ای خدا!
اقا شما چرا الکی از یک پست تشکر میکنید در حالی که اصلا تریلر اون پست رو ندیده اید
اون تریلر بالا رو که دیروز حسین گذاشته بود و کیفیت بالای اون تریلر رو هم سعید گزاشته بود که لینکش خراب بود
ای خدا!
اقا شما چرا الکی از یک پست تشکر میکنید در حالی که اصلا تریلر اون پست رو ندیده اید
اون تریلر بالا رو که دیروز حسین گذاشته بود و کیفیت بالای اون تریلر رو هم سعید گزاشته بود که لینکش خراب بود
Why So Serious !
میدونم برادر! ولی بخاطر تلاشش تشکر کردم
اینم لینک دانلود TAKE EARTH BACK TRAILER با دوتا کیفیت:
البته با تشکر از کسایی که قبلا زحمت کشیدن گذاشتن ولی لینکش خراب بود
50mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر لینک بالا خراب شدد از اینجا بگیرید:
13mb
Last edited by Steps-Rap; 21-02-2012 at 14:10.
آخر تریلر یه نوشته میومد که میگفت نسخه extended cut تریلر امروز منتشر میشه،چیزی نیومده هنوز؟!
+
موزیکی هم که روی تریلر گذاشته شده بود مناسب بود،ولی در کل به نظر من تریلر چیز خاصی نداشت.
ویرایش:
نسخه extended cut تریلر منتشر شده که 3 دقیقه هستش:
Last edited by Leon-117; 21-02-2012 at 19:38.
اینم لینک دانلود تریلری هست که لیون جان گذاشتن باحجم44mb
Take Earth Back Cinematic Trailer "Extended Edition"
Last edited by Steps-Rap; 21-02-2012 at 20:05.
پیشنهاد میکنم حتما نسخه extended edition رو دانلود کنید.نسبت به تریلر قبلی چیزهای اضافه زیادی داره..........
لینک های پست قبلی هم تست شده هستن و مشکلی ندارن..........
Last edited by Leon-117; 21-02-2012 at 21:59.
این تریلری ک قرار بود وسط سریال پخش شه ،کوش؟ همینیه که الان گزاشتین ؟
آره مثل این که همینه که وسط walking dead پخش شده..یه سری از سایت ها که اینجوری نوشته بودن
اولین dlc بازی که در روز پخش بازی منتشر میشه From Ashes . نام داره. در این dlc یک پروتئون به عنوان یار به تیم شپرد اضافه میشه. این dlc در xbox marketplace لو رفته و توسط تیم بایوور تایید شده.
Unearth lost secrets from the past and recruit the Prothean squad member in Mass Effect 3: From Ashes.
این هفته خبرای جدیدی از بازی درج میشه. امیدوارم که این شخصیت مثل زیید نباشه که حرف نمیزد چون پروتئون ها کلی حرف واسه گقتن دارن.
اینم عکس
![]()
عجب خبری، حال کردم.
از اونجا هم که Collectors خودشون Protheans بودن که تغیر ژنتیکی داده شدن (و کلا عوض شدن) اینم شبیه Collector هاس ولی خوشگل تره.![]()
زیید که کلا ضد حال بود. من در هر صورت ویژگی خاصی توش نمی بینم که با خودم همراهش کنم.
ولی Kasumi آخرشه، هم خودش خوشگله، هم بانمکه و جالب حرف میزنه هم اون قابلیت Assassination که غیب میشه و از پشت دشمن در میاد، برای همه جور پروتکشنی کارسازه.
راستی دوستان اگه خواستید، دیشب موقع ریکروت کردن Tali اون Colossus Geth رو با M-920 Cain (اتمی) زدم، فیلمشم گرفتم، خیلی قشنگ شده، ویدیوشو بذارم.
Last edited by soroosh_cz; 22-02-2012 at 10:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)