تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 314 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻭ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻠﯽ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ 6080 ﺑﮕﯿﺮﻡ.
    ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺍﺭﺯﻩ 200 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ 6080 ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻢ 6090 بخرم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چگونه به طور دستی میتوان بین گرافیک ها سویچ کرد ؟
    من وقتی راست کلیک میکنم از طریق configure graffic گزینه high performance را فعال کردم ولی بنظر میرسه که هنوز از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    دوستان من در حال حاضر msi ge620 دارم. و مشکل دوستانی که با فتوشاپ مشکل داشتند را ندارم. و از آن راضی هستم.
    لب تاپ قبلی ام من هم DELL - XPS L501 بود.
    روی هیج کدام از اینها تا به حال بازی نریختم .
    هفته آینده میخوام یک لپتاپ جدید بگیرم.چون msi ge620 مدل فول اج دی آن آمده میخواستم این مدل را بگیرم.تا اینکه این تاپیک را دیدم. و همه این 78 صفحه را خوندم .حالا بین HP dv6-6090ee و msi ge620full hd باید یکی را انتخاب کنم.
    از دوستانی که با این دو مدل کار کرده اند خواهش میکنم که بدون تعصب نظرات خودشان را عنوان بفرمایند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دی وی دی درایو اچ پی 6080 قابل تعویض با بلوری رایتر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یعنی 70 تومن اختلاف قیمت.پس بیام تهران بهتره.می تونم بپرسم از کجا گرفتین؟ممنون می شم اگه دوستان مطلع دیگه هم آدرس یه جای خوب در تهران برای خرید این مدل با همین قیمت مناسب در اختیارم قرار بدن
    متاسفانه تا زمانی که پست ارسالی ما برای نمایش عمومی مورد تایید قرار بگیره سوالمون بین بقیه نظرات گم میشه.از دوستان اگه منو راهنمایی کنن ممنون میشم.هفته دیگه می خوام برای خرید 6080 برم تهران

داره خودمونی میشه mehdi fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کارت گرافیکش چند قیمته؟ واسه ارتقاع میگم
    کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام
    دوستان من در حال حاضر msi ge620 دارم. و مشکل دوستانی که با فتوشاپ مشکل داشتند را ندارم. و از آن راضی هستم.
    لب تاپ قبلی ام من هم DELL - XPS L501 بود.
    روی هیج کدام از اینها تا به حال بازی نریختم .
    هفته آینده میخوام یک لپتاپ جدید بگیرم.چون msi ge620 مدل فول اج دی آن آمده میخواستم این مدل را بگیرم.تا اینکه این تاپیک را دیدم. و همه این 78 صفحه را خوندم .حالا بین HP dv6-6090ee و msi ge620full hd باید یکی را انتخاب کنم.
    از دوستانی که با این دو مدل کار کرده اند خواهش میکنم که بدون تعصب نظرات خودشان را عنوان بفرمایند.
    من با GE620 معمولی کار کردم و به نظرم این مذل بهتره
    خورمم روز اول بین ge620 و 6090 گیر کرده بودم ولی گرافیک و صدای 6090 به کل ge620 میارزه
    در ضمن یه نکته دیگه بهت بگم که Msi ها کلا صفحه نمایششون معمولیه و خیلی عالی نیست (به نظر من رنگ صفحشون خیلی بی رنگه ) میتونی خودت بعدا مقایسه کنی و در مورد رزولوشن هم واقعا full HD بودنش اونم تو این سایز خیلی تاثیر گدار نیست.(البته نمی گم بی تاثیره ) اتفاقا یکی از دلایلی که منم از GE620 خوشم اومد همین FULL HD بو که بعدا دیدم تو ایران نیومده و موقعی هم که از نزذیک باهاش کار کردم اصلا از کیفیت رنگ صفحش خوشم نیومد.
    به نظر من یا لپ تاپ خودتو نگه دار یا اگر خیلی دوست داری لپ تاپت رو عوش کنی 6090 بگبر
    یا کلا صبر کن HP dv6-6188ee بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by d.b23; 09-06-2011 at 00:35.

8. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asghar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی میتونه بگه تنظیماتی رو که باید برای این لپ تاپ انجام داد تا تمام توانش رو در اجرای بازی بذاره چیه؟
    در ضمن نظرتون در مورد زاویه دید مانیتورش چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چگونه به طور دستی میتوان بین گرافیک ها سویچ کرد ؟
    من وقتی راست کلیک میکنم از طریق configure graffic گزینه high performance را فعال کردم ولی بنظر میرسه که هنوز از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه
    کسی نمیدونه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من با GE620 معمولی کار کردم و به نظرم این مذل بهتره
    خورمم روز اول بین ge620 و 6090 گیر کرده بودم ولی گرافیک و صدای 6090 به کل ge620 میارزه
    در ضمن یه نکته دیگه بهت بگم که Msi ها کلا صفحه نمایششون معمولیه و خیلی عالی نیست (به نظر من رنگ صفحشون خیلی بی رنگه ) میتونی خودت بعدا مقایسه کنی و در مورد رزولوشن هم واقعا full HD بودنش اونم تو این سایز خیلی تاثیر گدار نیست.(البته نمی گم بی تاثیره ) اتفاقا یکی از دلایلی که منم از GE620 خوشم اومد همین FULL HD بو که بعدا دیدم تو ایران نیومده و موقعی هم که از نزذیک باهاش کار کردم اصلا از کیفیت رنگ صفحش خوشم نیومد.
    به نظر من یا لپ تاپ خودتو نگه دار یا اگر خیلی دوست داری لپ تاپت رو عوش کنی 6090 بگبر
    یا کلا صبر کن HP dv6-6188ee بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ممنون از توضیحاتی که دادید و از وقتی که گذاشتید.
    من تو تاپیکی که msi را با سه مدل دیگر مقایسه کرده بودند شرکت نکردم چون اطلاعات من تئوری است و با سه مدل دیگر کار نکردم.
    بخاطر همین نظر شما دوستان که با چند تا از اینها کار کرده اید برایم مهم است.اما جند تا سوال :
    - وب کم hp اچ دی است ؟
    آیا واقعا خنک تر است؟
    یکی از برتر یهای msi گارانتی خوب و جواب گوی ان است. و همچنین قیمت مناسب تر ان.
    اگر امکان دارد ضعف وقوت این دو مدل را بفرمایید
    سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •