با سلام و تبریک سال نو و نوروز باستانی بر تمام عزیزان
در حال حاظر7 تومن نقد دارم اما واقعا میترسم که همین اندک سرمایه ای هم که دارم از دستم بره ! چند ماهیه که بعد از کلی درد سر و با وام و قرض و قوله و با کمک پدر و مادرم در یک شهرک 1400 واحدی مغازه ای خریدیم که بعد از کمر بندی و تقریبا در حومه شهر و مجاور یک راه ارتباطی تقریبا پر رفت و امد قرار داره . البته مغازه بیرون پاساژ شهرک و تقریبا 500 متری دورتر از جاده قرار داره !
کلا در این شهرک یک پاساژ تجاری وجود داره که درحال حاضر :
8 تا مواد غذایی
2 تا مشاور املاک
یک آرایشی بهداشتی (داخل پاساژ)
2 یک آرایشگاه
دو تا پوشاکی (داخل پاساژ)
یک نانوایی
یک کافینت
دوتا میوه فروشی
و همین قدر هم مغازه خالی داره (خلاصه اوضاع کاسبی اینجا زیاد جالب نیست)
-----------------------------------
اما در مورد خودم 31 سالمه !
لیسانس شیمی کاربردی هستم بعد از فارغ التحصیلی بعد از کلی این در و اون در زدن و مصاحبه دادن مدتی در یک شرکت تولیدی به عنوان تکنیسین آزمایشگاه مشغول به کار شدم فقط به امید سابقه کار !
اما بعد از مدتی من هم مثل خیلی از همکاران از مهر ورزی مسئولین بی نصیب نموندیم واز کار بیکار شدم
– زبان انگلیسیم بدک نیست و قبلا هم مدتی کافینت داشتم – از کار کردن هم عاری ندارم
یک دوره تعمیرات موبایل هم دیدم !
خلاصه معجونی از شیمی و کامپیوتر هستم و به کارهای فنی علاقه دارم !
شغلهایی که مد نظرم هست اینها هستند
1 ) خشک شویی : که فکرنکنم مشتری دائم داشته باشه !
2 ) تعمیرات و لوازم جانبی موبایل : که باید کنارش یک کار دیگه هم انجام بدم چون میدونم اینجا جای مناسبی برای این کار نیست
3 ) برنج یا خاروبار فروشی : که تقریبا مشکلی برای راه اندازی و تهیه اجناس ندارم فقط میترسم که با وجود این همه سوپرمارکت بزرگ و دیوار به دیوار کسی سراغ من نیاد !
4 ) پوشاک (ارزان) : که با یک نفر که خودش توی این کاره صحبت کردم قبول کرده 50 - 50 با من شریک بشه و تمام جنسی که میخوام برام فراهم کنه ! البته تنها امیدم اینه که بعد از مدتی از اطراف هم مشتری داشته باشم ! نمیدونم این کارم درسته یانه ؟
ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ! الان چند ماهی هست که هر روز دارم به این موضوع فکر میکنم !
خلاصه بدجوری مخم مختل شده !!! خواهشا اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید . خیلی اوضاع و احوالم خرابه !!!!!