تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 639 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من برای پاسارگاد فقط 1000 تومن برای تلفنباک اس ام اس بانک و اینترت بانک دادم همین
    توی پاسارگاد هم حساب ندارم توی ملی که دارم برای همه چیز پول گرفتن

2. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای پاسارگاد فقط 1000 تومن برای تلفنباک اس ام اس بانک و اینترت بانک دادم همین
    توی پاسارگاد هم حساب ندارم توی ملی که دارم برای همه چیز پول گرفتن
    الان یعنی ندارین حساب دیگه،درسته؟
    کی همچین مبلغی دادین؟
    جالبه واقعا،هر رمزی به آدم بدن پولشم میگیرن
    البته 1000 تومن پولی نیس اونم امروزه با این تورم اما نمیدونم چرا اینجور پولارو نمیتونم بدم و فک میکنم پول زوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این تاپیک جالبو دیدم
    یه سوال دارم از خدمتتون
    من به تازکی در دو بانک پارسیان و پاسارگاد حساب باز کردم و عابرشونو گرفتم
    با کمال تعجب فقط 4000 تومن بانک پاسارگاد و 3000 تومنم پارسیان همون اول ازم کارمزدو پول تمبر گرفتن
    آخه چرا اینجوریه؟
    تازه من رفتم رمز اینترنت بانکمم که از پارسیان بگیرم یه 1000تومن دیگه ام گرفتن
    دیگه میترسم واس بقیه رمزها(فک کنم یه تلفنبانک مونده که باید از خود شعبه بگیرم)برم بانک،بگیرم؟
    آیا همه بانکها اینجوریه؟
    آره دوست من، پارسیان جدیدا خیلی پولکی شده واسه کوچیکترین کارام می خوان تمبر باطل کنن و پول به جیب بزنن
    بازم میگم پاسارگاد بهترینه فقط همون پولی رو که دادی کافیه دیگه واسه اینترنت بانک و تلفن بانکش پول دیگری نمی گیرن

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره دوست من، پارسیان جدیدا خیلی پولکی شده واسه کوچیکترین کارام می خوان تمبر باطل کنن و پول به جیب بزنن
    بازم میگم پاسارگاد بهترینه فقط همون پولی رو که دادی کافیه دیگه واسه اینترنت بانک و تلفن بانکش پول دیگری نمی گیرن
    جدا؟
    اوندفع رفتم این دوتا رمزو بگیرم اما ترسیدم،گفتم دوباره کارمزد میگیرن بیخیال شدم
    پس پاسارگاد دیگه وجهیو بجز همون 4000 تومن که همون اول واسه افتتاح حساب و دادن کارت گرفته،نمیگیره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جدا؟
    اوندفع رفتم این دوتا رمزو بگیرم اما ترسیدم،گفتم دوباره کارمزد میگیرن بیخیال شدم
    پس پاسارگاد دیگه وجهیو بجز همون 4000 تومن که همون اول واسه افتتاح حساب و دادن کارت گرفته،نمیگیره؟
    تا اونجایی که من می دونم خیر نمی گیره
    البته من 3 اسفند 89 تو بانک پاسارگاد افتتاح حساب کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم تر دوستان
    من به 600 ، 700 هزار تومن پول احتیاج دارم،بانکی،صندوقی جایی هس که انقد وام بده؟
    بازپرداختشم با این بهره های نجومی 25% و ... نباشه
    خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

کسی ازدوستان در مورد پیش فروش سکه اطلاعاتی داره ؟

9. این کاربر از aliiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض کارتهای اعتباری میزان (سخا)

سلام دوستان . میخوام بدونم کسی با این کارت خرید کرده؟
    این کارت مخصوص کارمندان دولته که 1 میلیون و 500 هزار تومن موجودی داره که قرار بود به مدت 2 سال و با سود 4 درصد از حساب کم بشه ولی انگار سودش خیلی بیشتره!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    وقت بخیر
    ببخشید سه تا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید:

1- آیا میشه با کارت مثلا پارسیان یا تجارت از خودپرداز بانکهای دیگه مثلا صادرات پول دریافت کرد؟(یا حتما باید خودپرداز همون بانک باشه؟ اصلا میشه کارت بانک دیگه رو وارد خودپرداز بانک دیگه کرد؟عمل میکنه؟ کارت رو نمیخوره؟!!)

2 - آیا میشه از طریق خودپرداز به حساب خودمون پول واریز کنیم؟(فکر کنم بانک ملی میشه, درسته؟ بانکهای دیگه هم میشه؟کدوم بانکها میشه با خودپرداز پول به حساب واریز کرد)

3- فرض کنید من در بانک پارسیان حساب دارم و میخوام برای فردی که در بانک ملی حساب داره پول کارت به کارت کنم
    میتونم از خودپرداز بانک سوم(که نه مبدا است نه مقصد مثلا صادرات) استفاده کنم؟

دوستان اگه پاسخ سوالاتم میدونید خواهش میکنم راهنمایی کنید باید زود یک حساب باز کنم به پاسخ این سوالات نیاز دارم. ممنونم
    Last edited by fori1369; 20-01-2012 at 19:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    وقت بخیر
    ببخشید سه تا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید:

1- آیا میشه با کارت مثلا پارسیان یا تجارت از خودپرداز بانکهای دیگه مثلا صادرات پول دریافت کرد؟(یا حتما باید خودپرداز همون بانک باشه؟ اصلا میشه کارت بانک دیگه رو وارد خودپرداز بانک دیگه کرد؟عمل میکنه؟ کارت رو نمیخوره؟!!)

2 - آیا میشه از طریق خودپرداز به حساب خودمون پول واریز کنیم؟(فکر کنم بانک ملی میشه, درسته؟ بانکهای دیگه هم میشه؟کدوم بانکها میشه با خودپرداز پول به حساب واریز کرد)

3- فرض کنید من در بانک پارسیان حساب دارم و میخوام برای فردی که در بانک ملی حساب داره پول کارت به کارت کنم
    میتونم از خودپرداز بانک سوم(که نه مبدا است نه مقصد مثلا صادرات) استفاده کنم؟
    1.بله میشه،هر بانکی که عضو شبکه شتاب باشه میشه از خودپردازاش استفاده کرد البته درصورتیکه کارت شما هم عضو شبکه شتاب باشه
    2.به صورت نقدی خیر اما اگه به اندازه کافی تو حسابتون پول بود میشه به هر حسابی به غیر از اون حساب کارتی که ازش استفاده میکنین پول واریز کرد(دلیل نشدنشم که دیگه پر واضحه)
    3.هیچ مشکلی نداره دوست عزیز،به طور کلی با هر کارت عضو شبکه شتاب بوسیله هر atm بانکهای عضو شبکه شتاب به هر کارت شبکه شتاب میشه پول واریز کرد
    منتها بعضی بانکها اگر این سه مورد از یه بانک نباشه ازتون یکمکی کارمزد میگیرن
    هرجای توضیحاتم واضح نبود بگین تا واستون توضیح بدم

13. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •