بازی Pay Per View هم سالانه برگزار می شه که هر کدوم اسم خاص خودشو داره مثل اونایی که گفتی، مثلا بک لش یا Wrestle Mania
تو این بازی ها، باریکنای هر سه شاخه تو بازی هایی که از پیش تعیین شده با هم مسابق می دن، اهمیت این بازی ها خیلی بیشتر از هقتگی هاست.
گلدبرگ دیگه بازی نمی کنه.
سعی کردم کامل بگم ولی می دونم کامل نشد. اگه سوالی داری بپرس.![]()
شما كه علاقه مند شدي بدك نيست اينجا هم يه سري بزنيسلام دوستان
ببخشید من تازه عاشق کشتی کج شدم چندتا سوال داشتم ممنون می شم جوابمو بدید
بعضی از اصطلاحات هست که من از اونا سر در نمییارم اگه لطف کنید به صورت خلاصه به من بگین ممنون می شم
این که می گن اسمکداون و راو و ای سی دبلیو یعنی چی کلا Wwe چیه حی این کلمه را می گن
بعد بکلش چیه رستل منیا چیه سامر اسلم چیه لست من استندینگ چیه اسم اون مسابقه که توی قفس هستند چیه بعد چرا اندرتیکر با رندی اورتون و تریپل اچ مسابقه نمی ده جه موقع هایی مسابقه می دن چرا با گلدبرگ مسابقه نمی ده
گلدبرگ میزنه یا اندرتیکر البته عشق من اندرتیکر هست ممنون می شم جوابمو بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كالي مصدوم شد؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه نميتونم باور كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)