درسته . باید هرچی دشمن اونجا هست رو از بین ببری .
بعد یه هلیکوپتر دشمن هم میاد که باید اون هم نابود کنی .
بعد نیروهای خودی میرسند و ....
درسته . باید هرچی دشمن اونجا هست رو از بین ببری .
بعد یه هلیکوپتر دشمن هم میاد که باید اون هم نابود کنی .
بعد نیروهای خودی میرسند و ....
آقایون یه زحمت بکشین ......
یه مرحله بعد از اینکه از یخبندون خارج بشین ، میرسیم به جایی که باید از پایگاه محافظت کنیم تا جت ( یا هلیکوپتر یا هرچی ) بیادش . سوارش بشیم( همونجایی که فرمانده مون رو جا میزاریم
) ... میدونین که پست سرمون ضد هوایی هستش و میتونیم سوارش بشیم و شلیک کنیم
و موشک پرت کنیم ... حالا کسی امتحان کرده که میشه باهاش رانندگی کرد یا نه ؟! ... من فقط باهاش شلیک کردم و یادم رفت ببینم میشه رووندش یا نه
اگه همه اون دشمنان رو نابود کنی خصوصا اونایی که از اون مسلسلها و لباس مخصوص دارند ، یه هواپیمای خودی میاد کمکت و چند تا نیروی خودی پیاده میشند در ضمن یه اسلحه پلاسمایی قوی هم توی اخر کابین هواپیماست . اونو بردار و به سمت محل حفاری برو و بعد از اون قسمت هم میری داخل شهاب سنگ یا همون صفینه ی فضایی ها.
البته یه هواپیمای خودی هم اونجا از کار افتاده و من یه هلیکوپتر هم نابود کردم و الان هم یکی دیگه بالای سرم تاب می خوره و منو می زنه ....
مشکلی که وجود نداره ؟
باید از همینجا ادامه بدم یا سیو قبلی؟
نه عزیزمالبته یه هواپیمای خودی هم اونجا از کار افتاده و من یه هلیکوپتر هم نابود کردم و الان هم یکی دیگه بالای سرم تاب می خوره و منو می زنه ....
مشکلی که وجود نداره ؟
باید از همینجا ادامه بدم یا سیو قبلی؟
مشکلی نیست ادامه بده و هلیکوپتر رو بزن
خدایی؟؟؟راست میگی؟؟ من مونده بودم تو کف این
ولی خیلی بده با موجودات فضایی می جنگی
سلام دوستان.من شنیدم که توی این بازی میشه سوار هلیکوپتر شد. وحتی تو منوی این بازی هم دکمه های کنترل هلیکوپتر هست. من این بازی رو تا به حال سه دفعه تا آخر تمومش کردم، البته در قسمت یک نفره، ولی هر بار در یک حالت مختلف. ولی تا بحال هیچ هلیکوپتری ندیدم که بشه سوارش شد. هر چی که بود فقط داشت رو هوا به من شلیک میکرد. از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که تو کدوم مرحله و چطوری میشه سوار هلیکوپتر شد؟
از دوستان خواهش میکنم ، الان چند وقته میخواهم بازی رو از کامپیوترم حذف کنم، فقط منتظر جواب این سوالم.
Last edited by saman_k2; 05-03-2008 at 00:38.
من که کل بازی رو رفتم ولی اصلا سوار هلیکوپتر نشدم. البته اون کلید ها هم فکر کنم فقط برای اون قسمت باشه که با یه هواپیما از جزیره خوارج میشی. شاید تو قسمت مولتی پلیر بشه سوار هلیکوپتر شد.
دوستان با این کارت گرافیک میشه کریسیس رو روی ویستا توی حالت very high به راحتی و رونی بازی کرد؟
Geforce 8800GT 512 MB 256 BIT GDDR3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)