دوستان برا شوره چه شامپویی خوبه؟
الان جوانه گندم سینره رو میزنم ولی بد جور شوره داره سرم
خود سینره ضد شوره داره؟ و ایا همون رو توصیه مکیند؟
با تشکر
دوستان برا شوره چه شامپویی خوبه؟
الان جوانه گندم سینره رو میزنم ولی بد جور شوره داره سرم
خود سینره ضد شوره داره؟ و ایا همون رو توصیه مکیند؟
با تشکر
اره اینو دیده بودم ولی دلیلی هم بر بی اثر بودنش نیست ضمن اینکه مین یکم سردم کرده بود و نمیخواستم بخرم اما بعدش از چند نفر دیگه پرسیدم گفتن بد نیست الانم که دیگه خریدم ولی اکه تو شیشه اول تاثیری نبینم دیگه تجدید نمیکنم میرم سراغ همون رزماری که هم ارزونتر هست و هم تاثیرش رو دیدم (میدونم ریزش رو جلوش رو میگره ولی رویش مو نداره همون رویش موی این طلسم یکم فریبم داده)
به هر حال بابت راهنمایی ممنون
خواهش میکنم
ببین دوست عزیز تنها دارویی که برای رشد مو در دنیا وجود داره ماینوکسیدیل هست!! خوب یا بد! ماینوکسیدیله.
اگه طلسم باعث رشد مو های جدید بشه باید به فرانسه مهد لوازم آرایشی و بهداشتی صادر بشه ! مطمئنا در این حد اگه معجزه میکرد کسی تا به حال کشفش کرده بود و سر و صدا هم کرده بود..
طلسم ممکنه باعث قطع ریزش ارثی بشه ولی رشد مو؟؟
0%
مگه اینکه اون قسمت هایی که ریخته بر اثر عوامل غیر ارثی ریخته باشه...که در این صورت با همون رزماری هم دوباره در میاد.
Last edited by Ali_softcenter; 11-01-2013 at 23:25.
dr fanoos .rast migi man hame no shampoo estefade kardam ama hichkodom behtar az sehat tokhme morghia be moham nasakhte![]()
سلام ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
لطفا فارسی تایپ کنید![]()
علی جون بهترین راه رویش مجدد موها برای ریزش غیر ارثی چی هست؟ من به خاطر خشکی پوست و مو ریزش پیدا کردم و موهام کم پشت شده البته خط مو عقب نرفته الان با درمان ریزشش قطع شده حالا ممکنه موهایی که ریخته دوباره در بیاد؟ بهترین شامپو و تونیک به نظرت چی هست؟
دوست عزیز به صورت اسپری هستش والله یکی از دوستان که موهای وسط سرش ریخته شده بود میگفت به کل موهام دراومده
سلام یکی از آشناها شامپو ضد ریزش دوکری خریده مشکلی نداره با تونیک های دیگه یا ماینوکسیدیل استفاده کنه؟
دوستان یه شامپوی ضد شوره خوب معرفی کنن
الان دارم داروی تونیک میزنم بعد شماپو جوانه گندم سینره رو میزنم ولی سرم بد جو شوره میزنه (برداشتم برا تونیک زدن کچل کردم الان که شوره میزنه قشنگ کف سرم سفیدک سفیدک هست دست که میکشم کم کم میریزه)
البته قبلا هم شوره میزد ولی الان انگار چون کچل کردم بیشتر به چشمم میاد
راستی ضد شوره رو بزارم بعد از شامپو جوانه گندم بزنم دیگه؟
یه سوال دیگه اینکه شامپو رو باید چند دقیقه روی سر گذاشت؟(هم شامپوی معمولی و هم مثلا برا شماپو های تقویتی یا همین ضد شوره که میخوام بخرم)
با تشکر
این مورد هم الان یادم اومد گفتم بپرسم
من موهام جوری هست که حتما باید ژل بزنم ولی خیلی ها میگن ضرر داره ایا واقعا اینجور هست؟ واینکه بهترین ژل که ضرر نداشته باشه چی هست؟(یا هر چیزی مشابه ژل که موها رو حالت بده و نگه داره)
خودم کتیرا بگیرم نمیشه باهاش ژل درست کرد؟ظاهرا کتیرای طبیعی رو وقتی اب کردی حالت ژل داره ولی باید بعدش سر رو شست
Last edited by mrmmnb; 15-01-2013 at 20:58.
برای خشکی مو ماسک نوتریسرات دوکری مصرف کنید
برای در اومدن موها باید ماینوکسیدیل مصرف کنید...و حداقل 8 ماه مصرف کنید
در کنارش میتونید از محرک های رشد مو مثل لوسیون تقویت کننده و ضدریزش موی هگور یا لوسیون درمان ریزش رینفولتیل مخصوص آقایان ,یا لوسیون درمان ریزش موی آناستیم دوکری و یا محلول درمان ریزش مو مخصوص آقایان کلوران استفاده کنی
چند خریدن؟
فکر کنم منظورشون رو فهمیدم..این اسپری ها یه پوشش مثل مو روی سر ایجاد میکنند به صورت موقتی.....و سر پر به نظر میاد...اصلا همیشگی نیستن
نه اصلا مشکلی نداره
شما شوره تون میچسبه به کف سرتون؟؟؟ یا پودری هست میریزه خودش بوی لباس؟
جوانه گندم رو فعلا بیخیال شید!! شما باید شامپو ضد شوره همراه با شامپو مخصوص نوع موهاتون بزنید....
شامپو های درمانی 3 دقیقه
چه تونیکی میزنید؟؟
ژل هایی که فاقد الکل باشن مشکلی ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)