کلا eboot نیست فقط...یه روشه دیگس...
البته خوده همین روشم مشکل پیدا کرده که تو chaptere 5 فریز میکنه که به خاطر همین باز اپدیت داده
----
ای بابا دفترچه نیت....همون که مثلا تو uncharted 2 دفترچه رو باز میکردیمو معمای اشکال هندسیو حل میکردیم....
کلا eboot نیست فقط...یه روشه دیگس...
البته خوده همین روشم مشکل پیدا کرده که تو chaptere 5 فریز میکنه که به خاطر همین باز اپدیت داده
----
ای بابا دفترچه نیت....همون که مثلا تو uncharted 2 دفترچه رو باز میکردیمو معمای اشکال هندسیو حل میکردیم....
PS3 Game List v1.9.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان بدون مشكل كدومه كه بگيريمش ؟
من U2 رو باري نكردم الان BF3 دارم بازي مي كنم چند وقت ديگه ميشينم پاي U3 مي خوام ببينم اين دفترچه به چه دردي مي خوره چيكارا مي كنه
دوستان من به هر دری زدم این BF3 رو پیدا نکردم. بدبختی اینجاس که دانشجوی شهرستان هستم و زیاد وقت ندارم تو تهران برم دنبالش.
لطف میکنین اگه دارین برام بفرستین هزینش هم هر چقدر باشه میدم.
خیلی خیلی ممنون. پ خ بزنین بهم.
ممنون.
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
دوستان من به هر دری زدم این BF3 رو پیدا نکردم. بدبختی اینجاس که دانشجوی شهرستان هستم و زیاد وقت ندارم تو تهران برم دنبالش.
لطف میکنین اگه دارین برام بفرستین هزینش هم هر چقدر باشه میدم.
خیلی خیلی ممنون. پ خ بزنین بهم.
ممنون.
طبیعتا این اخریه از همش بهتره..حالا تا چند روز دیگه میزارمش تو همون پست uncharted 3
BIG NEWS
و اما یکی از بهترین احباری که میشه در مورد -- کنسولPS3گفت.همونجور که اطلاع دارید برخی ازPLAY LOAD های این کنسول استخراج شده ولی ظاهرا برخی از PLAY LOADبه علت رمزی بودن قابل استخراج نبودند.ولی حالا قضیه کاملا فرق کرده این رمز ها شکسته شده و همه یPLAY LOADهای این کنسول سرسخت استخراج شده.خوب این قضیه مثل استخراجKEYها توXBOX360میمونه و به این معنیه که دیگه برای همه یOFWمیشهCFWساخت برای همه!!!!این یعنی اینکه دیگه حتی به دیباگ ها هم نیازی نیست و شما با داشتنCFWهای فریم ویر های جدید میتونید همه ی بازی های جدید رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنید.
این کار انقلاب بزرگی در JAIL BREAKاین کنسوله و به این معنی هست که مثل اکثر کنسول ها(XBOX 360وPSP)بین زمان انتشارOFWوCFWزمان زیادی نخواهد بود.
البته برای نصبCFWها ابتدا بایدPLAY LOADها را استخراج کرد.
اطلاعات جدید تر به زودی در اینجا قرار داده میشه.
و یک نکته خواهشا از زدن تاپیک برای این موضوع پرهیز بکنید چون این موضوع در همین تاپیک قابل بررسی هست.
لینک منبع:
ترجمه فارسی(دقت کید ترجمه آموزش کار هنوز ناقصه و فقط به درد اهل فن میخوره به خصوص برای تازه وارد ها توصیه نمیشه):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(بازیسنتر)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانگرید 3.6x به 3.55
256Mb NAND Only
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TRUE BLUE PLAYLOAD
و اما بعد از سیلی خبر های خوش در مورد jbکنسولps3دیروز هم یکی از روزهایی بود که خبر خوبی برای ما داشت.حتما در مورد دانگلTBیا همانJB2از قبل اطلاعاتی دارید و کمی با آن آشنا هستید این دانگل با استفاده از دیباگ ها بازی های+3.55را اجرا مکیرد ولی به علت قیمت بالا و دسترسی کم ما به این دانگل ها زیاد مورد توجه نبود.
اما امروزPLAY LOADهای این دانگل توسط هکرها به صورت مجانی لیک شده است که با اینPLAY LOADها میتوان به صورت مجانی و بدون حضور فیزیکی از این دانگل استفاده کرد.
در زیر کدهایMD5مربوط رو میزارم(در موردش تو پست اول همین تاپیک توضیح دادم):
PLAY LOAD MD5:
0200689D58FCA0FC51F7B738C33A5DC9
UPDATR PKG MD5:
0200689D58FCA0FC51F7B738C33A5DC9
MD5 CFWرو هم به زودی براتون میزارم.شکل شماتیک کار هنوز عرشه نشده ولی هکرا قول دادن شمای فنی کار رو به زودی عرضه بکنن و در صورت عرضه هم بنده منتظر خواهم کرد.
فقط یک نکته این هم اینکه من فعلا به جمع آوری لینک های دانلود و مستقیم کردنشون نپرداختم کسانی که عجله دارن و حرفه ای هستن این لینک تا حدودی بهشون کمک میکنه:
اما توصیه من اینه که فعلا صبر کنید تا اطلاعات و شمای فنی کار بیرون بیاد و فعلا دست به هیچ عملی نزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورت رسیدن اطلاعات جدید حتما قرار میدم.
ممنون
سلام
پلی استیشن من 3.55 بود و با CFW بازی کپی می کردم، تا اینکه به اشتباه به 3.60 آپدیتش کردم و دیگه کپی بازی نمیشد کرد.
الان اومدم و خبرای خوش رو دیدم. دمتون گرم.
من الان دانگرید کنم با همون CFW میتونم کپی بازی کنم؟
TRUE BLUE PLAY LOAD
دوستان بازم خبرای خوش.بازم شکست سونی.وبازم رمز گشایی ها.
دوستان طبق خبری که به تازگی منتشر شد همگی میدونیم که PLAY LOADهای دانگلTBبه صورتFREEریلیز شده.
اما این ها به تنهایی به دردی نمیخوردند تا این که بازم امروز بمب خبری ای ترکید.اینPLAY LOADها رمز گشایی شدند.یعنی کسایی که از قبل دانگل های مختلف داشتند میتونن به صورت دانگل ازش استفاده بکنند و یا کسانی که باCFWکار مکینن باید به زودی منتظر ریلیز یکCFWجدید باشند.
به امید خبر های هر چه بهتر.
باحق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)