سلام
چطوری میتونم ایمیل هایی که از یه گروه خاص برام میان کاری کنم که مستقیم برن تو یه پوشه
جواب رو سریع میخام
ممنون
سلام
چطوری میتونم ایمیل هایی که از یه گروه خاص برام میان کاری کنم که مستقیم برن تو یه پوشه
جواب رو سریع میخام
ممنون
Last edited by siminam; 13-03-2012 at 21:56.
سلام
من میخام اسم و فامیلم رو توی ورژن جدید تغییر بدم میرم روی mail optionبعد account infoو sine inمیکنم و edit propileرو میزنم و اسم و فامیلم رو تغییر میدم و تغییرات روsaveمیکنم پیام موفقیت امیز بودن تغییرات رو میده اما باز هم وقتی ایمیل میفرستم همون اسم قبلیه باید چکار کنم؟لطفا کمک
با سلام
من به تازگی به مشکلی برخورد کردمکه عرض میکنم
درسرویس یاهوی من هرچه دوستان من به من ایمیل می فرستند به دستم نمیرسه نه درپوشه inboxeهست نه در spam
چطوریی چنین چیزی اتفاق افتاده عات چیه
سلام،
متاسفانه راه حلی نداره...
باید تحمل کرد...
تنها پیشنهادی که من به دوستان میکنم، اینه که وقتی در سایت های مختلف عضو میشید، هیچ وقت ایمیل اصلیتون را معرفی نکنید، یک ایمیل یدک برای سایتها داشته باشین
چون معرفی ایمیل در سایتهای مختلف، سبب افزایش ایمیلهای تبلیغاتی میشه
این مسیر را برید:
Options >> Mail Options >> Filters
تکمه ی add را کلیک کنید،
در filter name هر اسمی که دوست دارین بنویسین
در مقابل sender ایمیل گروه و یا هر شخصی که میخواید را وارد کنید
در مقابل Recipient هم ایمیل خودتون را وارد کنید
در بخش Then deliver the email to the following folder
میتونید روی new folder کلیک کنید، و یک فولدر جدید بسازید و در نهایت هم save changes
الان تکمه ی save changes دیگه نیست، بنابراین شما وقتی میخوای از همین بخش فیلترز خارج بشی، ازتون میپرسه که سیو کنه یا نه و شما تائید مکنید
برای تغییر نام باید این مسیر را برین:
Options >> Mail Options >> Mail Accounts
در مقابل sending name اسم مورد نظرتون را بنویسید
و مثل سوال بالا، تغییرات را سیو کنید
موفق باشید![]()
سلام...
کافیه رو تایتل فایل کلیک کنی، مثل این عکس، من رو این عکس رو فایل Jan 25th, Moh خواستم کلیک کنم
وقتی رو اون تایتل کلیک کنم، فقط همون فایل دانلود میشه
سلام...
تا جایی که اطلاع دارم ، اکانت یاهو نمیتونه به اوتلوک منتقل بشه. در واقع این دو هم دیگه را ساپورت نمیکنن
ولی با این حال در رابطه با outlook سوال دیگه ای دارین ، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید، دوستان مطلع تر هستند.
![]()
سلام . من عضو یه گروه اینترنتی (irankamyab) شدم و اونقدر در طول روز برام ایمیل میفرسته ، دیگه خسته شدم و از گروه جدا شدم و آدرس ایمیلشو بلاک کردم ، ولی بازم از آدرسهای مختلف برام تعداد زیادی ایمیل مزاحم میاد . آیا راهی هست که از شرشون خلاص شم ؟ (بدون آنتی اسپم و استفاده از ایمیل کلاینت هایی مقل تاندربرد و آتلوک)
یعنی کسی راه حلی نداره ؟
آگر بخواهیم یک ایمیل را بلوک کنیم طوری که دیگه ایمیل فرستاده شده وارد اینباکس نشه چیکار باید بکنیم؟
دوستان سلام بعد از مدتي كه كار با صندوقم مي گذرد وقتي مي خواهم نامه اي را بفرستم(Send) انجام نمي شود سپاسگذار خواهم شد راهنمايي بفرماييد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من امروز یکی از میلام مشکل پیدا کرده
تو اینباکس میره ولی وقتی واز میشه بعد 5 ثانیه ارور میده، شماره ارورشم 999 هست نمیدونم چیه
میشه کمک کنین؟؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)