1260 سه محوره هست؟اصلاحش چطوره؟
1260 سه محوره هست؟اصلاحش چطوره؟
خیر 2d هست و دوستمون یه مدل دیگشو خریده و رویوش رو گذاشته تیغه هاشون یکی هست 1150 و 1260
مرسی دوست عزیز
ینی خرید 1260 نسبت به 1150 خرج اضافیه؟
1280 که 3d هست خیلی تاثیر داره توی اصلاح؟
تفاوت انگاری در چراغ شارژ و ... هست...
والا هر چی پول دادی آش میخوری...
سلام دوستان ظاهرا شما اشتباه متوجه شدید حتی من پستمو دوباره مرور کردم گفتم شاید من اشتباه تایپ کردم
1150 و 1160 و 1180 از نظر ظاهری متفاوت هستند مدل 1260 یه سرو گردن از اینا بالاتره و 3D هست
کلا سری **12 قیمتاشون از حول وحوش 300 شروع میشن و بهترین سری محصولات فیلیپس و تیغهاشون سه ردیف شیار دارن ولی سری **11 تنها یه ردیف شیار دارن
Last edited by milad_heartsick; 30-12-2011 at 19:34.
ممنون از یاد آوریتون....
سلام
عزیز جان فقط برو پاناسونیک بخر جدیدترین مدل هاش که ساخته ژاپن هستش سری لمدش
من مدل GA-20 خریدم واقعأ عالی هستش دوسال هم گارانتی آژندسرویس داره پولم بیشتر نمیرسید و الا مدل های از این بالاتر هم داشت واقعأ فکر نمیکردم اینقدر عالی در بیاد البته ساخت ژاپن هست دیگه ، خدایی نجات پیدا کردم از بس به این فیلیپس و براون آشغال پول دادم و پولم از بین رفت .
قیمت چنده؟
لینک بدی خیلی خوبه.
مرسی
سلام...
چند روز پیش اتفاقی که از یه مغازه آرایشی بهداشتی رد شدم، یه خودتراش دیدم به اسم Schick... گفتم واسه تنوع هم که شده، گذاری
به تیغ بزنیم... دیگه آخر سر گرفتمش... عجب چیزه خوبی بود... به نظر من از ژیلت خیلی بهتر اومد... اونی که من گرفتم هم تریمر
هست و هم شیور... با کارتریج های 4 تیغه+ یک تیغه کناری...
دیدم خوب بود گفتم از اون جایی که تو ایران هستیم 2روز دیگه شاید مثل ژیلت تیغ هاش تو بازار کم شه رفتم 3تا کارتریج هم ازش
گرفتم... نظر من اینه که مهم نیست با چی ریش می زنیم، مهم اینه پوست اذیت نشه، التهاب ایجاد نشه رو پوست (قرمزی، جوش و...)
که حداقل واسه من این یکی گزینه خوبی اومد (ریش تراش فعلا کنار گذاشته شده !!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)