آیا شما میل هاتونو با گوشی مبایلتون هم چک می کنید یا میلتونو با گوشی مبایلتون سینک کردین؟ آیا غیر کامپیوتر خودتون از وصیله دیگری جهت چک میل استفاده می کنید؟
آیا شما میل هاتونو با گوشی مبایلتون هم چک می کنید یا میلتونو با گوشی مبایلتون سینک کردین؟ آیا غیر کامپیوتر خودتون از وصیله دیگری جهت چک میل استفاده می کنید؟
نه فقط با کامپیوتر شخصی خودم چک می کنم. هرچی ایمیل میاد توش بعد از یه مدت پاک میشه
با موبایل هم سینک نکردم
آی پی ها رو چک کن شاید کسی به ایمیل دسترسی داره.
یوزر و پسورد و سوالات امنیتی رو هم تغییر بده.
سلام دوستان
بچه ها یه سوال دارم بخشش رو متاسفانه نتونستم پیدا کنم.
در G Plus یه بار گوگل یه صفحه ای برای من نمایش داد که گفت میخوای صفحاتی که Follow کردی رو اگر چیزی پست کردن در Notification نمایش بدیم که من بدبختی یه سری صفحات رو OK کردم از اون روز هر موقع من برم گوگل Notif های من قشنگ تا +99 میره که همش صفحاتی که Follow کردم پستاشون اومده برام.
میخواستم ببینم از کدوم قسمت باید ویرایش کنم و این رو غیر فعال کنم!
قبلا ایمیل های Yahoo،Hotmail،AOL در جیمیل میشود ایمپورت کرد و از جمیل ایمیل ها رو دید ، حالا هر چی چیک میکنم همچین حالتی نداره ، این حالت رو گوگل غیر فعال کرده ؟
سرعت جی میل خیلی کم شده....!؟
آره منم در وارد شدن به Gmail مشکل دارم و گاهی به مدت زیادی روی صفحه لودینگ میمونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید کمکتون میکنه جیمیل زودتر لود بشه.
از بقیه ایمیلها به جیمیلت فوروارد کن. جیمیل هیچوقت ایمپورت نداشته!
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)