دوست عزیز اگه میشه یه عکس از option منو مخفی تلویزیونت بزار.که داخلش type , tuner,... وجود داره
دوست عزیز اگه میشه یه عکس از option منو مخفی تلویزیونت بزار.که داخلش type , tuner,... وجود داره
سلام من تلویزیون d5500 رو میخام بخرم.
روی یکی از فلش خوراش نوشته hard disk . فروشنده گفت قابلیت ضبط روی هارد رو داره .
میخاستم ببینم آیا صحت داره ؟
آره دوست عزیز .من خودم باهاش ضبط کردم.هرموقع خریدی بگو تا روش فعال کردنشو بهت بگم
سلام فقط روی هارد میشه ضبط کرد یا فلش هم میشه؟چطور میشه؟![]()
چه جوریه توضیح میدی لطفا
خوب دوست عزیز ممنون از جوابت من این تلویزیون رو خریدم حالا اگه میشه راه فعال کردنش رو به من بگو.![]()
سلام به همه دوستان گل
آقا ما یه 40B550 از بانه خریدیم چطوری تنظیم کنیم که دیجیتال بگیره الان حالت جستجوی دیجیتال براش بازه ولی چیزی پیدا نمی کنه بعد Localsetروی ed_iran هست و region روی ed_dtv باید کار خاصی انجام بدم ؟ با تشکر
سلام دوستان تلويزيون ال اي دي 40مدل6000خريدم منوي فارسي نداره لوکل ست آن هم غير فعال است لطفا راهنمايي کنيد چگونه لوکال ست فعال ميشه؟وچگونه منورا فارسي کنم؟تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان گل
آقا ما یه 40B550 از بانه خریدیم چطوری تنظیم کنیم که دیجیتال بگیره الان حالت جستجوی دیجیتال براش بازه ولی چیزی پیدا نمی کنه بعد Localsetروی ed_iran هست و region روی ed_dtv باید کار خاصی انجام بدم ؟ با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)