امروز عصر از سر کار که میومدم چشمم به جمال این نو رسیده افتاد . رنگ نقره ای بدون کابل HDMI به قیمت 800 تومن ! فهمیدم مسافری آورده میخواد یه حالی روش ببره قسم حضرت عباس هم میخورد توی پکش کابل نبوده ( ما هم تو دلمون گفتیم باشه تو که راست میگی )
امروز عصر از سر کار که میومدم چشمم به جمال این نو رسیده افتاد . رنگ نقره ای بدون کابل HDMI به قیمت 800 تومن ! فهمیدم مسافری آورده میخواد یه حالی روش ببره قسم حضرت عباس هم میخورد توی پکش کابل نبوده ( ما هم تو دلمون گفتیم باشه تو که راست میگی )
توی پکش کابل HDMI نیست. بنده خدا راست گفته! تو Gsmarena هم تو ریویوش نوشته!
Finally, there are a couple of user guides and an 8GB microSD card in the box. The only thing missing is an HDMI cable – microHDMI to HDMI ones aren’t so widespread and you might not have one at home. And for the price you pay for the Arc, Sony Ericsson could have saved you the effort (and extra cash) of getting one yourselves.
Last edited by matin_vv; 09-04-2011 at 19:19.
حالا بنده خدا قسم حضرت عباسم میخورد باورش نکردی!
کابل HDMIش رو باید جدا تهیه کنی داداش!
فکر میکنم که آرک یه خورده زیادی عکس و پر نورش کرده!
البته خوب گالکسی اس 2 با پردازنده ی دو هسته ایش طبعا باید بهتر باشه!
آگهی های کذایی اینم یه نمونش. آرک با گارانتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لابد خودش گارانتیش میکنه . قیمتش خیلی جالبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mishen; 09-04-2011 at 21:54.
اره فکر کنم گارانتیش خیلی معتبر باشهاز اون گارانتیاس که اگه بلایی سر این گوشی مبارک بیاد و بخوای ببری پیشش برای گارانتی میبینی که جا تره و بچه نیست
فکر کنم از این واسطه ماسطه ها خریده 700 تومان داره میده 830 تومان
ولی بنده خدا داره پول گارنتیشو میگیره.....اونم چه گارانتیییییییییییییییییی![]()
ارتباط پردازنده بالاتر با عكس بهتر رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟البته خوب گالکسی اس 2 با پردازنده ی دو هسته ایش طبعا باید بهتر باشه!
احتمالا اون هسته ی دوم،به سنسور دوربین کمک میکنه که بهتر عکس ها رو فوتوشاپ کنه که بتونن خودشون رو نمایش بدن مقبل ارک!ارتباط پردازنده بالاتر با عكس بهتر رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟
مهندس جمله ی دومم ربطی به دوربین نداشت، کلی گفتم!
بچه ها چه دست به تشکرشون خوب شده!
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
میثم!
تو دیگه چرا!
خوب اگه فوتوشاپه چرا درجش میکنید؟
واسه ی خراب کردن آرک!
یا واسه ی نشون دادن قدرت گالکسی!
آقا تا دیروز که ما از آرک تعریف میکردیم پسر خوبه بودیم حالا یه کلمه گفتیم عکساش یه کمی زیادی روشن میزنه شدیم پسر بده؟
دمتون گرم!
خوب راست میگم دیگه یکمی زیادی پرنوره!
مثلا چی؟
میخوای بگی آرک از گالکسی اس2 بهتره؟
توی چی؟
خودت بگو غیر از دیزاین و قیمت چیزی هست که توش از گالکسی اس2 بهتر باشه!
حتما لوگوی سونی؟![]()
آخه طوري نوشتي كه انگار پردازنده بالاتره جي اس 2 باعث شده كه عكسش بهتر باشه!مهندس جمله ی دومم ربطی به دوربین نداشت، کلی گفتم!
بچه ها چه دست به تشکرشون خوب شده!ببخشيد
بچه ها هم آره قدر پست مفيد رو ميدوننلول
اصلا كسي با حرف شما مخالفت كرد؟؟؟ كسي در مورد عكس چيزي گفت كه ربطي به نظر شما داشته باشه؟آقا تا دیروز که ما از آرک تعریف میکردیم پسر خوبه بودیم حالا یه کلمه گفتیم عکساش یه کمی زیادی روشن میزنه شدیم پسر بده؟
دمتون گرم!
خوب راست میگم دیگه یکمی زیادی پرنوره!
مثلا چی؟
شما الانش هم پسر خوبي هستي! در بهتر بودن جي اس 2 هيچ شكي نيست ! كسي شك داره؟
راستي اينم يادت باشه كه آرك همرده با جي اس نيست اصلا كه بخوايم مقايسه كنيم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)