تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 162 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

با سلام آقا ترو خدا يكم از بحثتون را به HP Office jet 7000 با كاتريج 920 (100000تومني) اختصاص بديد...
    من ميخواستم يدونه از اون كاتريج هاي قابل شارژ بخرم الان مي بينم اصلا ممكنه كه كار نكنه...
    اگه پشت كاتريج هاي خودشو سوراخ كنم و از اونجا رنگ بريزم توش آيا مشكلي پيش مياد؟؟؟
    يا به نظرتون بهتره 120000 هزار تومن هزينه كنم و برم تانكيش كنم و خيال خودمو راحت كنم
    لطفا يه راه حل درست و درموني بذاريد جلومون....مرسي

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

منم همین مودل رو دارم. کاتریج شارجی بدرد نمیخوره من خریدم. همش رنگارو قاطی میزنه.نمیدونم میشه تانکیش کرد یا نه!!! اگه میشه برم یکنم آخه بابام رو در آورد. میشه کاتریج خودش رو شارج کنی اما ماندگاذی بالایی نداره. بهترین راه شارج کردنش اینه که قطره قطره با سرنگ از رو نمد جوهر بچک.نی تا جذب کنه. سوراخش نکن. همین که گفتم قطره قطره از رو نمد بچکون تا جذب شه و نوک رنگ هم نخوره به نمد. اما بازم زودی رنگش تموم میشه. نمیدونم پرینترم رو عمظ کنم یا برم مخزنیش کنم!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

منم همین مودل رو دارم. کاتریج شارجی بدرد نمیخوره من خریدم. همش رنگارو قاطی میزنه.نمیدونم میشه تانکیش کرد یا نه!!! اگه میشه برم یکنم آخه بابام رو در آورد. میشه کاتریج خودش رو شارج کنی اما ماندگاذی بالایی نداره. بهترین راه شارج کردنش اینه که قطره قطره با سرنگ از رو نمد جوهر بچک.نی تا جذب کنه. سوراخش نکن. همین که گفتم قطره قطره از رو نمد بچکون تا جذب شه و نوک رنگ هم نخوره به نمد. اما بازم زودی رنگش تموم میشه. نمیدونم پرینترم رو عمظ کنم یا برم مخزنیش کنم!!!!!!!!!
    نمي دونم اگه كاتريجشو سوراخ كنم چه مشكلي پيش مياره... كسي ميدونه؟؟؟دليلشو ميخواهم بدونم...

راستش به من پيشنهاد كردند كه هزينه تانكي كردنش حدود 120000 تومن ميشه كه البته اين هزينه دستمزدش هستش و از اون به بعد فقط شما هزينه خريد رنگ را داريد... كه به من گفته شده با هر بار پركردن تانك اون ميتوني 7000 برگه عكس پرينت كني...
    البته حتما بايد جاي تانك و پرينترت ثابت باشه... و نبايد حركت كنه چون تانكش بيرون از خود پرينتر نصب ميشه ...
    اينا چيزايي بود كه من شنيده بودم...حالا موندم چيكار كنم... باخودم گفتم اگه مشكلم با سوراخ كردن كاتريج حل ميشه كه ديگه تانكيش نمي كنم...

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام من هم مثل شما از کارتریج 920 استفاده میکنم (6500)
    اما کارتریج های فابریک خودشو بدون سوراخ کردن و فقط از انتها پر میکنم
    به نظر من اگر شما هم مثل من مصرف زیادی در ماه ندارید بهتره همین کار رو کنید چون سوراخ کردن کارتریج فقط در مدل های xl تازه اونم با کلی دردسره
    در غیر اینصورت بستن تانک توصیه میشه
    در مورد کارتریح شارژی هم که واسه این مدل موجوده ، همه بدون چیپ هستن چون در اچ پی نیازی به چیپ مخصوص نیست و با یه ارور و ok کردن به چاپ ادامه میده
    اما من با کارتریج شارژی به تنهایی موافق نیستم چون اصولا این کارتریح ها برای استفاده در پمپ هستند که اونم توسط یک متخصص بسته میشه
    در مورد مشکل آقای sepanta هم باید بگم که آیا اصول شارژ کارتریج شارژی رو رعایت کردید؟
    یعنی موقع ریختن جوهر انتهای کارتریج بسته بود؟ به نمد اجاره جذب کامل دادید؟ و نکات دیگر؟

5. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من با کارتریج 901 اچ پی مشکل دارم

هر کاری میکنم برای هواگیریش ، نمیشه.

کیت هم هرچی گشتم تو شیراز فقط دو نمونه بود که کوچیکشو گرفتم ، کارتیج رنگی رو هواگیری میکنه اما سیاه و سفید رو نه.

کیت هم که گرفتم ink mate هست . ولی روش ننوشه مدل 4500 رو.

ممنون میشم اگه راهی برای هواگیری این کارتریج بلد هستید بیان کنید.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

خوب میشه لطف کنید یه آموزش با عکس در صورت امکان واسمون بزارید... تا خوب شیر فهم بشیم که چیکار باید بکنیئ موقع شارژ کردنشون...

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد شارژ كارتريج هاي اچ پي در صفحه 66 همين تاپيك آقاي مهران گرجي عكس گذاشتند و توضيح دادند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرنگ برای تزریق.
    پارچه برای اینکه وقتی تزریق تموم شد کارتریج رو برعکس کنی و مقدار جوهر ریزی که داره جذپ پارچه بشه.

يه نكته هم در مورد ارور دادن كارتريج بگم كه متاسفانه من هم به اشتباه افتادم. دوستمون گفتن كارتريجم ارور ميده. چون همه پرينتر ها اجازه پرينت رو بعد از خالي شدن نميدن و بعضي ها ميدن روال كار اين هست كه وقتي ديگه پرينت نمي كنه گفته ميشه كارتريج ارور داده ولي هنگامي كه پرينت ميكنه گفته ميشه اخطار ميده يا پيغام پايين بودن سطح جوهر يا LOW INK ميده و ...
    و موردي كه بيش از ده بار توي اين تاپيك مطرح شده كه بعد از پر شدن اين ارور برطرف نميشه(و اصلا مهم نيست مهم پرينت كردن هست)

دوستان من با کارتریج 901 اچ پی مشکل دارم

هر کاری میکنم برای هواگیریش ، نمیشه.

کیت هم هرچی گشتم تو شیراز فقط دو نمونه بود که کوچیکشو گرفتم ، کارتیج رنگی رو هواگیری میکنه اما سیاه و سفید رو نه.

کیت هم که گرفتم ink mate هست . ولی روش ننوشه مدل 4500 رو.

ممنون میشم اگه راهی برای هواگیری این کارتریج بلد هستید بیان کنید.

با تشکر
    شما مشكلتون توي هوا گيري نشدن چيه؟ اگه كارتريجتون روي كيت سوار نميشه ميتونيد اون قسمت لاستيكش رو خارج كنيد و روي كارتريج بذاريد. اما اگه منظورتون اينه كه جوهر خارج نميشه علت كم بودن جوهر و يا گرفتگي هد ممكنه باشه.
    Last edited by mohammad.t; 27-12-2011 at 00:09.

9. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ککارتریج روی کیت سوار میشه، اما همون قسمت لاستیکی کوچیکه برای کیت سیاه سفید

که باعث میشه وقتی با سرنگ میخوام هواگیری کنم جوهر نیاد و از اطراف لاستیک هوا بیاد.

اما برای رنگی چون کمی کوچیکتره کارتریجش مشکلی نداره.

شاید در واقه بشه گفت کیت مال همین مدل 901 نیست و کیتش گیر نمیاد.

ممنونم

شما مشكلتون توي هوا گيري نشدن چيه؟ اگه كارتريجتون روي كيت سوار نميشه ميتونيد اون قسمت لاستيكش رو خارج كنيد و روي كارتريج بذاريد. اما اگه منظورتون اينه كه جوهر خارج نميشه علت كم بودن جوهر و يا گرفتگي هد ممكنه باشه.

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

که باعث میشه وقتی با سرنگ میخوام هواگیری کنم جوهر نیاد و از اطراف لاستیک هوا بیاد.

ممنونم
    سلام من هم مثل شما از کارتریج 920 استفاده میکنم (6500)
    اما کارتریج های فابریک خودشو بدون سوراخ کردن و فقط از انتها پر میکنم
    به نظر من اگر شما هم مثل من مصرف زیادی در ماه ندارید بهتره همین کار رو کنید چون سوراخ کردن کارتریج فقط در مدل های xl تازه اونم با کلی دردسره
    در غیر اینصورت بستن تانک توصیه میشه
    در مورد کارتریح شارژی هم که واسه این مدل موجوده ، همه بدون چیپ هستن چون در اچ پی نیازی به چیپ مخصوص نیست و با یه ارور و ok کردن به چاپ ادامه میده
    اما من با کارتریج شارژی به تنهایی موافق نیستم چون اصولا این کارتریح ها برای استفاده در پمپ هستند که اونم توسط یک متخصص بسته میشه
    در مورد مشکل آقای sepanta هم باید بگم که آیا اصول شارژ کارتریج شارژی رو رعایت کردید؟
    یعنی موقع ریختن جوهر انتهای کارتریج بسته بود؟ به نمد اجاره جذب کامل دادید؟ و نکات دیگر؟
    دوست عزیز میشه بگی اصول شارژ کاترج شارژی چی هست؟ من بلد نیستم.
    و باید عرض کنم داشتن کیت شارژ روی کاتریج الزامیه.من خودم یک 6500 هم دارم.تا زمانی که آی سی شارژ رو روی کاتریج شارجی نچبونم اصلا پرینتر اجازه الاین هم حتی نمیده و هیچ دستوری اجرا نمیشه.
    حتما باید کیت آی سی نصب شه .منتظر هستم این اصول رو برام بگی که کارم گیره دادا
    Last edited by sepanta; 27-12-2011 at 00:23. دليل: خ

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم
    ميگم كاري كه مي كرديم وقتي مجبور بوديم توي مغازه و كيت نداشتيم اون قسمت لاستيكي رو خارج مي كرديم و با دست روي كارتريج نگه مي داشتيم و هواگيري مي كرديم .
    منظورم قسمت خاكستري هست!

13. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •