تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 100 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

c585

خوب میشه همین روش استفاه از اپلیکیشنها صفحه اسمارت هاب رو بگی برامون چطوریاس؟
    دوست عزیز کافی روی هر برنامه ای که میخواهی کلیک کنی بعد دانلودش کنی و بعد ازش استفاده کنی. کلی برنامه جدید هم میتونی از قسمت samsung app خریداری کنی حالا رایگان یا پولی. البته فکر کنم که برنامه های پولی هنوز برای تلویزیون راه نیفتاده باشه ولی مثلا برای موبایلهای سامسونگ هست. برنامه های جالبی مثل پیش بینی آب و هوا و دیوان حافظ و اسکایپ و بازیهای بانمک کوچولو و بعضی کانالهای تلویزیونی اینترنتی هستند که همشون اول باید دانلود کنی و بعد از نصب در اسمارت هاب ازشون استفاده کنی.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هدایای زمستانه سامسونگ

خریداران تلویزیون های 55 اینچ LED در هنگام خرید، یکدستگاه سینمای خانگی 3D Blu-ray سامسونگ مدل HT-D5550 دو عدد عینک اکتیو سه بعدی مدل 3700 و اشتراک دوساله اینترنت وایمکس مبین نت دریافت خواهند نمود.
    عزیزانی که تلویزیون های LED مدلهای 46D8880، 46D7770 و 46D6960 را خریداری نمایند، یکدستگاه سینمای خانگی HT-D555، دو عدد عینک اکتیو سه بعدی مدل 3100 و اشتراک دوساله اینترنت وایمکس مبین نت را در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
    در صورت خرید تلویزیون های 40 اینچ LED در سری 6 و یا مدلهای 46D6940 و 46D6920 ، یکدستگاه سینمای خانگی HT-D455، دو عدد عینک اکتیو سه بعدی مدل 3100 و اشتراک دوساله اینترنت وایمکس مبین نت هدیه خواهد شد.
    برای خریداران تلویزیون های 46 اینچ LED در سری 5، یکدستگاه سینمای خانگی HT-D455 به عنوان هدیه در نظر گرفته شده و در هنگام خرید تقدیم خواهد گردید.
    خریداران گرامی تلویزیون های LED مدلهای 40D5950 و 40D5550 در هنگام خرید یکدستگاه سینمای خانگی HT-D355 دریافت خواهند نمود.
    خریداران تلویزیون های LED در سایزهای 37 و 32 اینچ و همچنین تلویزیون 40D5540 در هنگام خرید، یکدستگاه DVD-9800 دریافت خواهند نمود.

برای آن گروه از خریداران تلویزیون های LCD سامسونگ که تلویزیون هایی در سایزهای 37 و 40 و 46 اینچ خریداری نمایند، یک دستگاه DVD Player مدل DVD-9800 سامسونگ در نظر گرفته شده که در هنگام خرید به حضورشان تقدیم خواهد شد.
    خریداران تلویزیون های پلاسما در مدل های 43D495 و 51D495 یک دستگاه DVD Player مدل DVD-9800 سامسونگ به همراه 2 عینک سه بعدی در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
    خریداران تلویزیون های پلاسما در مدل های 43D455 و 51D455 یک دستگاه DVD Player مدل DVD-9800 سامسونگ در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.
    خریداران تلویزیون پلاسما مدل 51D585، دو عدد عینک اکتیو سه بعدی در هنگام خرید دریافت خواهند نمود.

( نقل از خبرنامه سامسونگ)

3. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام. کسی می دونه مدل پلاسمای سامسونگ سری D8000 وارد شده یا نه ؟ اگه نه ، معلوم نیست کی بیاد ؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام. کسی می دونه مدل پلاسمای سامسونگ سری D8000 وارد شده یا نه ؟ اگه نه ، معلوم نیست کی بیاد ؟ ممنون
    مدل d8000 جزو مدلهای بانه ای هست ونه مدل رسمی و با گارانتی سام سرویس. بله این مدل وارد شده و مدل رسمی و با گارانتیش هم d8880 هست که ابر تی وی برای خودش هست و نسبت به قیمت و امکانات و تصویرش از همه برندهای دیگر سر هستش. درضمن مدلهای بانه ای گیرنده دیجیتالشون فعال نیست و کانال دیجیتال نداری و با خریدش اون سینما خانواده سه بعدی که حدودا 930000 تومان قیمت داره و دو سال اشتراک اینترنت و مودم رایگان را از دست میدهی و به قاچاقچی محترم و به کساد کشوندن بازار داخلی کمک شایانی میکنی.

6. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مدل d8000 جزو مدلهای بانه ای هست ونه مدل رسمی و با گارانتی سام سرویس. بله این مدل وارد شده و مدل رسمی و با گارانتیش هم d8880 هست که ابر تی وی برای خودش هست و نسبت به قیمت و امکانات و تصویرش از همه برندهای دیگر سر هستش. درضمن مدلهای بانه ای گیرنده دیجیتالشون فعال نیست و کانال دیجیتال نداری و با خریدش اون سینما خانواده سه بعدی که حدودا 930000 تومان قیمت داره و دو سال اشتراک اینترنت و مودم رایگان را از دست میدهی و به قاچاقچی محترم و به کساد کشوندن بازار داخلی کمک شایانی میکنی.
    مطمعنی که پلاسماش هست ؟ از حدود قیمتاش توی سایزای مختلفش خبر داری ؟ 50 و 59

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کساد چی؟ قاچاق چی؟ کشک چی؟
    درسته که سامسونگ و الجی رو اگه قیمت هدایاشون رو کم کنی با بانه زیاد فرقی ندارن ولی اون روی سکه رو هم ببین که
    1. این قیمت هدایا که ما درنظرمیگیریم برای نماینده سامسونگ و ... تو ایران خیلی کمتر درمیاد
    2. شاید یکی این هدایا رو نخواد کی رو باید ببینه؟ هدیه که زوری نمیشه؟ میشه؟
    3. تا حالا فکرکردی چرا جنسی که فرضا قاچاق و با چند واسطه تو بانه و از عراق ! بدست مردم میرسه بازم اینقدر اختلاف قیمت با مشابه نمایندگی(بدون هدایا) داره؟
    4. تلویزیون های بانه قاچاق نیستن و اونجا منطقه آزاد تجاریه برای همینم هست که خریدارها میتونن تلویزیون ها رو بدون مشکل از پاسگاه های مسیر رد کنن... ولی تعداد بالا رو جلوش رو میگیرن.
    5. گیرم قاچاق باشه، این قاچاق شرف داره به کار صد تا نماینده های ایرانی الجی و سامسونگ و ... که دارن هموطن هاشون رو میچاپن جایی که اون کره ای و ژاپنی ها که به راحتی سر قضیه تحریم ها میتونن این کارو بکنن ولی حالا بهر دلیلی این کارو نمیکنن.
    6. برای کساد شدن هم که دیگه حرفی نمیمونه...
    درهرصورت من خودم اگه بخوام بخرم از نمایندگی میگرم ولی فقط چون هدایاش رو لازم دارم و از بانه یا سایر مناطق آزاد(=بندرعباس-گناوه-چابهار) دورم و دیگه اینکه نمیشه با این مافیای نمایندگی ها درافتاد... ونه بخاطر اختلاف کیفیت وگارانتی و سایر موارد دم کوزه ای...
    برای تایپش کلی زور زدم... کسایی که خوششون اومد یا قبول دارن بی زحمت همین دکمه تشکر بغل---------> رو بزنن

9. 4 کاربر از ressaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

کساد چی؟ قاچاق چی؟ کشک چی؟
    درسته که سامسونگ و الجی رو اگه قیمت هدایاشون رو کم کنی با بانه زیاد فرقی ندارن ولی اون روی سکه رو هم ببین که
    1. این قیمت هدایا که ما درنظرمیگیریم برای نماینده سامسونگ و ... تو ایران خیلی کمتر درمیاد
    2. شاید یکی این هدایا رو نخواد کی رو باید ببینه؟ هدیه که زوری نمیشه؟ میشه؟
    3. تا حالا فکرکردی چرا جنسی که فرضا قاچاق و با چند واسطه تو بانه و از عراق ! بدست مردم میرسه بازم اینقدر اختلاف قیمت با مشابه نمایندگی(بدون هدایا) داره؟
    4. تلویزیون های بانه قاچاق نیستن و اونجا منطقه آزاد تجاریه برای همینم هست که خریدارها میتونن تلویزیون ها رو بدون مشکل از پاسگاه های مسیر رد کنن... ولی تعداد بالا رو جلوش رو میگیرن.
    5. گیرم قاچاق باشه، این قاچاق شرف داره به کار صد تا نماینده های ایرانی الجی و سامسونگ و ... که دارن هموطن هاشون رو میچاپن جایی که اون کره ای و ژاپنی ها که به راحتی سر قضیه تحریم ها میتونن این کارو بکنن ولی حالا بهر دلیلی این کارو نمیکنن.
    6. برای کساد شدن هم که دیگه حرفی نمیمونه...
    درهرصورت من خودم اگه بخوام بخرم از نمایندگی میگرم ولی فقط چون هدایاش رو لازم دارم و از بانه یا سایر مناطق آزاد(=بندرعباس-گناوه-چابهار) دورم و دیگه اینکه نمیشه با این مافیای نمایندگی ها درافتاد... ونه بخاطر اختلاف کیفیت وگارانتی و سایر موارد دم کوزه ای...
    برای تایپش کلی زور زدم... کسایی که خوششون اومد یا قبول دارن بی زحمت همین دکمه تشکر بغل---------> رو بزنن
    دوست عزیزم این هدایا که زوری نیست هرکی نخواهد پولش رو بهش میدن کی گفته زوری؟ بعدشم همونطوری که خودت گفتی بعد از کم کردن پول این هدایا و با درنظر گرفتن گارانتی با نمونه بانه ای یکی درمیاد. بعدشم شما میتونی بگی نمایندگی چطوری مردم رو میچاپه.؟ مثلا در مشهد که خیابان سعدی مرکز صوتی و تصویری این شهر هست نمایندگیها برای رقابت با هم گاها با سود 3 تا 4 هزاز تومان تلویزیون را میفروشند و این رقابت شدید کلی به نفع مصرف کننده شده. همه این نمایندگیها لیست قیمتی از سامسونگ مرکزی تهران دارند که در سراسر کشور یکی هست توی این لیست هم قیمت مصرف کننده قید شده و هم قیمت عمده فروش که در معرض دید مشتری قرار میدهند گاها دیده شده که حتی زیر قیمت عمده فروش مصوب به مصرف کننده تلویزیونی فروخته شده. دیگه اینقدر هم کشک نیست که نمایندگی بتونه مردم بچاپه. یک چیزی میگین که گفته باشینمخصوصا الان که مردم بهتر از فروشنده قیمتها رو دارند. تلویزیون اونهم برند معروفی مثل سامسونگ خواربار یا جنس دکوری نیست که با هر قیمت و هر سودی که خواسته باشند بتونند بفروشند

11. 4 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

مطمعنی که پلاسماش هست ؟ از حدود قیمتاش توی سایزای مختلفش خبر داری ؟ 50 و 59

ممنون بله پلاسما مدل d8880 و d6960 موجود است. از مدل d8880 فقط سایز 64 اینچ موجود است. و از مدل d6960 فقط سایز 59 اینچ.متاسفانه قیمتاشو ندارم.
    Last edited by david-ebi; 02-12-2011 at 12:37.

13. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390

SAMSUNG SMART TV 2011
    با سلام من d7770 دارم اما دو تا مشکل دارم یکی اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
    مورد دوم من میخواستم با هارد Internal بخرم و با all share فیلمها رو ببینم (از طریق اتصال به کامپیوتر ) اما بعدا متوجه شدم که از طریق all share زیرنویس رو نشون نمیده..کسی تونسته از طریق all share زیرنویس هم بالا بیاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام من d7770 دارم اما دو تا مشکل دارم یکی اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
    مورد دوم من میخواستم با هارد Internal بخرم و با all share فیلمها رو ببینم (از طریق اتصال به کامپیوتر ) اما بعدا متوجه شدم که از طریق all share زیرنویس رو نشون نمیده..کسی تونسته از طریق all share زیرنویس هم بالا بیاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •