تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 148 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

مسی جان عرض چند مناسبه؟در مورد تزئینش هم بیشتر توضیح میدی؟

mjd323232 عزیز
    چشم یه توضیح هم برای ساخت تانک هم میگم ولی اینطوری سخته بذار ببینم چی کار میشه کرد
    اگه خودت تانک رو بسازی خیلی ارزون تر میوفته چسب رو هم به حرف مسی گوش سیستا بخر چسب های ایرانی مثل رازی که من استفاده کردم خوبن ولی سیستا بهتره. از ابزار فروشی ها هم بگیر نه از آکواریومی ها به نظر من ارزون تر میدن
    ارتفاع 70 هم خوبه
    اینکه میگم 60 یه مقدار هم سلیقه شخصی دخیل هست

من؟ مسی؟!!!!!!! اه ه ه ه ه ه نیما هستم.
    عرض تانک من 30 هست و واقعا کمه. برا همین گفتم زیر 40 خوب نیست. هیچ جایی واسه تزیینش ندارم. مثلا یه کلبه میزارم توش دیگه رفت و آمد ماهی ها سخت میشه.

2. 3 کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

ممنون از همه دوستان که با نظرات کارشناسانه خودشون کمک میکنن

آقا امروز بعد از ظهر رفتم که چندتا اک ببینم و سایز نهایی رو انتخاب کنم
    یه فروشگاه رفتم که ماهی آب شور داشت یه سه ساعت توی مغازه طرف بودم اصلا یادم رفت برای چی امدم فروشنده زنگ میزد به مشتریاش میگفت ماهی جدید میرسه منم کنجکاو شدم ببینم چی میاره
    آقادیدم زن و مرد پیر و جون بچه و بزرگ میان دیگه خیلی کنجکاو شدم

یه یک ساعتی گذشت بارش رسید همون از توی کارتون (البته یخچال توی کارتن بود) که ماهی رو میاورد بیرون دعوا میشد این میگفت من زودتر آمدم و خلاصه همش رو فروخت

کلی حال کردم از اخلاق طرف و بهم پیشنهاد داد اگه میخوای اک راه بندازی دیگه سمت آب شیرین نرو و آب شور بزن
    راستشو بخواین هوسی شدم برم سمت شور ولی خیلی هزینه داره ولی خداییش یه دنیای دیگس

بقول یکی از مشتریا میگفت آک آب شیرین آرام بخش هست ولی آب شور اسرار آمیزه و یک دنیای دیگست . تصمیم دارم فعلا شیشه رو توی ابعادی که شما گفتید بسازم و برم دنبال یه وام اگه جور شد که حتما شور میزنم اگه نشد همون شیرین
    خیلی پر حرفی کردم باید ببخشید از اون موقع تاحالا انگار رفتم یه قواصی کردم و کلی ماهی خوشگل دیدم
    مخلص همه دوستان

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

اهان زیر 40
    فکر کردم میگی عرض 40 نگیره برای تزئین گفتم بابا تو عرض 40 که همه کار میشه کرد (کلمه زیر رو نخوندم )
    اره تو 30 آدم هر چیزی که بخواد بذاره جا نمیشه. داداشم داره

محمدرضا عرض و با 45 موافقم بهتر از 40ه ولی بعضی از گیاها بیشتر از این حرفا رشد میکنن 45 برای ارتفاع کمه

ساخت تانک:
    لوازم: شیشه، چسب آکواریوم، تفنگی چسب آکواریوم، چسب 5 سانتی، الکل یا شیشه شور و یک عدد دستیار
    قبل از هر کاری قسمت هایی از شیشه که قراره چسب بهش بخوره با الکل یا شیشه شور خیلی خوب بشورید که چسبندگی چسب بالاتر بره

اول یه شابلون مثل این درست میکنید که باهاش رو چسب بکشید تا تمیز دربیاد

من خودم با در دبه ماست درست کردم شعاع گوشه هم بسته باندازه تانک باید تنظیم بشه. گوشه های دیگه هم می تونی با شعاع های متفاوت ببرید برای استفاده های بعدی. اندازه کل شابلون هم یه طوری باشه که خوش دست باشه

حالا شیشه کف رو بر می دارید این طوری که تو شکل نشون دادم بهش جسب پنج سانتی می زنید

مستطیل بزرگ شیشه هست و مستطیل های کوچیک چسب پنج سانتی

شیشه های عقب و جلو هم این طوری:

حالا شیشه کف رو کنار دیوار بذارید که از زاویه قائمه دیوار استفاده کنید.
    روی لبه سمت دیوار که شیشه عقب تانک قرار میگیره یه لای چسب آکواریوم میریزید. به اندازه ضخامت شیشه
    حالا شیشه عقبی رو روی لایه چسب بذارید
    چسب های پنج سانتی که یه شیشه کف زدین رو برگردونید و به شیشه عقب بچسبونید. اینطوری تا زمانی که چسب آکواریوم خودش رو میگیره شیشه ها رو نگه میدار.
    حالا شیشه رو به دیوار تکیه بدید یا از یه نفر بخواید نگهش داره
    برای نصب شیشه کناری سمت راست:
    سمت راست تانک روی شیشه کف و شیشه عقب جایی که شیشه کناری قرار میگره یه لایه چسب به اندازه ضخامت شیشه میریزیم
    حالا شیشه کناری رو سرجاش میذاریم.
    دو تا چسب پنج سانتی از شیشه کف رو می چسبونیم به شیشه کناری دو تا چسب شیشه عقبی رو هم می چسبونیم.
    همین کار رو برای شیشه کناری سمت چپ انجام میدیم
    برای نصب شیشه جلویی هم مثل بقیه اول تو محل قرار گیری شیشه (اونجایی که شیشه جلویی با بقیه شیشه ها اتصال داره) یه لایه چسب آکواریوم میریزیم.
    شیشه رو میذاریم سر جاش
    چسب های پنج سانتی رو می چسبونید
    برای مرحله آخر هم جایی که شیشه ها به هم میرسن یه لای ضخیم چسب آکواریوم میریزید بعد با شابلون روش میکشید و اضافه هاش رو جمع میکنید.
    تو تمام مراحل دقت کنید: همه شیشه ها رو چک کنید که دقیقا سر جاشون باشن یعنی کج نباشن همه لب به لب باشن و عقب و جلو نرفته باشن فضای خالی بین شیشه ها نباشه
    همه شیشه ها باید کاملا به هم چسبیده باشن و لب به لب باشن
    خلاصله اینجا باید سلیقه نشون بدید
    دو سه روز تانک رو از جاش تکون ندید تا حسابی خشک بشه
    بعد هم یه روز به طور آزمایش توش آب پر کنید ببینید نشتی داره یا نه

چسب های پنج سانتی مروبوط به شیشه های عقب و جلو رو می تونی وقتی لازم شد همون موقع ببرید و سرجاش بچسبونید یعن لازم نیست از قبل آماده کنید ولی برای شیشه کف رو حتما باید از قبل آما کنید یعلی اولی کاری که میکنید همین چسب پنج سانتی کف باشه
    Last edited by Shadow-Man; 20-12-2011 at 19:37.

5. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

mjd323232 شما قبلا آکواریوم داشتین؟ آب شور سخت تره و هزینه نگه داریش هم بالاتره و جای زیادی می خواد خیلی بیشتر از آب شور کلی دم و دستگاه داره

اگه قبلا آکواریوم نداشتید به نظر من اول آب شیرین راه بندازید ببینید به سر سال میرسید؟ وقت و حوصله اش رو دارید؟ بعد به فکر آب شور باشید
    البته مقایسه آب شیرین و شور تو زیبایی مثل مقایسه یه پیرزن و یه نو عروسه اگه آب شور می خوای باید ناز عروس هم بکشی

7. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من آب شور هم آنچنان چیز خفنی نیس..
    همین آب شیرین و دیسکس و آرونا و اینا رو با هیچ ماهی آب شور عوض نمیکنم!
    خداییش این آکواریوم های پلنت که توی مسابقات شرکت میکنن،100 برابر از شور قشنگترن!
    درسته،خیلی جزنیات رنگ ها و ظرافت آفرینششون بیشتر بوده ولی خوب..
    منم مطمئن باشید که تا چند وقت دیگه یه آب شور میزنم.آروم و قرار ندارم!
    فعلا دارم یه آکواریوم 100 لیتری آماده میکنم و تقریبا همه ی کاراش رو کردم.. واسه دیسکس و یه سری تترا ها..
    راستی،فیلتر هیچ وقت نباید بیشتر از 1-2 ساعت خاموش بشه.. تمامی کلونی باکتری ها نابود میشه!
    ممنون.

9. 3 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    ديشب رفتم 4 تا گورامي گرفتم با 3 تا گياه طبيعي و انداختم تو آب
    متاسفانه اولين كشته رو تانكم داد
    از همون اول كه ريختمشون تو آب حالات يكي از گورامي ها مشكوك بود . خيلي بي حال بود انداختم تو يه تنگ و يه لوله اكسيژنم وصل كردم بهش ولي تا صبح دووم نياورد و فوت كرد

الان دو تا سوال داشتم
    1. من حس ميكنم شن آكواريومم كمه و نياز به شن بيشتري داره؟ الان كه توش ماهي هست ميتونم برم شن بخرم و اضافه كنم؟ يا خطرناكه؟
    2.اين ماهي پنكوسي گياهخوارا ميشه انداخت تو تانك؟ ميگن يه ذره ديوونس آخه

راستی،فیلتر هیچ وقت نباید بیشتر از 1-2 ساعت خاموش بشه.. تمامی کلونی باکتری ها نابود میشه!
    عجب نكته اي
    من هر شب تا صبح خاموش ميكردم
    از ساعت 12 شب تا 7 صبح حدودا
    مبتدي ايم ديگه اطلاعات نداريم بنده خدا اين ماهي ها كه من دارم نگهشون ميدارم . پدرشون در مياد

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام،
    حمیدرضا چند تا توصیه،
    اون خروجی دوم پمپ تاپ فیلتر رو حذف کن و اون تبدیل رو بزار،فشار به ماهیا میاد.
    فیلتر زیر شنی رو حذف کن،داشتم،خوب نیس.
    تو ماهی گرفتن عجله نکن..
    واي من تازه اين پست شمارو ديدم
    اون خروجي رو حذف كنم بعدا اكسيژن كافي به آب ميرسه؟؟
    چون به نظر من اكسيژن اصلي رو الان داره تاپ فيِلتر ميده به آب . اون سنگ هوائه بسه واسه ماهي ها؟ چون من ماهي هم زياد گرفتم (البته بيشترشون ريزن مثل تترا ، نئون و كوپي )

فيِلتر زير شني رو با وجود ماهي ها چطوري حذف كنم؟
    خودم بدم اومده از زير شني
    تو عميات سيفون كردن هم مطمئنا اذيتم ميكنه
    نميشه همه ماهيهام رو بريزم تو يه لگن؟ بعدا هم فيِلتر زير شني رو بردارم هم شن رو افزايش بدم؟
    راستي فيِلتر زير شني من اين شكليه

اون دو تا لوله عمل مكش رو انجام نميدن؟
    ولي در كل من ديدم فيِلتر زير شني خيلي موافق و مخالف داره
    آدم نميدونه چيكار كنه
    بردارم ميترسم آب كثيف شه چون من فقط يه تاپ فيِلتر دارم
    واقعا گير افتادم

راستي
    من الان دقت كردم ديدم شيشه هاي عرض تانكم حالت آينه اي داره
    يعني ماهي خودشو توش ميبينه
    من هي ميبينم يه سري ماهي ها ميرن ميچسبن به اين آينه و هي بالا و پايين ميرن.
    نميدونم آينه خوبه يا بد ولي انگار گيج كرده بعضي ماهي ها رو . هي ميرن ميچسبن بهش و بالا و پايين ميرن . فك ميكنن اونورم يه ماهي هست
    Last edited by Hamid Reza; 20-12-2011 at 12:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

shadow-man عزیز خیلی عالی توضیح دادین این ساخت آک رو و بابت این موضوع یه تشکر ویژه
    درمورد شابلون اگه میشه یه اندازه دقیق بدین که چسب کنار شیشه تمیز در بیاد مثلا روی تصویری که گذاشتین یه اندازه هم بذارین یا اگه چیزه دیگه ای میشه استفاده کرد بگین بنظر خودم با پشت دسته کاردک نقاشی ساختمان البته پلاستیکی هم میشه

من توی پست اولم گفتم قبلا تجربه داشتم نزدیک به 5 سال ، و ماهی هم زیاد داشتم ولی شاید مثل شما حرفه ای نبودم ولی حوصله این کارو دارم
    در مورد جای زیاد که فرمودین ماهی آب شور نیاز داره باید بگم اکثرا زیر میز تانک اصلی یه سامپ گذاشتن و تمام تجهیزات رو بردن زیر میز ولی نسبت به آب شیرین حق با شماست

راستی درمورد ساخت آک یه جا میگفت حتما جایی که میخواین چسب کاری کنین رو با الکل تمیز کنین نظر شما چیه؟
    در مورد شیشه نظری ندارین از چه شرکتی باشه یا فرقی نمیکنه؟

13. این کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

به نظر منم اگه میتونی آب شور بزن. واقعا یه دنیای دیگه است. ولی اگه تصمیم به آب شور گرفتی حتما تانک هم بزرگتر بگیر( هزینه شیشه هم که دیگه در مقابل هزینه آب شور چیزی نیست)
    منم تصمیم دارم یه آب شور در ابعاد 150*70*50 یا شایدم بزرگتر بزنم البته نه به این زودی هااااااااا

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

از همون اول كه ريختمشون تو آب حالات يكي از گورامي ها مشكوك بود . خيلي بي حال بود انداختم تو يه تنگ و يه لوله اكسيژنم وصل كردم بهش ولي تا صبح دووم نياورد و فوت كرد

الان دو تا سوال داشتم
    1. من حس ميكنم شن آكواريومم كمه و نياز به شن بيشتري داره؟ الان كه توش ماهي هست ميتونم برم شن بخرم و اضافه كنم؟ يا خطرناكه؟
    2.اين ماهي پنكوسي گياهخوارا ميشه انداخت تو تانك؟ ميگن يه ذره ديوونس آخه
    تسلیت حس بدی داری میدونم

در کل این مسائل اول اکواریوم داری طبیعی هست بعدا خیلی کمتر میشه ولی باز هم قطع نمیشه ذهنت رو زیاد درگیر این مسائل نکن
    به خاطر سیکل که نیست احتمالش خیلی کمه. به نظر من به خاطر آب به آب شدنه به هر حال هر حیونی کرگدن هم که باشه تو جا به جایی احتمال مردنش هست
    وقتی می خوای ماهی جدید به تانک معرفی کنی روش اصولیش اینه که اول یه هفته حداقل بذاری تو قرنطینه که فکر نکنم داشته باشی
    بعد از اون باید آب تو پلاستیک با آب تانک یکی بشه. هم دما و هم شرایط شیمیایی. شما باید اول یکی دو دقیقه پلاستیک و تو آب نگه دارید بعد ذره ذره از آب تانک بریزید تو پلاستیک و بعد یواش یواش ماهی رو تو تانک رها کنید.
    اگه این کار رو نکنید ممکنه ماهی به دلیل اختلاف دما یا فاکتور های شیمیایی بهش شوک وارد بشه

اگه شن 4-5 سانت از کف رو گرفته کافیه ولی اگه خواستید، بهتره صبر کنید تا موقعی که خواستید تانک رو بشورید ماهی ها رو خارج میکنید و شن اضافه میکنید اگه عجله دارید همین الان می تونید ماهی ها رو خارج کنید تو تشت لگن یا تانک قرطینه. هم فیلتر زیر شنی رو خارج کنید هم هر تغییر دیگه که خواستید. اگه نخواستی از فیلتر کف استفاده کنی خیلی راحت از پمپ هوا جدا کن
    ولی تجربه ثابت کرده یکی از مهم ترین عوامل یه تانک بدون دردسر و با کمترین تلفات ور رفتن با آکواریوم هست تا می تونید بذارید ماهی ها به حال خودشون باشن و تا مجبور نشدید تغییری ایجاد نکنید.

پنگوسی گیاه خوار نداشتم ولی حرکات سریعی فکر میکنم داشته باشه ممکنه ماهی های ریزت هم بخوره ( ممکنه) من این ماهی رو نداشتم. به طور کلی نمیشه رو لفظ گیاه خوار و گوشت خوار تو همه ماهی ها حساب کرد.

من الان دقت كردم ديدم شيشه هاي عرض تانكم حالت آينه اي داره
    يعني ماهي خودشو توش ميبينه
    من هي ميبينم يه سري ماهي ها ميرن ميچسبن به اين آينه و هي بالا و پايين ميرن.
    نميدونم آينه خوبه يا بد ولي انگار گيج كرده بعضي ماهي ها رو . هي ميرن ميچسبن بهش و بالا و پايين ميرن . فك ميكنن اونورم يه ماهي هست
    اگه از داخل شیشه های بقلی به داخل تانک نگه کنی شیشه های عقب و جلو آینه ای به نظر میاد ولی از داخل تانک اینطوری نیست (فکر کنم منظورتون این باشه)
    اون حرکت ماهی ها هم طبیعی هست به خاطر اسرس هست به حال خودش بذار یواش یواش خوب میشه. درگیری که ندارن؟

درمورد شابلون اگه میشه یه اندازه دقیق بدین که چسب کنار شیشه تمیز در بیاد مثلا روی تصویری که گذاشتین یه اندازه هم بذارین یا اگه چیزه دیگه ای میشه استفاده کرد بگین بنظر خودم با پشت دسته کاردک نقاشی ساختمان البته پلاستیکی هم میشه
    اون شکل فقط یه شماتیک بود که منظورم رو بفهمید برای اندازه برید تو آکواریوم فروشی ها ببینید شکل چسب ها چطوری چقدر ضخامت دار اندازه اش رو از روی همون ها بفهمید 3 میلی متر این ور و اونور مهم نیست.
    دسته کاردک نقاشی هم خوبه چون دسته داره خیلی خوش دست میشه. اما جنسش پلاستیکی باشه که رو شیشه خط ندازه

راستی درمورد ساخت آک یه جا میگفت حتما جایی که میخواین چسب کاری کنین رو با الکل تمیز کنین نظر شما چیه؟
    در مورد شیشه نظری ندارین از چه شرکتی باشه یا فرقی نمیکنه؟
    اوه اوه اوه اره حتما این کار رو بکنید من یادم رفت بگم با شیشه شور یا الکل جای جسب رو بشورید باعث چسبندگی بهتر چسب میشه پستم رو اپدیست میکنم دستت درد نکنه
    کاوه شرکت خوبیه (کارخونه اش که تو شهر ماست)
    حتما بگید که برای آکواریوم می خواید حتما فلوت باشه (یعنی بدون موج باشه) یه جور ارزون تر هم هست که موج داره نمیشه باهاش اکواروم درست کرد
    -----------------
    چرا پست های من اینقدر بلند میشه یعنی من پر حرفم؟؟؟
    Last edited by Shadow-Man; 20-12-2011 at 19:35.

16. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •