تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 507 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازم بحث شد

2. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام یه چیز بگم در مورد انتخاب رشته دانش آموزها
    اینکه تو این یه مورد هیچوقت به حرف پدر و مادرتون گوش نکنید و هر رشته ای که خودتون دوست دارید رو انتخاب کنید(سوء تفاهم نشه)
    من خودم وقتی اول دبیرستان بودم دوست داشتم برم ریاضی ولی به هر طریقی که بود منو فرستادن تجربی الان هم واقعا مشکل دارم و نمیتونم تغییر رشته بدم.خیلی از دوستان من که الان دانشجو هستن هم به خاطر چشم و هم چشمی فامیلی رشته انتخاب کردن و الان موندن چیکار کنن(مثلا دختر عموش رفته بوده عمران اینم رفته عمران بدون در نظر گرفتن علاقه خودش و صرفا از روی حسودی)
    موفق باشید.

4. 11 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد دانشجوها، مخصوصا اونایی که سراسری نیستن و یه خرده پاس کردن درساشون سختتره؛
    اولا سعی کنین در مورد گرفتن درس با هر استادی، اطلاعات کسب کنین، اما نه اینکه گوشی باشین و هرچی بشنوین قبول کنین، چون یهو طرف درسش خوب نبوده یا استاده باهاش لج کرده و افتاده، اونوقت میگه اصلا با اون استاد نگیر! سعی کنین مشترکات چیزایی که شنیدین رو جمع کنین، اگه باهاتون سازگار بود، با اون استاد بگیرین.
    در مورد درس خوندن؛ شاید ترم اول رو با شب امتحان به خوبی و خوشی پاس کردین، اما پاتونو که گذاشتین ترم 2، عمرا! : دی از وقتی میانترم رو دادین تازه متوجه میشین که دانشگاه با دبیرستان و پیش دانشگاهی فرق داره! باید روشتون رو عوض کنین!
    و در مورد ترم تابستونی هم بگم که تا جایی که میشه ترم تابستونی رو بگیرین! بعد میفهمین چقدر جلو افتادین و چقدر خوب شد که گرفتین!
    فعلا اینا بود

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کت و شلوار پوشیدین و میخاین برین عروسی... اگه نمیخاین کتتون چروک بشه قبل از اینکه سوار ماشین بشین کتتونو درارین... بعد موقیعیکه رسیدین دوباره بپوشینش... البته بستگی به جنس کت هم داره... بعضی ها خیلی چروکی میشند....
    +
    شوخ بودن خوبه ، اما سعی زیادی در خنداندن مردم خوب نیست... تو یکی دیگه از پست هام هم اینو این جوری گفته بودم: برای خنداندن مردم خودتونو تحقیر نکنید....

7. 13 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    همیشه پول خرد تو جیبتون باشه

1.چند روز پیش که داشتم از دانشگاه برمیگشتم خونه سوار تاکسی شدم .کرایم شد 450 تومن ولی من پول خرد نداشتم و به طرف 2000 تومنی دادم .آقای راننده هم گفت که منم پول خرد ندارم.باورتون نمیشه تو بارون کلی دنبال خرد کردم پولم افتادم

2.وقتی سوار اتوبوس میشید دقت کنید که دست و پاتون به کسی نخوره.تو اتوبوس بودم که آرنجم به شکل غیر عمد خورد به یه پیرمرد.اون آقا هم لطف کرد هر چی از دهنش دراومد بارم کرد

9. 10 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حالا که صحبت اتوبوس شد!!!
    هوا داره تند تند گرم می شه!!این اتوبوسای مدل جدید پایتخت هم دیگه آخرشه!!تمام شیشه بدون حتی کوچکترین در روی هوا!!!
    راننده هم که بی خیال نشسته !!!شما لطف کنین سوار اتوبوس که می شین بگین آقای راننده این فن یا کولر یا هر چیزی که اسمش هست رو بزنه!!!روزای بارونی که هوای اتوبوس خفقان آوره

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------

البته بستگی به جنس کت هم داره... بعضی ها خیلی چروکی میشند.
    خیلی خوب میشه آقایونی که کت می پوشن موقع نشستن روی صندلی حتما دکمه کت رو باز کنن که کت بد مدل نشه

11. 8 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب یه چندتا تجربه هست که مینویسم فقط قبلش اینو بگم که وقتی میگیم تجربه شامل همه چی میشه هم خوب و هم بد و هم ....

1.سعی کنید با دخترهایی که باهاشون صمیمی نیستید شوخی نکنید چون بهشون برمیخوره.
    مثلا دخترای هم کلاسی تو دانشگاه و اقوام و..

2.برای قفل کردن ماشین همیشه از طریق سوئیچ استفاده کنید یا بهتر بگم همیشه قبل از قفل کردن ماشین از اینکه سوئیچ درون ماشین نیست اطمینان پیدا کنید.
    مثلا من همییشه عادت دارم که ماشین(در مورد پراید که اینجوریه)رو با قفل مرکزی قفل کنم سپس دستگیره در رو میگریم و در میبندم با اینکار تمام درها قفل میشه تا اینکه چند روز پیش جایی بودم همینجوری ماشین رو قفل کردم که یه لحظه یادم اومد که سوئیچ داخل ماشینه .خلاصه تا رفتم سوئیچ بیارم دو ساعت طول کشید حالا بماند کار داشتم و نرسیدم.حالا فرض کنید که تو مسافرت این بلا به سر ادم بیاد دیگه مسافرت با همین اشتباه کوچک به گند کشیده میشه

3.(هر چی به خودم گفتم این رو نگم دیدم نمیشه)هنگام رفتن به سرویس بهداشتی مخصوصا این بین راهی ها همیشه قبل از انجام عملیات از وجود اب اطمینان پیدا کنید.مخصوصا زمانی که عملیات شماره 2 دارید.البته بعضی وقت ها ممکنه که اب قطع باشه ولی کمی اب تو لوله جمع شده باشه که حواستون باشه.

4.

13. 9 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    یه تجربه خیلی خوب
    1.اگه کسی تلفن همراهتون رو خواست که باهاش زنگ بزنه مخصوصا اگه غریبه هست اصلا این کار رو نکنید.آشنا هم بود ازش بپرسید که به کی میخواد زنگ بزنه.تقریبا 1 سال پیش بود که یکی از دوستام گفت حمید گوشیم شارژ نداره اگه میشه گوشیتو بده میخوام زنگ بزنم .منم از خدا بی خبر گوشیمو دادم که زنگ بزنه.چند روز بعد یه آقایی زنگ زد بهم که چرا مزاحم ما میشید شمارتو میخوام بدم رهگیری کنن.خلاصه اینکه گریه ما دراومد و فهمیدم دوستم مزاحم دختر مردم شده

2.از پیاده رو با احتیاط عبور کنید
    زمستون پارسال بود که داشتم با دوستم میرفتم کاپشن بخرم.خدا رو شکر هم پیاده روهای شهر ما(تهران)خیلی داغونه .پیاده و هم لیز بود و منم با باسن خوردم زمین

15. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

12 3 نکته ی مهم درباره ی هماهنگی لباس آقایان !

به نظرم داشتن تیپ ست و شیک توی جامعه و روابط اجتماعی خیلی مهمه.
    ما خانوما که به اندازه کافی مرتب هستیم .شاید به دردتون بخوره

برای آقایان مرتب و خوش لباسی که بخواهند همیشه شیک و تمیز به نظر برسند توجه به این سه نکته میتواند مفید باشد:

1- رنگ جوراب تان باید همرنگ شلوار یا تیره تر از آن باشد.

2- رنگ کمربندتان باید با رنگ کفش شما یکسان باشد.

3- کت و شلوار خاکستری و سرمه ای با کفش مشکی و کت و شلوار قهوه ای و زیتونی با کفش قهوه ای «ست» است

4- جنس رويه كفش بسيار مهم است. بهترين رويه براي كفش، همان رويه چرم طبيعی است. چرم طبيعی، به علت دارا بودن منافذ طبيعی در بافتش، امكان تبادل هوا ميان بيرون و داخل كفش را فراهم می كند. رويه مصنوعی به علت عدم تبادل هوا، باعث بوی بد پا و عرق كردن بيش از حد آن می شود.

Last edited by Lady parisa; 18-05-2011 at 11:32.

17. 11 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امان از این زبان!
    اینو خیلی شنیدین، اما خداییش سعی کنین 24 ساعت به فکرش باشین چون 24 ساعت دارین حرف میزنین! : دی
    همیشه تو حرف زدن دقت کنین، بدونین چی دارین میگین و آیا اگه طرفتون از اعتمادتون سوء استفاده کرد و حرف پخش شد، طوری نشه!
    من همیشه به خاطر تجربیاتی که از بقیه میشنیدم، شدیدا مراقب بودم. اما چند وقت پیش با یکی از دوستای صمیمیم اینقدر بحثمون کش اومد تا رسید به جایی که نباید میرسید!
    البته خدا رو شکر چیز مهمی نبود و به خوبی و خوشی تموم شد، با اینحال، من بودم که کنترل رو از دست دادم!

19. 10 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •