تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 98 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 قدم به قدم 5

مرحله: The Murder Of Crows
    خب این مرحله یه کم شلوغه!شما در New Orleans هستید وJimmy Cilley یه سناتور کاندید انتخابات با برگزاری یه جشن داره مردم رو گول مالی میکنه سه قاتل حرفه ای قصد دارن اونو بکشن و شما نقش سوپرمن رو ایفا میکنید! Mark Purayah رئیسشونه که از خانواده محترمتون-کلونی های آزمایشگاهی-هست , دو دستیارش هم Raymond Kulinsky و Angelina Mason هستند
    هدف فقط حفاظت از سناتوره(=کشتن کلاغ ها) و پیچوندن یه کیف. این مرحله صبر ایوب و عمر نوح می خواد!

در شروع از سکوت بار استفاده کنید(دیگه گیرتون نمیاد) و صبر کنید تا وراجی های کلاغ قرمزه تموم بشه و از بار خارج بشه بعد در حالی که سوت میزنید تعقیبش کنید(نباید بهتون مشکوک بشه) دوستمون هردفعه از یه مسیری میره ولی بالاخره به یه جای خلوت میرسه تا ....کنه(بی فرهنگ بی تربیت بی ادب بی ..........!)یا سیگار بکشه(معتاد انگل خانمان سوز .........!) و شما از طرف شهرداری نیو اورلند با syringe sedative تنبیهش کنید و لباسشو بپوشید و جسد رو هم سطل آشغال شوت کنید بعد کیفو بردارید بعد به ضلع شمال غربی محله برید جایی کنار کتابفروشی که چند نگهبان زردپوش(باید جوجه باشن!) اونجا هستند در رو باز کنید و به سمت چپ برید از پله ها بالا برید و وارد اتاق مارک بشید کیف رو روی میز بزارید (معمولا)بادی گارد میاد و میگه:منتظر چی هستی گورتو گم کن!(چی داداش!؟) اصلا هول نکنید و بی ادبیشو ببخشید از اتاق که رفت بیرون(اینجا مهمه!) تا برگشتنش باید این کاها رو بکنید مارک رو وقتی کنار بالکن نیست با syringe poison یا سیم بکشید و جسدش رو تو یخچال(سردخونس؟) بزارید و واکی تاکیشو بردارید بعد به بالکن برید وقتی بادی گارد برگشت چیزه خاصی اتفاق نمی افته (نباید شما رو ببینه) دوباره که رفت کیف رو بردارید و از بالکن به پایین پرتاب کنید(با نگه داشتن کلید G)( مراقب باشید اونور میله ها نیفته و اگه بسکتبالیست نباشید و کیف رو جای خیلی تابلویی پرت کنید معمولا یه مامور پلیس میاد (یا کلاغ زرد) و اونو برمیداره و میشه جز اشیا گمشده ,پس گرفتنش سخت نیست فقط تعقیبشون کنید و وقتی کیف رو زمین گزاشتن بخزید کنارشون و کیف رو بردارید البته باشه برای آخرین کار)
    از پله ها پایین بیاید و کیف رو بردارید
    برای کشتن Angelina وقت هست اول باید سروقت Raymond چون هر دفعه تو یه بار میره یه توضیح کلی میدم فرق نمیکنه تو کدوم بار هست شما باید در ورودی پشتی رو پیدا کنید و داخل بشید و از پله ها به طبقه بالا برید و وقتی کنار پنجره نیست بکشیدش با سیم فقط هیچ کس نباید شما رو ببینه اینجا سکه خیلی به کارتون میاد

Angelina هم دیوانه وار محوطه رو قدم میزنه شما می تونید
    1-یه جایه خلوت با syringe poison بکشیدش و جسدش رو قایم کنید(فقط مواظب باشید جایی که کلاغ قرمزه رو بیهوش کردید نباشه چون سطل آشغال پره!)
    2- درست روبروی ساختمان مارک یه جای خلوت هست که دو نفر نشستن خاطره میگن به سمت جعبه ها برید و از اونها بالا برید مسیر رو ادامه بدید از لبه دیوار رد بشید بالا برید و روی پله های بقلی بپرید تا به زنجیر نگه دارنده پیانو برسید و یه بمب جاسازی کنید (شما میتونید این کار رو بعد از بیهوش کردن کلاغ قرمزه انجام بدید) و بعد به یه جای امن برید و صبر کنید تا آنجلینا بیاد زیر پیانو و بعد....چه حادثه دلخراشی!

راه دوم پیشنهاد میشه
    (اگه کیف رو مامورا بردن الان وقت پس گرفتنشه)
    لباستون رو عوض کنید(تخلیه فراموش نشه!) و با افتخار یه قهرمان محل رو ترک کنید(Escape)

مرگ سه نفر=زندگی یه نفر

2. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام

نه اصلا سر کاری نبوده!
    اگه شما جعبه ابزار رو از جلوی دستشویی بر نداری بعد از کشته شدن هدف اول پلیس ها همه جای اپرا رو میگردن و مشکوک میشن وقتی جعبه ابزار رو جلوی دستشویی پیدا کنن میشه مدرک ! و طبیعتا شما حداکثر professional میشید ولی وقتی می ندازیش کنار چلچراغ میشه گفت یکی اومده برای تعمیر و بعدش هم درست نشده و ناگهان چلچراغ سقوط کرده ......

البته در این مورد مطمئن نیستم اینو یکی از کاربرای gamespot گفته!ولی من فکر می کنم بشه بدون این کار هم سایلنت اساسین شد و در واقع اضافه کاریه!اما برای محکم کاری نوشتمش
    پس برای رد گم کردن بود مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام... ممکنه rating های مختلف رو به ترتیب بنویسید ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام... ممکنه rating های مختلف رو به ترتیب بنویسید ؟
    سلام
    راستش رو بخواید من هم فقط دو ریت بالا رو میدونم که سایلنت اساسین و پروفشنال هستند اگه شما باقی رو به ترتیب پیدا کردی منم دوست دارم بدونم البته ریت هایی که تا حالا باهاشون برخورد کردم:روانی-قصاب-روح-و....

با تشکر

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان!
    من هر وقت تو بازي G رو ميزنم از بازي ميپره بيرون!حتي جاشو هم عوض كردم ولي بازم جواب نميده منظورم از جاشو عوض كردم اين كه G رو با H عوض كردم ولي تا ميزنم از بازي ميره بيرون!
    جالبه كه وقتي از پروفايل داداشم ميرم اين مشكل نيست:دي
    يعني از يك پروفايل ديگه شروع كنم؟
    بازيم ايراد داره؟
    از چي هست مشكل؟؟؟؟
    با تشكر...
    امير

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان!
    من هر وقت تو بازي G رو ميزنم از بازي ميپره بيرون!حتي جاشو هم عوض كردم ولي بازم جواب نميده منظورم از جاشو عوض كردم اين كه G رو با H عوض كردم ولي تا ميزنم از بازي ميره بيرون!
    بازيم ايراد داره؟
    از چي هست مشكل؟؟؟؟
    با تشكر...
    امير
    با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب............

احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود........... تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...... راستی روی چه ویندوزی نصب کردی ؟ مال من ویستا هست و DEP خود ویستا بهش گیر می داد.... برو DEP رو غیر فعال کن... ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد... خب G نزن... فقط امید وارم توی مرحله ای نباشی که باید G بزنی...... فعلا ! بای

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه سوالی :
    تو این بازی مثه gta 5 نیست که بشه تغییرش داد ...؟ میفهمین که چی میگم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب............

احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود........... تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...... راستی روی چه ویندوزی نصب کردی ؟ مال من ویستا هست و DEP خود ویستا بهش گیر می داد.... برو DEP رو غیر فعال کن... ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد... خب G نزن... فقط امید وارم توی مرحله ای نباشی که باید G بزنی...... فعلا ! بای
    سلام!
    آره همون مرحله هستش!من روي ويستا اتفاقا اين مشكلو به اين شدت نداشتم!حالا رو xp اين مشكلو دارم!
    خب سعي ميكنيم G نزنيم ديگه!
    با تشكر...
    امير

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان!
    بازيم ايراد داره؟
    از چي هست مشكل؟؟؟؟
    با تشكر...
    امير
    احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود...تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...
    سلام!
    آره همون مرحله هستش!من روي ويستا اتفاقا اين مشكلو به اين شدت نداشتم!حالا رو xp اين مشكلو دارم!
    خب سعي ميكنيم G نزنيم ديگه!
    با تشكر...
    امير
    این ایرد از خود بازی ناشی میشه و برای اصلاح این باگ از پچ رسمی که در پست 730 معرفی شده استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوالی :
    تو این بازی مثه gta 5 نیست که بشه تغییرش داد ...؟ میفهمین که چی میگم
    متوجه سوالتون شدم ...خیر ... این بازی فاقد Mod و Skin هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این ایرد از خود بازی ناشی میشه و برای اصلاح این باگ از پچ رسمی که در پست 730 معرفی شده استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خيلي،خيلي مرسي!!!دوستان من سگ اين پيرمردرو توي مرحله برفي چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •