اگه اینطور باشه واسه همون 18 ماهشم ملت نمیرن.مجبوریه حاجی....
اگه اینطور باشه واسه همون 18 ماهشم ملت نمیرن.مجبوریه حاجی....
دوستان عزیز اصلا امید نداشته باشن که میرن تو یگان مثلا فرمانده 1 یا 2 ماه سنواتشون رو ببخشه ما خودمون تو این چیزا بودیم خفن!
هیچ کاری نمیتونن بکنن البته اونایی که (پ) دارن فرق فوکوله XD
اگه اداری بشین منظور مثله کارمندا مطمئن باشین 3 ماه رو نمیکشین ولی اگه پادگان چیزی بیوفتن عمرا بشه کاری کرد
چند روز دیگه میاد . واسه من بعد از 25 روز اومد .
البته اگه الان به پلیس + 10 سربزنی احتمالا اونجا ثبت شده و بهت میگه کی اعزام هستی .
بعد از چند روز هم برگه سبزت میاد در خونه .
هي برادر بدجور نا اميدم كرديدوستان عزیز اصلا امید نداشته باشن که میرن تو یگان مثلا فرمانده 1 یا 2 ماه سنواتشون رو ببخشه ما خودمون تو این چیزا بودیم خفن!
هیچ کاری نمیتونن بکنن البته اونایی که (پ) دارن فرق فوکوله XD
اگه اداری بشین منظور مثله کارمندا مطمئن باشین 3 ماه رو نمیکشین ولی اگه پادگان چیزی بیوفتن عمرا بشه کاری کرد.
من پدرم تازگيا بيماري قند گرفته بايد همش مراقبش باشيم. منم تك پسرم.
فكر ميكنين بابت اين موضوع ممكنه ببخشن؟
خيلي ها ميگفتن شايد واسه همين ميتونستي معاف بشي .البته پدرم 56 سالشه!!
بخشیدن اصلاً ربطی به فرمانده پادگان و اینا نداره. اگه بخشنامه از بالا یا عفو رهبری بیاد تازه
یکی از شرایط بی اهمیتش میشه رضایت شخص فرمانده. فرمانده ها فقط میتونن برای اضاف انضباطی تصمیم گیری کنن
نه اضاف سه ماه دفترچه و فرار از خدمت و غیبت.
همه چی اون بالا تعیین میشه. الان چن سالی هست که نمی بخشن اضاف ها رو. قبلاً فرت و فرت
عفو رهبری میخوردن و بخشیده میشدن ولی الان دیگه نه. البته یه سری شرایط امسال اعلام شد برای
بخشش سه ماه اضاف. تو نت بگردین پیدا میشه دوستان. یکیش مثلاً این بود که اگه متأهل باشی و
دو فرزند داشته باشی بخشیده میشی.کلاً شرایطش تخیلی بود.
البته ما که سه ماه رو نداریم خدا رو شکر.
میلاد جون اگه تو کمیسیون پزشکی ثابت بشه که پدرتون توانایی ندارن از خودشون مراقبت کنن و به
کفالت فرزند احتیاج دارن با همین سن هم میشه معافی گرفت برای شما. تو دفترچه ی اعزام به خدمت
فک کنم نوشته چه بیماریهایی پدر باید داشته باشه تا پسر بتونه کفالت بگیره.
ولی خوب اگه یه مقدار برش و پارتی داشته باشی هم با یه بیماری ساده هم میتونی معافی بگیری.
Last edited by ghasem2020; 26-01-2011 at 18:35.
اقا قاسم یه سوال شما چه جور سربازی هستی که هرروز خونه ای
من یکی رو میشناسم 3 ماهه خونه نیومده نکنه از بند پ استفاده میکنی![]()
سلام
من پریروز اومدم مرخضی میان دوره. از عجب شیر .نیروی زمینی ارتش فوق دیپلم هم هستم . قبلا اینجا راجب به آموزشی و سربازی زیاد سوال می کردم حالا خودم تجربه کردم و اومدم تجربیاتم رو براتون بگم .اگر کسی سوالی داشت بپرسه .
بچه ها من ۲ هفته دیگه باید برم میدون سپاه برای شورای پزشکی.
میشه راهنمایی کنید که از ملاصدرا شیخ بهائی چجوری میشه رفت میدون سپاه که تو طرح ترافیک هم نیفتیم؟
برادر من سرباز تایم اداری هستم.
بند پ هم خدا رو شکر نه. فقط و فقط لطف خدا بوده بهم که اینجوری شد خدمتم اونم با مدرکم که دیپلم بود(دانشجوی انصرافی).
مث کارمندا 7 میرم بیشتر وقتا هم به جای 2 ، 12 میام خونه.
تازه این وسط کلی هم میشه جیم زد و اومد تو خیابونا چرخ زد.
روزهای تعطیلم که تعطیل.
2 هفته ای یه بار یه نگهبانی 3 ساعتی داشتیم که اونم مث اینکه برداشته شده. چون الان 1 ماهه
خبری از پست نشده و مث اینکه سرباز ثابت برای پست ِ اون محل گرفتن.
کلاً من خدا رو شکر اصلاً احساس نمیکنم دارم خدمت میکنم. مث باد داره میگذره واسم.
سلام دوستان
من 18 اسفند اعزامم. دوستان لطفاً تجربياتتون رو انتقال بديد. يه مرجع غني درست ميشه با جواب هاي شما
عزيزان، البته اگه لطف كنيد همه جواب بديد.
اوّل كار :
از قبل آموزشي بگيد، با چه حسي، با چه ديدي بريم ؟
روز اوّل چكار كنيم ؟ ( يكي بود مي گفت روز اوّل همه وسايلمونو گرفتن يه كنسرو بهمون دادن، تا 3 بعد از ظهر در تلاش بوديم بازش كنيم، الان من يه وسيله كوچيك پيدا كردم اندازه دو تا انگشته، توش قيچي، پيچ گوشتي، چاوقوي كوچيك و يه چند تا ابزار ديگه داره، به نظرتون با خودم ببرمش؟ )
ان شاء الله به مرور سوالات بيشتري رو مي پرسم
ممنون
Last edited by S E V E N; 12-03-2011 at 00:50.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)