تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 124 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یعنی بقیه ماشینها هم همینجورین ؟ تو سایت میزنه 7 تا ولی یکی دو لیتر بالاتر میسوزونن؟ امثال 206 و ال 90 و رانا ؟ اونا هم همینجورین ؟
    206 یکی از بچه ها طبق ادعا خودش تو شهری صدی 6 ,7 می سوزونه البته مدل 88 هست جدیدا رو خبر ندارم
    من مدل 131 رو پرسیدم چون می خواستم ببینم فرق می کنه یا نه که دیدم مشکل همگانی شده,چون مدل ما سال 91 هست 132sx,صدی 10 میسوزونه,مال دوستم 131 مدل 90 صدی 7 می سوزونه.کلا طبق گفته یکی از دوستانم از سال ما به بعد یک قطعه چینی شده که باعث مصرف بالاتر خودرو میشه.
    وای به حال کسی که سال دیگه ماشین نو تحویل میگیرن چون از ان روز که بعضی قطعات فرانسوی یا کره ایی بود کیفیت ماشینامون این بود حالا قراره کامل چینی بشه چه شود

2. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

206 یکی از بچه ها طبق ادعا خودش تو شهری صدی 6 ,7 می سوزونه البته مدل 88 هست جدیدا رو خبر ندارم
    من مدل 131 رو پرسیدم چون می خواستم ببینم فرق می کنه یا نه که دیدم مشکل همگانی شده,چون مدل ما سال 91 هست 132sx,صدی 10 میسوزونه,مال دوستم 131 مدل 90 صدی 7 می سوزونه.کلا طبق گفته یکی از دوستانم از سال ما به بعد یک قطعه چینی شده که باعث مصرف بالاتر خودرو میشه.
    وای به حال کسی که سال دیگه ماشین نو تحویل میگیرن چون از ان روز که بعضی قطعات فرانسوی یا کره ایی بود کیفیت ماشینامون این بود حالا قراره کامل چینی بشه چه شود
    فکر نمیکنم مال مدل باشه چون منم 132 90 دارم مصرفم زیاده
    131 صدی 7 بعیده!!!!!!

4. این کاربر از john nash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر نمیکنم مال مدل باشه چون منم 132 90 دارم مصرفم زیاده
    131 صدی 7 بعیده!!!!!!

بحث مدل زیاد اهمیت نداره. با پراید خودم مثال میزنم مسیر من 90 درصد اتوبان تهران -کرج تو خلوت ترین ساعت شبانه روزه و 10 درصد داخل شهر کم ترافیک :
    132 sx مدل 90/4 با 30 تا بنزین 550 تا میشه 100 کیلومتر 5 لیتر (34000 تا که رفته بود من خریدمش)
    131 le مدل 91/8 با 30 تا بنزین 460 تا میشه 100 کیلومتر 7 لیتر (تا قبل از سرویس 10000 مصرفش با 30تا بنزین 410 کیلومتر میرفت!)
    131 hp+ ex مدل 92/2 با 35 تا بنزین 560 تا میشه 100 کیلومتر 6 لیتر (هنوز سرویس اولیه نبردم!!)
    حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را !!!!
    اینو گفتم که به شانسی بودن مصرف پی ببرید و دست به ماشین نزنید. چون اگر بخوایم به مصرف اعلام شده در کارخونه توجه کنیم هیچ کدوم از ماشینهای بالا درست کار نمیکنن!! ولی در اصل همشون دارن درست کار میکنن.

6. 4 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    من امروز رفتم پیش تعمیر کار گفت لنت جدید بزاری، اگه صدا هم نده ترمزگیریش خوب نیست
    ممکنه همچین چیزی؟!!!
    چنین حرفی اشتباه هست
    با یه لنت مرغوب مثل yes-q عوض کنین

8. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اینجوری که خیلی نامید کننده ست
    باید یه روز باک و خالی کنم و بنزین یدکی هم صندوق عقب بزارم بعد بنزین بزنم و یه مسافتی رو برم مثلا با سرعت 110 بدون کولر و با رانندگی نرمال تا دوباره باک خالی بشه و حساب کنم مصرف ماشینم دقیق چقدره ... در ضمن شستشوی انزکتور و فیلر گیری رو هم تازگی انجام دادم و شاید فیلتر بنزین رو قبل تست عوض کنم ...
    قبلا یه حساب سرانگشتی کردم حدود 8.5 بود ....
    Last edited by M A S 0 U D; 09-08-2013 at 12:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینجوری که خیلی نامید کننده ست
    باید یه روز باک و خالی کنم و بنزین یدکی هم صندوق عقب بزارم بعد بنزین بزنم و یه مسافتی رو برم مثلا با سرعت 110 بدون کولر و با رانندگی نرمال تا دوباره باک خالی بشه و حساب کنم مصرف ماشینم دقیق چقدره ... در ضمن شستشوی انزکتور و فیلر گیری رو هم تازگی انجام دادم و شاید فیلتر بنزین رو قبل تست عوض کنم ...
    قبلا یه حساب سرانگشتی کردم حدود 8.5 بود ....
    شما یه سری راهکار میگم انجام بدین شاید اوضاع بهتر بشه:
    همیشه باک بنزین رو صبح زود پر کنین.
    باک خودرو رو کاملا پر کنید. (لبریز نشه)
    فیلتر بنزین مرغوب استفاده کنین و حداقل هر 10000 تا تعویض کنین.
    پمپ بنزینهای مختلف رو امتحان کنید، بعضا نوع بنزین فرق میکنه(از پالایشگاهی که بنزین میارن متفاوته) یا پمپ کمتر از عدد نمایشگر بنزین میده!!!
    سرعت در اتوبان بین 90 تا 100 باشه حداکثر با دنده 5.
    دنده ها رو در دور موتور 2.5 تا 3 تعویض کنید.
    سعی کنید دور موتور تو دنده 1 و 2 بالا نره.
    به موقع دنده بدین به ماشین (دنده مرده حرکت نکنین) مثلا با سرعت 80 با دنده 5 نرین فشار زیادی به موتور و گیربکس میاد.
    باد لاستیک ها رو مرتب چک کنید (حداقل هر یک هفته یک بار)
    باد نیتروژن بزنید به لاستیک ها (تابستونا و فصل های گرم)
    لاستیک پهن استفاده نکنین (حتی سایز 175)
    رینگ اسپرت استفاده نکنین
    فیلتر هوا مرغوب و استاندارد و تعویض به موقع تا 10 درصد صرفه جویی به دنبال داره.
    روغن مناسب خودرو استفاده کنین (برای پراید api SG & api SF)
    حتی نوع گل لاستیک در مصرف تاثیر داره.
    برق مناسب بدین به موتور (اگر سیستم صوتی قوی دارین باید یک سری کارها مثل بیگ3 و باتری قوی تر و دینام قوی تر رو رعایت کنین)
    شمع و وایر مرغوب تاثیر داره.
    درب باک باید سالم باشه و موقع بستن در باک باید صدای تق رو بشنوید وگرنه مقداری از بنزین به صورت بخار هدر میره.
    کنیستر سالم تاثیر داره تو مصرف بنزین.
    در آخر نوع بنزین تاثیر زیادی داره (اگر پیدا کردین همیشه سوپر بزنین)

11. 4 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پمپ بنزینهای مختلف رو امتحان کنید، بعضا نوع بنزین فرق میکنه(از پالایشگاهی که بنزین میارن متفاوته) یا پمپ کمتر از عدد نمایشگر بنزین میده!!!
    به موقع دنده بدین به ماشین (دنده مرده حرکت نکنین) مثلا با سرعت 80 با دنده 5 نرین فشار زیادی به موتور و گیربکس میاد.
    رینگ اسپرت استفاده نکنین
    برق مناسب بدین به موتور (اگر سیستم صوتی قوی دارین باید یک سری کارها مثل بیگ3 و باتری قوی تر و دینام قوی تر رو رعایت کنین)
    درب باک باید سالم باشه و موقع بستن در باک باید صدای تق رو بشنوید وگرنه مقداری از بنزین به صورت بخار هدر میره.
    اسم فیلتر هوای مناسب رو لطفا بگو من میخوام این سری عوض کنم
    بنزین سوپر میگن برا پراید مناسب نیست یا اصلا بدردش هم نمیخوره. درسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

رینگ اسپرت استفاده نکنین
    ممنون ...
    فیلتر بنزین مرغوب چی پیشنهاد میکنید؟
    روغن موتور پراید 131چی پیشنهاد میکنید؟ Api اسم محصوله؟
    فیلتر هوا چی پیشنهاد میکنید؟ به نظر شما هر چند هزار کیلومتر باید تعویض بشه؟
    شمع ال 90 انداختم ...
    باید دنبال یک جایگاه بنزین مرغوب باشم...
    رینگ اسپرت ندارم و سایز لاستیک هم فابریکه...
    دنده عوض کردن به موقع است و معملا تو درو 3000 هست ولی تو بزرگراه معمولا 110 یا 120 و گاها 130 و به ندرت 140 تا میرم خیلی کم همون 120 نرماله ...

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اسم فیلتر هوای مناسب رو لطفا بگو من میخوام این سری عوض کنم
    بنزین سوپر میگن برا پراید مناسب نیست یا اصلا بدردش هم نمیخوره. درسته؟
    معمولا فیلتر هایی که علامت استاندارد ایران دارن نسبتا با کیفیت هستن. مثل فیلتر سرکان یا فیلتر کاسپین و ... . موقعی که به تعویض روغنی میرید برای سرویس حتما دقت کنید وسایل مصرفی چی میزاره برای ماشین فیلتر هوای 1000 تومنی هم هست تو بازار 8000 تومنی هم هست تو بازار. فیلتر های نامرغوب معمولا بسته بندی ندارن نهایتا تو یه نایلون بسته بندی شدن، هیچ نام و نشونی ندارن ، علامت استاندارد ندارن، و صد درصد از کاغذ نامرغوب و حتی کاغذ معمولی ساخته شدن و بود و نبودش فرقی نداره تو ماشین! جالب اینه که همین فیلتر 1000 تومنی رو تا 5000 تومن برای شما حساب میکنن!
    به هیچ عنوان از فیلترهایی که به اسم اسپرت و قابل شستشو استفاده نکنین، به موتور ماشین جفا میکنن!
    کاغذ استفاده شده در فیلتر هوا و فیلتر روغن و فیلتر بنزین سوراخهاش باید قطر مشخصی داشته باشه تا بتونه الودگی ها رو جذب کنه.

15. 4 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون ...
    فیلتر بنزین مرغوب چی پیشنهاد میکنید؟
    روغن موتور پراید 131چی پیشنهاد میکنید؟ Api اسم محصوله؟
    فیلتر هوا چی پیشنهاد میکنید؟ به نظر شما هر چند هزار کیلومتر باید تعویض بشه؟
    شمع ال 90 انداختم ...
    باید دنبال یک جایگاه بنزین مرغوب باشم...
    رینگ اسپرت ندارم و سایز لاستیک هم فابریکه...
    دنده عوض کردن به موقع است و معملا تو درو 3000 هست ولی تو بزرگراه معمولا 110 یا 120 و گاها 130 و به ندرت 140 تا میرم خیلی کم همون 120 نرماله ...
    api استاندارد جهانی برای روغن موتور هست. sg و sf هم استاندارد مناسب پراید. حرف بعد از s تغییر میکنه و هر چی بالاتر میره روغن کیفیت بالاتر و فرمول پیشرفته تر و قیمت گران تری دار.
    البته نه این که بیایم بالاترین استاندارد رو بیایم برای پراید بریزیم. کاملا اشتباه و هزینه ساز هست. مثلا برای پراید روغن بهران تکتاز یا ایرانول 8000 یا ... پیشنهاد میشه که استاندارد api sg رو دارن. ولی اگر بیایم روغن بهران سوپر پیشتاز بریزیم با استاندارد api sl (این روغن به درد 206 ، زانتیا و پژو می خوره!) مخصوصا اون نوع نیمه سنتتیک رو ممکنه به واشر ها و کاسه نمد ها صدمه بزنه. یا حتی به خود موتور صدمه بزنه و اگر حتی مشکل ایجاد نکنه هیچ سودی برای ما نداره به جز هزینه بیشتری که دادیم! این مشکلات ممکنه سریع خودشو نشون نده ولی در دراز مدت ایجاد مشکل میکنه.
    حداکثر یک یا دو درجه بالاتر از استاندارد کارخونه استفاده کنین مثلا برای پراید بهران پیشتاز با استاندارد api sj.
    برای وسایل مصرفی تو پست قبلی گفتم نوع استاندارد رو استفاده کنین. و حتما همراه با هر تعویض روغن که برای پراید هر 5000 کیلومتر باید باشه فیلتر روغن و هوا رو تعویض کنید.

17. 3 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •