من برای پاسارگاد فقط 1000 تومن برای تلفنباک اس ام اس بانک و اینترت بانک دادم همین
توی پاسارگاد هم حساب ندارم توی ملی که دارم برای همه چیز پول گرفتن
من برای پاسارگاد فقط 1000 تومن برای تلفنباک اس ام اس بانک و اینترت بانک دادم همین
توی پاسارگاد هم حساب ندارم توی ملی که دارم برای همه چیز پول گرفتن
الان یعنی ندارین حساب دیگه،درسته؟
کی همچین مبلغی دادین؟
جالبه واقعا،هر رمزی به آدم بدن پولشم میگیرن
البته 1000 تومن پولی نیس اونم امروزه با این تورم اما نمیدونم چرا اینجور پولارو نمیتونم بدم و فک میکنم پول زوره![]()
آره دوست من، پارسیان جدیدا خیلی پولکی شده واسه کوچیکترین کارام می خوان تمبر باطل کنن و پول به جیب بزنن
بازم میگم پاسارگاد بهترینه فقط همون پولی رو که دادی کافیه دیگه واسه اینترنت بانک و تلفن بانکش پول دیگری نمی گیرن![]()
جدا؟
اوندفع رفتم این دوتا رمزو بگیرم اما ترسیدم،گفتم دوباره کارمزد میگیرن بیخیال شدم
پس پاسارگاد دیگه وجهیو بجز همون 4000 تومن که همون اول واسه افتتاح حساب و دادن کارت گرفته،نمیگیره؟
تا اونجایی که من می دونم خیر نمی گیره
البته من 3 اسفند 89 تو بانک پاسارگاد افتتاح حساب کردم
یه سوال خیلی مهم تر دوستان
من به 600 ، 700 هزار تومن پول احتیاج دارم،بانکی،صندوقی جایی هس که انقد وام بده؟
بازپرداختشم با این بهره های نجومی 25% و ... نباشه
خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
ممنون
با سلام
کسی ازدوستان در مورد پیش فروش سکه اطلاعاتی داره ؟
سلام دوستان . میخوام بدونم کسی با این کارت خرید کرده؟
این کارت مخصوص کارمندان دولته که 1 میلیون و 500 هزار تومن موجودی داره که قرار بود به مدت 2 سال و با سود 4 درصد از حساب کم بشه ولی انگار سودش خیلی بیشتره!!!!![]()
سلام به همه ی عزیزان
وقت بخیر
ببخشید سه تا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید:
1- آیا میشه با کارت مثلا پارسیان یا تجارت از خودپرداز بانکهای دیگه مثلا صادرات پول دریافت کرد؟(یا حتما باید خودپرداز همون بانک باشه؟ اصلا میشه کارت بانک دیگه رو وارد خودپرداز بانک دیگه کرد؟عمل میکنه؟ کارت رو نمیخوره؟!!)
2 - آیا میشه از طریق خودپرداز به حساب خودمون پول واریز کنیم؟(فکر کنم بانک ملی میشه, درسته؟ بانکهای دیگه هم میشه؟کدوم بانکها میشه با خودپرداز پول به حساب واریز کرد)
3- فرض کنید من در بانک پارسیان حساب دارم و میخوام برای فردی که در بانک ملی حساب داره پول کارت به کارت کنم
میتونم از خودپرداز بانک سوم(که نه مبدا است نه مقصد مثلا صادرات) استفاده کنم؟
دوستان اگه پاسخ سوالاتم میدونید خواهش میکنم راهنمایی کنید باید زود یک حساب باز کنم به پاسخ این سوالات نیاز دارم. ممنونم
Last edited by fori1369; 20-01-2012 at 19:25.
1.بله میشه،هر بانکی که عضو شبکه شتاب باشه میشه از خودپردازاش استفاده کرد البته درصورتیکه کارت شما هم عضو شبکه شتاب باشه
2.به صورت نقدی خیر اما اگه به اندازه کافی تو حسابتون پول بود میشه به هر حسابی به غیر از اون حساب کارتی که ازش استفاده میکنین پول واریز کرد(دلیل نشدنشم که دیگه پر واضحه)
3.هیچ مشکلی نداره دوست عزیز،به طور کلی با هر کارت عضو شبکه شتاب بوسیله هر atm بانکهای عضو شبکه شتاب به هر کارت شبکه شتاب میشه پول واریز کرد
منتها بعضی بانکها اگر این سه مورد از یه بانک نباشه ازتون یکمکی کارمزد میگیرن
هرجای توضیحاتم واضح نبود بگین تا واستون توضیح بدم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)