دوست عزیز من صحبتم در رابطه با جعبه گوشی بود...
در رابطه با تاچش هنوز هم میگم که کاملا سنسیشن و جی اس 2 رو قورت میده... با هر 3 تا گوشی کار کردم...
دوست عزیز من صحبتم در رابطه با جعبه گوشی بود...
در رابطه با تاچش هنوز هم میگم که کاملا سنسیشن و جی اس 2 رو قورت میده... با هر 3 تا گوشی کار کردم...
اولا مبارک باشه گوشی جدیدانگار من موندم که برم GS2 رو بگیرم
آره متوجه بودم اون حرفت مربوط به جعبه بوده .... گفتم یه مونتاژی زده باشم دیدیو فردا پشیمون شدی![]()
هــــــی :(
این اتریکس من از اونجایی که 4G نیست هنوز واسش جینجربرد نیومده :(
تو کوارتر 4ــم 2011 میاد :(
نمی دونم !
خیلی تبریک میگم عزیز
ایشالا خوش باشی باهاش .
از کجا خریدی ؟!
خیلی ممنون ; )
یکی از آشناها از دبی برام آورد ، از فروشگاه تکنوتل توی دیره...
ولی 696 تومن در اومد واسم :(( به نظرم همون AT&T لاکد بگیرین بهتره : دی
دوستان به نظرتون چه کاستوم رامی بریزم که MotoBlur داشته باشه و فارسی هم پشتیبانی کنه و 2.3.4 باشه؟؟؟
توی 2.2.2 که دانلود کردم فارسی اضافه شده... ولی فونتش خیلی جنگولکه ، اصلا نمیشه باهاش وب رفت : دی آدم چشاش در میاد بره بخونه : دی نمیشه یه فونت ساده بریزم براش؟؟؟
انصافا همین 3 تا بازی 20-35-40 مگی THD که واس این گوشی دانلود کردم میارزه به سر تا پای هر چی گوشی اندرویدی غیر Tegra : دی
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که :
من یه ویدیوی 1080پی با فرمت mov ریختم رو گوشی و MoboPlayer راحت اجراش کرد... اما یه ویدیوی 720p با فرمت mp4 رو ریختم ، و موبوپلیر به شدت لگ زد... چرا؟؟؟ فریم ریت جفتشونم 23 فریم بر ثانیه بود :-؟؟
خیلی ممنون ; )
یکی از آشناها از دبی برام آورد ، از فروشگاه تکنوتل توی دیره...
ولی 696 تومن در اومد واسم :(( به نظرم همون AT&T لاکد بگیرین بهتره : دی
دوستان به نظرتون چه کاستوم رامی بریزم که MotoBlur داشته باشه و فارسی هم پشتیبانی کنه و 2.3.4 باشه؟؟؟
توی 2.2.2 که دانلود کردم فارسی اضافه شده... ولی فونتش خیلی جنگولکه ، اصلا نمیشه باهاش وب رفت : دی آدم چشاش در میاد بره بخونه : دی نمیشه یه فونت ساده بریزم براش؟؟؟
انصافا همین 3 تا بازی 20-35-40 مگی THD که واس این گوشی دانلود کردم میارزه به سر تا پای هر چی گوشی اندرویدی غیر Tegra : دی
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که :
من یه ویدیوی 1080پی با فرمت mov ریختم رو گوشی و MoboPlayer راحت اجراش کرد... اما یه ویدیوی 720p با فرمت mp4 رو ریختم ، و موبوپلیر به شدت لگ زد... چرا؟؟؟ فریم ریت جفتشونم 23 فریم بر ثانیه بود :-؟؟
چرا AT&T لاکد بهتره !!!
واسه قیمت کمترش ؟!
بله به خاطر قیمت کمترش... فکر نمی کنم زیاد تفاوتی داشته باشن... فقط درصد خیلی کمی شاید احتمال باشه که آنلاک ATT ها بپره :-؟؟
مرسی
هادی هستم![]()
تو xda رامهای زیادی برای آتریکس اومده .
میدونم اولش سخته رام زدن واسه یک گوشی که تازه اومده . مثل من که اولا دیفای خریده بودم . چند نفر بیشتر دیفای نداشتن . اما الان تو تاکسی هم میتونم برات گوشی رو فلش کنم به رامهای مختلف![]()
آتریکس هم همینطوره .
ما که فعلا" نداریم .اما همین چند نفری که داررین با کمک هم میتونین همه کارها رو ردیف کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)