kombat deception خیلی جالب هست
kombat deception خیلی جالب هست
Last edited by Angel Of Darkness; 03-07-2009 at 22:45.
تنها كمك من به شما شركت پرديس يه كالكشن درست كرده كه تمام كمبت ها توش هست از اول تا اخر شما فقط با پرداخت هزار تومن صاحب اين كالكشن مي شي ببخشيدااااااااااا![]()
فینیشینگ های مرتال کمبت آرماگدون رو هم بزارید (برای پلی استیشن 2)
سلام تو اين بازي برخلاف سري بازي هاي قبلي هر كاركتر فاتاليتي مخصوص خودشو نداره وهمه ي بازيكن ها يك فاتاليتي ميزنند بعد از فيشينگ كمي نزديك حريف شو بعد بزن جلو عقب دايره تااين كار يارورو نصف ميكنه
نكته ميتوني از كمبو هم استفاده كني مثلا جلوجلو مثلث بعد جلو عقب دايره يا جلوجلو مربع بعد دوبار جلو دايره
باتمرين ميتوني كمكم ده حركت بشت سر هم به حريف بزني نياز به تمرين داره خود من از ده تا بيشتر نميتونم بزنم
دوست عزيز اگر از مطلب استفاده كردي دكمه ي تشكر را بزن جون من بزن
اسمش اينه SHAOLIN MONKS اگه توضيح بيشتري خواستي در مورد اين بازي بگو بزارم
اره مخصوصا حالن فتحي بازي كه با شوجينكو بازي ميكني پازل و شطرنج هم داره گرافيكشم كه نگو عاليه تنها مشكلش اين بود كه نتونستم واسه PC گيرش بيارم اگه يه چيزايي در مورد نسخه پي سي ميدوني بگو با تشكر![]()
سلام
اقایون کسی میدونه چه جوری میشه صفحه رو بزرگ کرد اخه خیلی کوچیکه؟؟؟؟؟؟؟؟
رمز های کمبت 3 سگا رو میخوام اگه دارین ممنون میشم
دوست عزيز 110 تا ورژن مورتال كمبت الان تو بازاره مال شما كدوم ورژنه![]()
بازي كامپيوتر مورتال كومبات ۵ Mortal Kombat آخرین نسخه ی كومبات است؛ که به تازگی منتشر شده است...بازی مرتال کمبت کار خودش را با دستگاه میکرو شروع کرد و با دستگاه سگا شهرت یافت کرد.این بازی از نوع بازی های اکشن و مبارزه ای بوده و تمامی نسخه های آن بسیار موفق بودند، طوری که از این بازی 4 نسخه فیلم تحت عنوانهای Mortal Kombat 1,2,3,4 در هالیوود تولید شد !این بازی که در اصل نبرد دو نفر با هم است با روش ها و تکنیک های مختلف سعی در شکست دادن فرد مقابل (رایانه یا شخص دوم برای بازی) می باشد. این بازی با تقسیم صفحه کلید برای بازی با دو نفر یا با استفاده از دسته های بازی می توان بازی را به صورت دو نفره بازی کرد. همین طور شما می توانید با مراجعه به تنظیمات بازی آنگونه که دوست دارید صفحه کلید را برای بازی خود تنظیم کنید.اگر از علاقه مندان به بازي هاي رزمي هستيد اين بازي جديد و جذاب را به صورت رايگان با لينك مستقيم از ميهن دانلود دريافت كنيد و لذت ببريدسیستم مورد نیاز براي نصب بازي مورتال كمبات 5:System: Pentium-600 or equivalent
RAM: 128 MB
Hard Drive Space: 90 MB
Windows Xp, Vista
دانلود با حجم 55 مگابایت:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by عــــلی; 20-07-2009 at 12:16.
بعد از اولین نسخه 3d مورتال کامبت که مورتال کامبت 4 نام داشت دیگه هیچکدوم از نسخه ها برای PC نیومد
فقط چند نسخه دست ساز اومد که MORTAL KOMBAT PROJECT نام داشت که مثل نسخه های سگا بود
در مورد فیلمهای مورتال کامبت هم باید بگم که 2 نسخه فیلم بیشتر نداره
بقیه مورتال کامبتهای جدید که از deadly alliance شروع میشه و تا armagedon تموم میشه برای ps2
و آخرین نسخه این بازی هم برای ps3,xbox 360 اومد با اسم MORTAL KOMBAT VS DC
اینی رو هم که یکی از دوستان گذاشته به اسم مورتال کامبت 5 از نسخه های اصلی نیست و جدیدا هم عرضه نشده بلکه همون PROJECT هست که دست سازه و عکسش هم مربوط به نسخه ps2 هست
به حجمش توجه کنید!
Last edited by korokodil_avareh; 20-07-2009 at 16:24.
امیدورام راست نباشه چون من با دایال آپ 87 درصدشو دانلود کردم حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
بهتون خبر میدم..
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)