تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 99 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام، آقا من یه مشکل اساسی دارم، امسال کنکور دارم و با توجه به نتایج آزمون های آزمایشی میتونم دو تا رشته دندان پزشکی و پزشکی رو ادامه بدم.
    علاقه ام روی پزشکیه، تخصص جراحی عمومی و فوق تخصص قلب ولی خیلی طولانیه ( حدود بیست و پنج سال) و تمام عمرمو باید درس بخونم...
    دندان پزشکی حدود دوازده تا 15 سال طول میکشه و درآمدش خیلی خیلی بیشتره...
    حالا من این وسط موندم...شما اگه بودین چی کار می کردین ؟؟ هرکس نظر خدشو بگه با دلیل لطفا.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود . از دوستان عزيز كي در فروش محصولات شيرين عسل يا زدن شعبه اي از اين شركت تجربه و تبحر دارد ؟ اگر كسي در اين زمينه كار كرده و تجربه داشته ممنون ميشم كه از معايب و محاسن اين كار و سود و زياني كه اين كار داره منو در جريان بزاره منتظر جوابم هستم .

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض راه اندازی آژانس هواپیمایی

واسه راه اندازی آژانس هواپیمایی چقد بودجه و سرمایه و چه نوع تخصصی لازمه؟
    درآمدش در حالت خوب چقدره؟
    ممنون

4. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یه شغل دست و پا کنم
    نظر خودم چاپخانه هستش از دوستان کسی چاپ خانه داره که منو راهنمایی کنه؟چقدر بودجه لازمه؟چقدر درآمد داره؟
    میخوام یه چاپخانه تقریبا مشت بزنم
    لطفا کمکم کنید

داره خودمونی میشه soheilnazemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو و نوروز باستانی بر تمام عزیزان

در حال حاظر7 تومن نقد دارم اما واقعا میترسم که همین اندک سرمایه ای هم که دارم از دستم بره !
    چند ماهیه که بعد از کلی درد سر و با وام و قرض و قوله و با کمک پدر و مادرم در یک شهرک 1400 واحدی مغازه ای خریدیم که بعد از کمر بندی و تقریبا در حومه شهر و مجاور یک راه ارتباطی تقریبا پر رفت و امد قرار داره . البته مغازه بیرون پاساژ شهرک و تقریبا 500 متری دورتر از جاده قرار داره !
    کلا در این شهرک یک پاساژ تجاری وجود داره که درحال حاضر :
    8 تا مواد غذایی
    2 تا مشاور املاک
    یک آرایشی بهداشتی (داخل پاساژ)
    2 یک آرایشگاه
    دو تا پوشاکی (داخل پاساژ)
    یک نانوایی
    یک کافینت
    دوتا میوه فروشی
    و همین قدر هم مغازه خالی داره (خلاصه اوضاع کاسبی اینجا زیاد جالب نیست)
    -----------------------------------
    اما در مورد خودم 31 سالمه !
    لیسانس شیمی کاربردی هستم بعد از فارغ التحصیلی بعد از کلی این در و اون در زدن و مصاحبه دادن مدتی در یک شرکت تولیدی به عنوان تکنیسین آزمایشگاه مشغول به کار شدم فقط به امید سابقه کار !
    اما بعد از مدتی من هم مثل خیلی از همکاران از مهر ورزی مسئولین بی نصیب نموندیم واز کار بیکار شدم
    – زبان انگلیسیم بدک نیست و قبلا هم مدتی کافینت داشتم – از کار کردن هم عاری ندارم
    یک دوره تعمیرات موبایل هم دیدم !
    خلاصه معجونی از شیمی و کامپیوتر هستم و به کارهای فنی علاقه دارم !
    شغلهایی که مد نظرم هست اینها هستند
    1 ) خشک شویی : که فکرنکنم مشتری دائم داشته باشه !
    2 ) تعمیرات و لوازم جانبی موبایل : که باید کنارش یک کار دیگه هم انجام بدم چون میدونم اینجا جای مناسبی برای این کار نیست
    3 ) برنج یا خاروبار فروشی : که تقریبا مشکلی برای راه اندازی و تهیه اجناس ندارم فقط میترسم که با وجود این همه سوپرمارکت بزرگ و دیوار به دیوار کسی سراغ من نیاد !
    4 ) پوشاک (ارزان) : که با یک نفر که خودش توی این کاره صحبت کردم قبول کرده 50 - 50 با من شریک بشه و تمام جنسی که میخوام برام فراهم کنه ! البته تنها امیدم اینه که بعد از مدتی از اطراف هم مشتری داشته باشم ! نمیدونم این کارم درسته یانه ؟
    ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ! الان چند ماهی هست که هر روز دارم به این موضوع فکر میکنم !
    خلاصه بدجوری مخم مختل شده !!! خواهشا اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید . خیلی اوضاع و احوالم خرابه !!!!!
    Last edited by soheilnazemy; 31-03-2012 at 10:36.

7. 2 کاربر از soheilnazemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یه شغل دست و پا کنم
    نظر خودم چاپخانه هستش از دوستان کسی چاپ خانه داره که منو راهنمایی کنه؟چقدر بودجه لازمه؟چقدر درآمد داره؟
    میخوام یه چاپخانه تقریبا مشت بزنم
    لطفا کمکم کنید
    چاپخانه !! الان !!!؟؟؟ دوست عزيز اگر اشناييت كافي نداريد اصلا سراغ چاپخانه نريد كه اكثر افراد صنعت چاپ هم در حال ورشكستگي هستند . بيشتر سود هم مال چاپ خانه نيست مال ناشر هست و چاپ خانه دار بيشتر كارش حمالي براي ناشر هست
    اما در كل بسته به اينكه چه نوع كاري مي خواي بكني ، در چه حد ، چي مي خواي چاپ كني ، كجا ميخواي راه بندازي و ... مي توني از يك تك دستگاه چهار رنگ يا تك رنگ حتي (كه اولي حدود 60 تومن و دومي 20 تومن هست) بگيري (كه البته به اين تك دستگاه چاپ خانه نمي گن) تا چاپخانه چند ده ميلياردي

9. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو و نوروز باستانی بر تمام عزیزان

در حال حاظر7 تومن نقد دارم اما واقعا میترسم که همین اندک سرمایه ای هم که دارم از دستم بره !
    چند ماهیه که بعد از کلی درد سر و با وام و قرض و قوله و با کمک پدر و مادرم در یک شهرک 1400 واحدی مغازه ای خریدیم که بعد از کمر بندی و تقریبا در حومه شهر و مجاور یک راه ارتباطی تقریبا پر رفت و امد قرار داره . البته مغازه بیرون پاساژ شهرک و تقریبا 500 متری دورتر از جاده قرار داره !
    کلا در این شهرک یک پاساژ تجاری وجود داره که درحال حاضر :
    8 تا مواد غذایی
    2 تا مشاور املاک
    یک آرایشی بهداشتی (داخل پاساژ)
    2 یک آرایشگاه
    دو تا پوشاکی (داخل پاساژ)
    یک نانوایی
    یک کافینت
    دوتا میوه فروشی
    و همین قدر هم مغازه خالی داره (خلاصه اوضاع کاسبی اینجا زیاد جالب نیست)
    -----------------------------------
    اما در مورد خودم 31 سالمه !
    لیسانس شیمی کاربردی هستم بعد از فارغ التحصیلی بعد از کلی این در و اون در زدن و مصاحبه دادن مدتی در یک شرکت تولیدی به عنوان تکنیسین آزمایشگاه مشغول به کار شدم فقط به امید سابقه کار !
    اما بعد از مدتی من هم مثل خیلی از همکاران از مهر ورزی مسئولین بی نصیب نموندیم واز کار بیکار شدم
    – زبان انگلیسیم بدک نیست و قبلا هم مدتی کافینت داشتم – از کار کردن هم عاری ندارم
    یک دوره تعمیرات موبایل هم دیدم !
    خلاصه معجونی از شیمی و کامپیوتر هستم و به کارهای فنی علاقه دارم !
    شغلهایی که مد نظرم هست اینها هستند
    1 ) خشک شویی : که فکرنکنم مشتری دائم داشته باشه !
    2 ) تعمیرات و لوازم جانبی موبایل : که باید کنارش یک کار دیگه هم انجام بدم چون میدونم اینجا جای مناسبی برای این کار نیست
    3 ) برنج یا خاروبار فروشی : که تقریبا مشکلی برای راه اندازی و تهیه اجناس ندارم فقط میترسم که با وجود این همه سوپرمارکت بزرگ و دیوار به دیوار کسی سراغ من نیاد !
    4 ) پوشاک (ارزان) : که با یک نفر که خودش توی این کاره صحبت کردم قبول کرده 50 - 50 با من شریک بشه و تمام جنسی که میخوام برام فراهم کنه ! البته تنها امیدم اینه که بعد از مدتی از اطراف هم مشتری داشته باشم ! نمیدونم این کارم درسته یانه ؟
    ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ! الان چند ماهی هست که هر روز دارم به این موضوع فکر میکنم !
    خلاصه بدجوری مخم مختل شده !!! خواهشا اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید . خیلی اوضاع و احوالم خرابه !!!!!
    البته من آدرس و منطقه شما رو نفهمیدم کجا هست و این که در مورد جمعیت منطقه و این که منظور شما از پر رفت آمد ، رفت آمد آدم و داری میگید؟ یا رفت آمد ماشین؟متراژ مغازه هم نگفتید؟
    به هر حال من پیشنهاد هایی به شما میدهم و تشخیص خوب و بد بودن و آنالیز این پیشنهادات با خود شماست.
    پیشنهاد اول: سوپر مارکت با اسم خوب و تبلغات خوب و سرویس ارسالرایگان
    پیشنهاد دوم :کار واش (بستگی به قدرت مالی و تفکر ماشین سوار های مردم شهرک داره)
    پیشنهاد سوم : فروش فقط گردو یعنی فروش 4 مدل گردو =>خورشتی / و گردو صبحانه.درجه 2 . درجه 1 . ممتاز(گردو سوپر) (البته بستگی به قدرت مالیمردم شهرک داره)
    پیشنهاد چهارم :فست فود/ آبمیو بستنی/رستوران غذا های سنتی/فلافلی/ کبابی/جیگرکی/
    پیشنهاد پنجم : میکانیکی و تعویض روغنی/باطری سازی(تعمیرات برق خودرو)
    پیشنهاد ششم: قهوه خانه/ چایی خانه /قلیون
    پیشنهاد هفتم: سبزی فروشی و گذاشتن دستگاه سبزی خورد کنی
    پیشنها د هشتم: به غیر از مغازه هم میشه دکه روز نامه فروشی هم بزنی اگر منطقه شما کم داشته باشه.
    پیشنهاد نهم : تعمیرات موتر سیکلت (تعمیر کار موتر سیکلت به راحتی پیدا میشه) و در کنارش فروش لوازم یدکی موتر سیکلت و باز در کنارش خرید فورش موتر سیکلت دست دوم هم می کنی.

خارج از این بحث اگر این پیشنهاد های ثمری برای شما نداره پیشنهاد میکنم یه مشاوره شغلی برید مطمئن باشین اون ها پیشنهاد های بسیاری دارند و 0 تا 100 بیشتر پیشنهاد هاشون رو عملا میدونن.

11. این کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض با 200 میلیون چه کاری میشه راه انداخت؟

سلام
    با 200 میلیون چه کاری میشه راه انداخت که درآمد بالایی داشته باشه؟
    تخصصی هم ندارم
    اگه در مورد واردات باشه خیلی بهتره چون جای پیشرفت داره

با تشکر

داره خودمونی میشه soheilnazemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    utopia

پيش فرض

البته من آدرس و منطقه شما رو نفهمیدم کجا هست و این که در مورد جمعیت منطقه و این که منظور شما از پر رفت آمد ، رفت آمد آدم و داری میگید؟ یا رفت آمد ماشین؟متراژ مغازه هم نگفتید؟
    به هر حال من پیشنهاد هایی به شما میدهم و تشخیص خوب و بد بودن و آنالیز این پیشنهادات با خود شماست.
    پیشنهاد اول: سوپر مارکت با اسم خوب و تبلغات خوب و سرویس ارسالرایگان
    پیشنهاد دوم :کار واش (بستگی به قدرت مالی و تفکر ماشین سوار های مردم شهرک داره)
    پیشنهاد سوم : فروش فقط گردو یعنی فروش 4 مدل گردو =>خورشتی / و گردو صبحانه.درجه 2 . درجه 1 . ممتاز(گردو سوپر) (البته بستگی به قدرت مالیمردم شهرک داره)
    پیشنهاد چهارم :فست فود/ آبمیو بستنی/رستوران غذا های سنتی/فلافلی/ کبابی/جیگرکی/
    پیشنهاد پنجم : میکانیکی و تعویض روغنی/باطری سازی(تعمیرات برق خودرو)
    پیشنهاد ششم: قهوه خانه/ چایی خانه /قلیون
    پیشنهاد هفتم: سبزی فروشی و گذاشتن دستگاه سبزی خورد کنی
    پیشنها د هشتم: به غیر از مغازه هم میشه دکه روز نامه فروشی هم بزنی اگر منطقه شما کم داشته باشه.
    پیشنهاد نهم : تعمیرات موتر سیکلت (تعمیر کار موتر سیکلت به راحتی پیدا میشه) و در کنارش فروش لوازم یدکی موتر سیکلت و باز در کنارش خرید فورش موتر سیکلت دست دوم هم می کنی.

خارج از این بحث اگر این پیشنهاد های ثمری برای شما نداره پیشنهاد میکنم یه مشاوره شغلی برید مطمئن باشین اون ها پیشنهاد های بسیاری دارند و 0 تا 100 بیشتر پیشنهاد هاشون رو عملا میدونن.
    * ----------------------------------------------- *
    باسپاس از پاسخ شما
    عذر میخوام اگه توضیحاتم کامل نبود دوست من !

من کرمان هستم و متراژ مغازه هم تقریبا 20 متر و تمام شیشه سکوریت و سرامیک و قفسه بندی شده هست.
    البته داخل یک شهرک و همونطور که گفتم از یکی از جادههای ارتباطی بین شهرستان و همینطور کمر بندی شهر که پر رفت آمده تقریبا 300 تا 400 متر فاصله داره !
    منظورم رفت و آمده ماشین هست نه عابر پیاده . مشتری پیاده فقط مربوط به خود شهرک هست. در این شهرک فقط یک پاساژ هست که کل مغازه هاش اونجاست.در طبقه هم کف یکی از بلوکها به صورت داخل و خارج (البته مغازه ما بیرون پاساژه و موقعیتش بدک نیست) و غیر از این پاساژ هیچ مغازه یا واحد تجاری در این شهرک وجود نداره به دلیل اینکه در این شهرک ساخت وساز کلا آپارتمانی بوده و به صورت بلوک های مسکونی !

اما در مورد مردم شهرک اکثرا کارمند دولت یا سپاه یا مستاجر و مذهبی هستند !

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید
    لطفا با سرمایه 700 میلیون تومانی هم راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید

ممنون

15. این کاربر از boeing_747 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •