دوست عزیز زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور کنید همه چیز حله
باید ریست فکتوری کنید
دوست عزیز زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور کنید همه چیز حله
باید ریست فکتوری کنید
سلام
من تلویزیون ex520 دارم ، از طریق کابل LAN به مودم وصل میکنم، تلویزیون به صورت اتوماتیک همه چی رو میشناسه ولی بعد تایید مرحله آخر اتصال به اینترنت، نمیتونه به اینترنت وصل بشه و مینویسه اتصال به اینترنت ناموفق.
لطفا راهنماییم کنید. مشکل از چیه؟
اگه خوب توضیح ندادم ببخشید.
ممنون
سلام.
من کانال های دیجیتال رو تنظیم میکنم
18 تا کانال میاره اما بعد از 1 یا 2 روز فقط کانال های از 1 تا 8 هست و بقیه رو No Signal میزنه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
دوست عزیز
digital auto service update off
را روی گزینه
off
بگذارید. کانالها ثابت خواهند ماند.
سلام دوست عزیز
من هم مشکل مشابهی دارم.
خودبخود جای بعضی شبکه ها عوض میشه یا بعضیهاشون کپی میشن یا حذف میشن
منوی تلوزیونمون فارسیه
از کدوم قسمت باید این مشکل رو درست کنم؟
این مشکل ربطی به تلویزیون نداره ... ممکن هستش که از طرف صدا و سیما فرکانس ها تغییر کنه ....
سلام دوستان
به منو مخفی ex520 چه جوری میشه وارد شد؟
ممنون میشم اساتید جواب بدین
سلام دوستان
به منو مخفی ex520 چه جوری میشه وارد شد؟
ممنون میشم اساتید جواب بدین![]()
وحید جون درست میگن
شما هر کاری بکنین بازهم مشکل سیگنال خواهید داشت تو بعضی از شهرستانها مثلا اصفهان که به طور مرتب دستگاهای پخش دیجتال رو تغییر میدن مثلا فرکانس و یا مثلا ریست دستگاه یا هر چیز یا هر دلیل فنی دیگه دیجیتال قطع یا با افت کیفیت وحشتناک همراه میشه
چاره ای نیست فعلا باید صبر کرد تا سیگنالها ثابت بشه و دستگاه ها به قولی آب بندی بشن اینها یه تجربه ای تو ی دیجیتال بدست بیارن
بعدش همه چیز حله
گاهی اوقات شده من هم کانالها رو تنظیم کردم چیدم و مرتب بعد از ظهرش همشون پریدن باید دوباره بشینم سرچ کنم اگه اگه پیدا کرد دوباره مرتب کنم
پس چاره ای جز صبر کردن نیست
سلام من هم مدل 40EX520 (بانه ) خریدم . ولی هر کاری کردم نتونستم کانال دیجیتال را پیدا کنم . نوع آنتن و روش سرچ را برام میفرستی . خیلی ممنون میشم . البته لطف میکنی اگر مراحل را دقیق تر بنویسی . منظورم حتی زبان و منطقه انتخابی و غیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)