تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 574 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

عزيز من اين لينك رو از يك منبع مورد اطمينان پيدا كردم ! مشكوك نيست ! حالا اگه دوست دارين دانلود نكنين البته بهتره صبر كنيم تا وارد بازار ايران بشه .
    مدیر انجمنی که این بازی رو گذاشته اینجوری نوشته :

توی ایران هیچ نسخه ای برای عرضه یا فروش وجود نداره . اما در لهستان نسخه های هست .اما این نسخه یوروتراک 2 است اما کامل نیست چون شرکت scs نرم افزار هنوز هم داره روی ویژگی ها کار می کنه . این بازی توسط مدیر سایتی که آدرس اون آمده امتحان شده است.

این عین صحبتای دوستمون بود با اون جمله بندی قشنگش . لینک دانلود و پسوردش رو هم گذاشتن و ادعا میکنن که این بازی ETS 2 هست ولی دریغ از یه عکس از محیط بازی .
    الان یک جوون مرد مایه دار بیاد در راه اسلام فداکاری کنه 1.24 گیگ بی زبونو حروم کنه ببینیم خودشه یا نه . در ضمن ثواب هم داره اجرش هم با جهاد در راه خدا برابری میکنه میگید دروغ میگم اینم منبعش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOMARNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی جالبه...
    سایت اصلی سازنده بازی هنوز داره بازی رو می سازه و ما اینجا full version با کرک بازی رو داریم...
    حتما باید به سازنده ها خبر بدیم...!
    ای بابا این لینک ها که الان 1 سالی هست داخل سایت های مختلف پیدا شدن...

4. این کاربر از HOMARNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه senatoor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران 68

پيش فرض

سلام ...
    دوستان مدیر اون انجمن خودش هم دانلودش نکرده !!!
    منم یکی مثل اینو بعد از گذشت 15 ساعت با سرعت 256 دانلود کردم.آخرشم پسورد خواست.
    برای پسوردم باید از یه سایت خارجی بخری که کلا سر کاریه !!
    و اون دوست عزیزمونم که هی مطالب انجمن بازی های شبیه سازو اینجا قرار میده بیشتر توجه کنه.
    در ضمن پسوردی هم که مدیر انجمن بازی های شبیه ساز قرار داده کار نمیکنه.پس بیخودی وقت نذارید

داره خودمونی میشه senatoor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران 68

پيش فرض

(سلام عزيز نه هنوز فكر نكنم تو بازار اومده باشه فقط دانلود هست من هنوز امتحان نكردم چون سيستمم جواب نميده دانلود نميكنم كساني كه دانلود كردن حتما اطلاع بدهند با تشكر)

این رو آدمین انجمن بازی های شبیه ساز در پاسخ به یکی از کاربرا گفتن.کسی که لینک رو قرار داده!!!

تو این انجمن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی خور تر نداریم. به محض این که بیاد خودش تست میکنه و لینک دانلود و فروشش رو هم قرار میده
    تا حالا صبر کردین یه 2-3 ماه دیگه ام روش.کلا تا وقتی بیاد بیخیال بشید. بالاخره بازی میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام ...
    دوستان مدیر اون انجمن خودش هم دانلودش نکرده !!!
    منم یکی مثل اینو بعد از گذشت 15 ساعت با سرعت 256 دانلود کردم.آخرشم پسورد خواست.
    برای پسوردم باید از یه سایت خارجی بخری که کلا سر کاریه !!
    و اون دوست عزیزمونم که هی مطالب انجمن بازی های شبیه سازو اینجا قرار میده بیشتر توجه کنه.
    در ضمن پسوردی هم که مدیر انجمن بازی های شبیه ساز قرار داده کار نمیکنه.پس بیخودی وقت نذارید

عزيز من مدير انجمن بازيهاي شبيه ساز هستم. من اون رو گذاشتم چون از يه سايت معتبر ايراني پيداش كرده بودم و در نظراتي كه به ميطب داده بودن بازديد كننده هاش گفته بودن اين رمز كار ميكنه من براي همين مطمئن شدم و گذاشتم براي دانلود در انجمنم حالا بله من با شما موافقم . ولي چون اون بنده خدا گفت كار ميكنه منم گذاشتم !

اگه اشتباهي كردم ببخشيد قصدي بر ناراحتي شما نداشتم.

8. این کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

عزيز من مدير انجمن بازيهاي شبيه ساز هستم. من اون رو گذاشتم چون از يه سايت معتبر ايراني پيداش كرده بودم و در نظراتي كه به ميطب داده بودن بازديد كننده هاش گفته بودن اين رمز كار ميكنه من براي همين مطمئن شدم و گذاشتم براي دانلود در انجمنم حالا بله من با شما موافقم . ولي چون اون بنده خدا گفت كار ميكنه منم گذاشتم !

اگه اشتباهي كردم ببخشيد قصدي بر ناراحتي شما نداشتم.

دوست عزیز شما خیلی لطف کردی که به فکر دوستان بودی و لینک برای دانلود گذاشتی ولی شما که مدیر سایت هستی و میدونی که فعلا زیاد روی لینک های این بازی با توجه به صحبت های خود سازندگان و تاریخ انتشاری که برای بازی تعیین شده این لینک ها مشکوکه شما خودت یه تست نکردی و از روی حرف بقیه گذاشتی توی سایت خودت و اینجا؟
    اصولا مدیران خودشون این سری لینک ها رو برای اطمینان باید یه تست بکنن و اگه کار کرد با خیال راحت و مدرک بزارن توی سایت
    من خودم مدیر یه فروم هستم و زمانی که میخوام به لینکی که بهش شک دارم رو قرار بدم یه امتحان اول خودم میکنم اگه جواب داد بعد میذارم توی فرومم بدون مشکل

حالا شما هم اگه تست کردی که عکس از بازی بزار اگرم تست نکردی و اگه میتونی دانلود کن یه تست هم بکن اگه جواب داد همه دانلود میکنن

خب من سایت خودت هم که چک کردم ظاهرا بازی مشکل داره و یکی از کاربران خودت هم تست کرده بود و پسوورد اشتباه بود
    پس این لینک ها هم میشه مثل قبلی ها بی فایده دوستان هیج کس دانلود نکنه
    زمانی که بیاد به صورت رسمی خودم توی اینجا براتون میذارم

10. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein0mid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بچه ها سایت آمازون و که میشناسید بازی یورو 2 را واسه خرید پستی گذاشته یه آماری بگیرید صحت داره
    Last edited by hosein0mid; 27-04-2012 at 00:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تــح ــرآنـــــــ....... تاریخ عضویت: aug 1885

پيش فرض

بچه ها سایت آمازون و که میشناسید بازی یورو 2 را واسه خرید پستی گذاشته یه آماری بگیرید صحت داره
    اگه همچین چیزی هم درست باشه که نیست تا رسما وارد ایران شه یکی دو ماهی طول میکشه

داره خودمونی میشه moslem farahmand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

شركت سازنده ي بازي demo از بازي نزده

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

هنوز هیچ خبری نیست سایت آمازون هم اگه پیش فروش گذاشته پس این نشون دهنده این هستش که تا همون اول مرداد ماه بازی میاد و تاخیر نمیخوره

15. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •