بچه ها به نظرتون توی باشگاه جلو بازو رو همراه رپرس برم یا زیر بغل؟
بچه ها به نظرتون توی باشگاه جلو بازو رو همراه رپرس برم یا زیر بغل؟
کلا گینرها چون بیشتر کربو و پروتیین اند، کالریشون بالاس.مصرف کالری زیادم مساوی با چاق شدن.میخوام بگم که کلا کار گینر چاق کردنه حالا این چیزیم که شما میگی گینره دیگه؟ولی من ندیدم بدن سازا اینو بخورن چون بعید میدونم چیزه آسی باشه!!!شمام برو پول بده یه چیزه بدرد بخور بخر.
کربو هیدرات رو فکر کنم باید بعد از ورزش بخوری. ینی اگه بعد از ظهر ورزش میکنی واسه شام باید کربو مصرف کنی. البته اگه بدنت نیاز داره
اول بگو ببینم هیکلت تو چه وضعیتیه؟
دوم اینکه سه ماه فقط اندازه اینه که حرکتارو یاد بگیریو برنامتو حفظ کنیو با محیط باشگاه آشنا بشیولی مطمعن باش نتیجش در اون حدی خواهد بود که تشویقت کنه ادامه بدی
به نظر من یه هیکل ایده آل یا به قول معروف Idealیه چیزی مثل اینه:
-اگه میخوای توی لباس خوشتیپ تر به نظر بیای باید کول و سرشونه هات قوی باشه و التبه بازو هم که جای خود داردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-حداقل یک سال
-عزیز من مکمل دارو نیست که عوارض داشته باشه.
البته استفاده از مکمل باید تحت نظر یه مشاور ورزشی باشه. چون باید به اندازه ای که بدنت نیاز داره از مکمل استفاده کنی
- بدون مکمل هم میشه اما شاید تو زمان بیشتر ، مثلا دوسال
فکر کنم تو یه فروشگاه ورزشی یه مدل دیگشو دیدم که به در وصل میشد
اگه منظورت پرس سینه هستش، معمولا این دوتا عضلرو با هم کار میکنن و زیر بغل و پشت بازو رو هم تو یه جلسه دیگه. اما بهتره با مربی باشگاه مشورت کنی که یه برنامه مناسب برات بنویسه
هیکل من تو چه وضعیه ؟ در حد گودزیلا ! : دی
105 کیلو وزن ! 185 سانتی متر قد ! همه بهم میگن شبیه خرس هستی !! : دی
باید همزمان با بدن سازی ، لاغر هم بکنم ...
حالا یه سوال ، من میخوام توی لباس خوش فرم باشم ، کول و سرشونه چه حرکاتی هستند ؟ با چه حرکاتی میشه کول و سرشونه رو قوی کرد ؟
مصرف کربوهیدرات مرکب(مثل سیب زمینی و ماکارانی و این حرفا)هم میتونه قبل تمرین باشه هم بعدش،حالاچرا؟ چون مصرفشون قبل از تمرین( حدود یک ساعت قبل تمرین)باعث میشه انرژی لازم واسه تمرین تامین بشه و سطح انرژی بدن نرمال بمونه و بدن به اصطلاح خالی نکنه(چون این نوع کربوهیدراتابرعکس قند ساده کالریشونو کم کم آزاد میکنن)
اما چرا بعد از تمرین?
بعد از تمرین چون انرژی بدن تحلیل رفته بدن وارد فاز کاتوبولیک یا عضله سوزی میشه اما چون هدف ما افزایش توده عضلانیه با مصرف کربوهیدات بدنو وارد فاز آنابولیک یا عضله سازی میکنیم تا جلوی تحلیل اونارو بگیریم! درضمن حواستون باشه تو مصرفشون زیاده روی نکنید چون باعث افزایش چربی شکمی میشه!
سلام.نه قربونت برم اگه پیش خودت فکر کردی حالا که مدرسه یا دانشگام تموم شده این سه ماهی که بیکارم بزنم بدنو بترکونم بعدشم بیخیالش شم نه نمیشه!!!
من نمیگم تو سه ماه نمیشه بدنو تکون داد (حتی میشه کاری کرد که اطرافیات بعد از 3ماه بهت بگن خیلی تغییر کردی)ولی من حدس میزنم شما هدفت همون چیزیه که بالا گفتم! درسته؟
بدبختی اینه که تو مملکت ما دید افراد مخصوصا بابا ننه ها از مکمل خیلی بده و فکر میکنن منظور از مکمل استرویید و ازاین حرفاس!! درصورتی که اسثفاده از مکمل های مجاز(مثل پودرای پروتیینی،آمینو اسیدها وهزارتا چیز دیگه که خودتون بهتر از من بلدید)نه که بد نیست خیلی ام خوبه.البته در کنار رژیم غذایی مناسب و خرید مکمل بدرد
بخور!!!
منم خودم تقریبا دوسال پیش 98 کیلو بودمبعدش با رژیم رسیدم به 90 کیلو و شروع کردم بدن سازی الانم 79 کیلو ام
خیلی مهمه که حتما رژیم بگیری چون بدنسازی وزنو کم نمیکنه هیچی تازه شاید 5 - 6 کیلو هم اضافه کنی
--------
متاسفانه کول و سرشون رو نمیتونی توی خونه کارکنی و باید حتما بری باشگاه البته بارفیکس واسه سرشونه خیلی موثره ولی فک نکنم با این وضعیت بتونی بارفیکس بری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)