سلام دوستان
ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻭ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻠﯽ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ 6080 ﺑﮕﯿﺮﻡ.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺍﺭﺯﻩ 200 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ 6080 ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻢ 6090 بخرم؟
سلام دوستان
ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻭ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻠﯽ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ 6080 ﺑﮕﯿﺮﻡ.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺍﺭﺯﻩ 200 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ 6080 ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻢ 6090 بخرم؟
چگونه به طور دستی میتوان بین گرافیک ها سویچ کرد ؟
من وقتی راست کلیک میکنم از طریق configure graffic گزینه high performance را فعال کردم ولی بنظر میرسه که هنوز از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه
سلام
دوستان من در حال حاضر msi ge620 دارم. و مشکل دوستانی که با فتوشاپ مشکل داشتند را ندارم. و از آن راضی هستم.
لب تاپ قبلی ام من هم DELL - XPS L501 بود.
روی هیج کدام از اینها تا به حال بازی نریختم .
هفته آینده میخوام یک لپتاپ جدید بگیرم.چون msi ge620 مدل فول اج دی آن آمده میخواستم این مدل را بگیرم.تا اینکه این تاپیک را دیدم. و همه این 78 صفحه را خوندم .حالا بین HP dv6-6090ee و msi ge620full hd باید یکی را انتخاب کنم.
از دوستانی که با این دو مدل کار کرده اند خواهش میکنم که بدون تعصب نظرات خودشان را عنوان بفرمایند.
دی وی دی درایو اچ پی 6080 قابل تعویض با بلوری رایتر هست؟
متاسفانه تا زمانی که پست ارسالی ما برای نمایش عمومی مورد تایید قرار بگیره سوالمون بین بقیه نظرات گم میشه.از دوستان اگه منو راهنمایی کنن ممنون میشم.هفته دیگه می خوام برای خرید 6080 برم تهران
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با GE620 معمولی کار کردم و به نظرم این مذل بهتره
خورمم روز اول بین ge620 و 6090 گیر کرده بودم ولی گرافیک و صدای 6090 به کل ge620 میارزه
در ضمن یه نکته دیگه بهت بگم که Msi ها کلا صفحه نمایششون معمولیه و خیلی عالی نیست (به نظر من رنگ صفحشون خیلی بی رنگه ) میتونی خودت بعدا مقایسه کنی و در مورد رزولوشن هم واقعا full HD بودنش اونم تو این سایز خیلی تاثیر گدار نیست.(البته نمی گم بی تاثیره ) اتفاقا یکی از دلایلی که منم از GE620 خوشم اومد همین FULL HD بو که بعدا دیدم تو ایران نیومده و موقعی هم که از نزذیک باهاش کار کردم اصلا از کیفیت رنگ صفحش خوشم نیومد.
به نظر من یا لپ تاپ خودتو نگه دار یا اگر خیلی دوست داری لپ تاپت رو عوش کنی 6090 بگبر
یا کلا صبر کن HP dv6-6188ee بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by d.b23; 09-06-2011 at 00:35.
کسی میتونه بگه تنظیماتی رو که باید برای این لپ تاپ انجام داد تا تمام توانش رو در اجرای بازی بذاره چیه؟
در ضمن نظرتون در مورد زاویه دید مانیتورش چیه؟
کسی نمیدونه ؟![]()
سلام
ممنون از توضیحاتی که دادید و از وقتی که گذاشتید.
من تو تاپیکی که msi را با سه مدل دیگر مقایسه کرده بودند شرکت نکردم چون اطلاعات من تئوری است و با سه مدل دیگر کار نکردم.
بخاطر همین نظر شما دوستان که با چند تا از اینها کار کرده اید برایم مهم است.اما جند تا سوال :
- وب کم hp اچ دی است ؟
آیا واقعا خنک تر است؟
یکی از برتر یهای msi گارانتی خوب و جواب گوی ان است. و همچنین قیمت مناسب تر ان.
اگر امکان دارد ضعف وقوت این دو مدل را بفرمایید
سپاسگزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)