مهاجرت ؟
جوش نزن.به زودی خودشون میان و یه حالی به این نامردها میدند.
بگو انشا...![]()
مهاجرت ؟
جوش نزن.به زودی خودشون میان و یه حالی به این نامردها میدند.
بگو انشا...![]()
بچه ها سرعت دانلود 256 محدود مخابرات چنده؟ از من هفته ی پیش دوروبر 30 , 40 بود ، الان دو روز 300 شده، همیشه اگه اینقدر باشه خیلی خوبه دیشب از ساعت یک تا شش پنج گیگ دانلود کردم
سرعت دانلود من الان 15 کیلوبایته. دیگه کفرمو در اوردن![]()
دوست عزیز حالت خوبه؟؟/
مخابرات غیرازطرح 128بعثت هیچ طرح ایی دیگه نداره که شبانه داشته باشه که اونم سرعتش یک مگ نهایتشه البته اگه خراسان رضوی هستید
همه طرحهای صبا هم که سرعتشون به 300می رسه هیچکدام شبانه رایگان نداره ومطمئنا تمام اون 5گیگی که شما دانلود کردین ازحسابتون کسر شده
Last edited by babak2111; 09-01-2013 at 14:47.
فکر کنم قاط زده! کلا یک گیگ حجم داشتم چه جوری میخواسته از حساب کسر بشه؟ ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه در ضمن خراسان رضئوی نیستم
دوستان این چند ساعته سرعت دانلودتون بهتر نشده .. ؟؟؟
من یک کاری کردم سرعت بهتر شه نمیدونم از مخابراته سرعت بهتر شده یا اون کاری که کردم
امروز من دقیقا فهمیدم که چی شده سرعتا خراب شده:تو گرجستان زلزله اومده، کشتیه لنگرش لق بود باز شده افتاد رو سر نهنگه، نهنگه تلو تلو زده خورده به سیم اینترنت خراب شده...
امروز من دقیقا فهمیدم که چی شده سرعتا خراب شده:تو گرجستان زلزله اومده، کشتیه لنگرش لق بود باز شده افتاد رو سر نهنگه، نهنگه تلو تلو زده خورده به سیم اینترنت خراب شده...
+
30 دقه پیش از مخابرات زنگ زدن گفتن به خاطر این اختلال چند روزه نمیدونم چقد به اشتراکتون اضافه شده ( خودم بر نداشتم) ولی هنوز سرعت خرابه![]()
اقا درست شده ظاهرا من 256 نامحدود دارم سرعت 30 یکم بیشتره
مخابراتم زنگ زد گفت ببخشید!!!
همون طوری که من گفتم سرعت الان توی روز خوب شده.
ولی باز سیاست کار رو گذاشتند توی دانلود رایگان شبانه.
کاری میکنند که یا دانلود نکنیم یا در حد دیال آپ باشیم.توی شب ها.
به شخصه دیشب تا صبح بیدار بودم.با اینکه حتی از سرور ایرانی هم دانلود میکردم ولی سرعت 40 بیشتر نمیشد.دانلود دیشبم 1گیگ بیشتر نبود.
ولی به محض اینکه شد ساعت 7 صیح به همین امام رضا که سرعت عالی شد.
آخه با عقل جور درمیاد خداوکیلی؟اگه خرابه چرا توی روز خراب نیست؟
مثل روز روشنه دیگه.باز دزدی از نوعی دیگر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)