تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 416 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ژوزه مورینیو: رونالدو شماره یک است، مسی شماره دو

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید درباره این که چه کسی بهترین بازیکن دنیاست صحبت کرده و کریستیانو رونالدو، بازیکن خودش را به عنوان بهترین بازیکن برگزیده است.

او در مصاحبه با تله‌مادرید درباره پروژه‌اش در سانتیاگو برنابئو هم صحبت کرده است.

مورینیو در پاسخ به این سوال که بهترین بازیکن دنیا کیست گفته: «دو گزینه وجود دارد – کریستیانو، و مسی. اگر کریستیانو را شماره یک در نظر بگیرید، مسی شماره دو می‌شود. اما نظر من مشخص است – کریستیانو شماره یک است.»

مربی سابق چلسی همچنین گفت که اگر قرار باشد یک قهرمانی را برای این فصل انتخاب کند، ترجیح می‌دهد اولین مربی‌ای باشد که از عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان دفاع کرده است: «لیگ قهرمانان، سرآمد رقابت‌هاست. این بازی‌ها از نظر کیفیت مهم‌ترین و بهترین است. نمی‌خواهم خودخواه جلوه کنم، اما می‌خواهم فاتح لیگ قهرمانان شویم تا از عنوان فصل پیش دفاع کنم و جام را به رئال بیاورم، به جایی که جام به آن تعلق دارد.»

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/10/2159290/%DA%98%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D9%88

بوسکتس: درباره تمدید قراردادم آرام هستم

سایت گل – سرخیو بوسکتس، هافبک بارسلونا گفته قصد شروع بحث درباره تمدید قراردادش را دارد.

بوسکتس می‌خواهد که اول پیشنهاد بارسا را بشنود و سپس تصمیم بگیرد که آن را امضا کند یا نه.

او می‌گوید: «می‌خواهم ابتدا از پیشنهاد بارسا خبردار شوم و اوضاع را بررسی کنم. من آرام هستم چون دو سال است صبر کرده‌ام.»

این ملی‌پوش اسپانیایی گفته از نوکمپ نمی‌رود و به باشگاهی خارجی نمی‌پیوندد.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/11/2160223/%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85

بویان: چیزی را گم کرده‌ام، اوضاع خوب نیست

سایت گل – بویان کرکیچ، مهاجم بارسلونا تایید کرده که در اوایل فصل مقابل دروازه حریفان کمی مضطرب است.

او این فصل هنوز برای بارسا گلی نزده است. با این حال این مهاجم 20 ساله مطمئن است و می‌گوید یک گل مقابل والنسیا در هفته آینده می‌تواند افرادی که می‌گویند بارسا مهاجم گل‌زن جدیدی می‌خواهد را خاموش کند.

او می‌گوید: «چیزی را گم کرده‌ام که نمی‌دانم چیست. مساله سر اعتماد به نفس نیست، بلکه تنها این است که اوضاع بد پیش می‌رود. من می‌توانم خیلی بهتر ازاین باشم. نمی‌دانم چرا اخیرا نمی‌توانم گل بزنم، اما با آرامش بازی می‌کنم.»

او گفته نیازی نیست بارسا به فکر خرید مهاجم باشد: «اگر مقابل والنسیا دو بر صفر یا سه بر صفر پیروز شویم و مهاجمان گل بزنند دیگر کسی از خرید مهاجم شماره 9 صحبت نخواهد کرد. طبیعی است که چنین حرف‌هایی زده شود، چون یک هفته و نیم است که مهاجمان گلی نزده‌اند.»

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/11/2160251/%D8%A8%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%AF%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%88%D8%B6%D8%A7%D8%B9-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواکین، غایب والنسیا در مصاف با بارسا

سایت گل- خواکین، بال توانای والنسیا به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا قادر به همراهی تیمش در دیدار مقابل بارسلونا نخواهد بود.

این بازیکن 29 ساله که سابقه بازی در تیم ملی اسپانیا را نیز در کارنامه اش می بیند، روز دوشنبه و پس از مصدومیتی که به دلیل گرفتگی عضلانی گریبانگیرش شده بود و مانع از حضور او در دو دیدار اخیر تیمش گردیده بود، به تمرینات والنسیا بازگشت ولی در جلسه تمرینی روز دوشنبه مجددا مصدوم شد.

او به زودی از قوزک پایش ام.آر.آی خواهد گرفت تا از شدت مصدومیتش مطلع شود ولی طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس او به شدت احساس ناراحتی می کند و قادر نیست تا روی قوزک پایش بایستد و شانس حضور در دیدار شنبه شب تیمش در ورزشگاه نوکمپ را از دست خواهد داد.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/12/2162175/%D8%AE%D9%88%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%81-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض مصاحبه : بارسلونا - والنسیا

بارسلونا - والنسیا
    هفته 7 لالیگا
    یکشنبه 25 مهر ماه

کارشناس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-با معرفی خودتون شروع بفرمایید . رشته و مدرک تحصلیتون ؟
    عليرضا 31 ساله ،بچه خوزستان دوست داشتني، متاهل، كارشناسي ارشد فلسفه هنر و خوره روانشناسي نظري و يكي از آرزوهام درك نظريه ناخودآگاه جمعي كارل گوستاو يونگ كه البته فوتبال خيلي توي اين موضوع به من كمك ميكنه
    و البته دستي هم در شعر و ادبيات دارم و انشاالله در آستانه چاپ نخستين مجموعه شعر
    عاشق فوتبال خوزستان و معتقد به اينكه نجات فوتبال ايران در گرو نجات فوتبال اين استانه

-این هفته شاهد یکی از جدال های جذاب لالیگا هستیم . والنسیا تنها با از دست دادن 2 امتیاز در صدر قرار داره . نظرتون در مورد این تیم چیه ؟
    با جمله شما كاملا موافقم واقعا صفت جذاب برازنده بازي بارسا و والنسيا هست اين دو تيم هميشه بازيهاي نزديك و پرگلي رو داشتن و به نظر من بعد از بازي با رئال اين بازي مهمترين ديدار بارسلوناست
    والنسياي امسال خيلي شبيه والنسياي فصل 2003/2004 كه قهرماني لاليگا رو به دست آورد شده
    اون سال هم اين تيم تعدادي از ستاره هاي خودش رو از دست داد و همينطور مربي در ظاهر بدون جانشيني مثل كوپر رو
    اما برخلاف انتظار همه عمل كرد و در آخر فصل با اقتدار و با يك بازي ساده كه به نظر من نشأت گرفته از غريزه بنيتز بود قهرمان شد و البته هنوزم در ساختار تاكتيكي والنسيا گاهي ناخودآگاه گرايش به اون سبك بازي رو ميشه ديد
    اوناي امري امثال تقريبا در وضعيتي مشابه بنيتز در سال 2003 قرار داره كه بايد ديد مثل اون عمل ميكنه يا نه
    كه البته تا حالا اينجوري بوده
    هرچند به نظر من توي جام باشگاه هاي اروپا خوب عمل نكرده
    طبق سنت هميشگي فوتبال بايد منتظر آينده بود

-احتمالا خواکین بدلیل مصدومیت غایب خواهد بود . این غیبت چقدر در روند تیمی والنسیا می تونه تاثیر گذار باشه ؟
    هر مصدوميتي در فوتبال مثل سكه دو رو داره
    گاهي اوقات واقعا تيم از مصدوميت يه بازيكن ثابت ضربه ميخوره
    و خيلي وقتها هم يه بازيكن ذخيره از اين فرصت استفاده كرده و جايگاه ثابتي در تيم به دست آورده
    كه البته احساس من اينه كه مورد اول درباره خواكين و والنسيا احتمال بيشتري داره
    هر چند امسال بازيهاي زيادي از اين تيم نديدم
    اما فكر نميكنم به راحتي بشه جاي خواكين رو پر كرد

-به نظر شما جای ویا در والنسیا پر شده ؟
    همونطور كه قبلا گفتم والنسيا معمولا از رفتن ستاره هاش ضربه چنداني نخورده
    و فكر ميكنم در مورد ويا هم همينجور باشه(كه البته تا حالا هم همينجور بوده)
    به نظر من اين مسئله به خاطر نوع بازي والنسيا هستش
    بازي ساده و اقتصادي و البته تقريبا متعهد به ذات فوتبال اسپانيا كه توي لاليگا به نظر من لنگه ديگه اي نداره باعث شده اين تيم روي دوش ستاره ها نباشه
    نمونه مليش در حال حاظر به نظر من شايد آلمان باشه
    دركل جاي خالي يه بازيكن اكثر اوقات توي بازيهاي اول و خيلي زود خودشو نشون ميده
    كه با نگاه به وضعيت فعلي والنسيا نتيجه ميگيريم جاي خالي ويا احساس نشده
    والنسيا با 11 گل زده بعد از رئال و ويارئال 12 گله قرار داره
    كه اگه در نظر بگيريم كه رئال 6 گلش رو توي يه بازي زده نتيجه گيري ما جالبتر هم ميشه
    و در آخر اين رو هم بايد در نظر گرفت كه سولدادو هم راه دروازه تيمهاي اسپانيايي رو خوب بلده

-تقابل ویا با تیم سابقش رو چطور می بینید ؟در آخرین مصاحبه گفته بود در صورت گلزنی خوشحالی نخواهد کرد.

براي ويا با توجه به رفتاري كه در برابر اين انتقال انجام داد بازي سختي خواهد بود
    در نامه اي كه براي هواداران والنسيا بعد از انتقالش در سايت باشگاه والنسيا قرار داده بود
    به راحتي ميشه رابطه عاطفي اين بازيكن با طرفداراي تيم سابقش رو حس كرد
    و البته جالبه كه در شروع نامه اش پيشبيني ميكنه كه اين انتقال يه اتفاق خوب براي والنسيا خواهد بود
    گفته ويا كه در صورت گل زدن خوشحالي نخواهد كرد
    براي فردوسي پور هم نكته خوبيه كه متوجه بشه بعضي از رفتارها فقط در ايران اتفاق نميفته

-و اما بارسا ،عملکرد این تیم تا کنون چطور بوده ؟ چقدر با بارسا ایده آل که همه می شناسیم فاصله داره ؟
    بزاريد به عنوان يك طرفدار بارسا خيلي راحت بگم كمي نگرانم
    ورود ستاره هاي جديد به تيمهايي كه ساختار خيلي منظم و تغيرات كمي دارن باعث يك بي نظمي مقطعي خواهد شد
    در واقع بارسا فصل گذشته با يك تغيير توي خط حمله خودش (رفتن اتوئو و اومدن ابراهيمويچ )هم به دنبال تغيرات تازه اي در روش بازي خودش در خط حمله بود تا از يكنواخت بودن و شناخته شدن روشهاي حمله اش جلوگيري كنه هم براي 3 تا 4 سال آيندش به تركيب تازه اي توي خط حمله اش برسه
    اما متاسفانه ابراهيمويچ هم از نظر فرهنگي با كاتالان جور نبود هم از نظر تيمي پاسخگوي بازيكناي ديگه نبود
    و هم بازيكن مناسب زلاتان براي تغذيه اين بازيكن پشت سرش نبود
    همين مسئله باعث شد كه بارسا مثل فصل گذشته دنبال يافتن تركيب دلخواهش در خط حمله باشه
    به همين خاطر ويا رو گرفت والبته امسال دنبال خريد بازيكن ساپورت كننده ويا هم بود كه متاسفانه آرسنال اجازه اين كار رو نداد
    و البته با توجه با بازيهاي اسپانيا در جام جهاني بعدها كمي غير ضروري هم به نظر رسيد
    90درصد مشكل بارسا در اين فصل تا اينجا خط حمله اين تيمه حركات تا 18 قدم خوبه اما اونجا سكته ميكنه و ادامه پيدا نميكنه
    بارسا قطعا نيم فصل دوم بهتر ميشه اما اون نگراني من كه در ابتداي جوابم گفتم اينه كه توي نيم فصل اول خيلي عقب بيفته
    به نظر من اگه بارسا قهرماني رو ميخواد
    در بدترن حالتش در پايان نيم فصل اول بايد با صدر بيشتر از 6 امتياز نداشته باشه
    چون معمولا تيمهاي صدرنشين در اسپانيا خيلي كم امتياز از دست ميدن و خيلي سخت جاي خودشون رو به تيمهاي پايينتر ميدن

-با این جمله موافق هستید که سبک بازیه بارسا در دنیای فوتبال کنونی منحصر به فرد؟
    تقريبا بله نوع پاسكاريها و حركت بازيكنها در كنار هم و در مقابل بازيكناي حريف و ارتباط غير كلامي خاصي كه بين بازيكنها هست اين تيم رو تقريبا منحصر به فرد ميكنه
    چرا تقريبا؟ چون در مقاطع خيلي كوتاه بعضي تيمهاي ديگه همچين فوتبالي رو البته ناقص اجرا ميكنن
    اما خب ذهن بازيكناي بارسا در اين سبك بازي عمق پيدا كرده
    و اونجوري كه من اطلاع دارم در مدارس فوتبال اين تيم از بچگي براساس اين روش و مكتب ذهن بازيكنارو پرورش ميدن
    اجازه بدين بگم اگر مورينيو آقاي خاصه
    بارسلونا يك تيم خاصه

-آیا بارسا رو میشه تیمی متکی به فرد دانست ؟
    نسبت به تيمهاي ديگه خيلي كمتر
    مصدوميت مسي تغييري در روش بارسا به وجود نياورد
    در واقع بارسا بيشتر از اينكه به فرد متكي باشه به تيپ و نوع خاصي از بازيكنها احتياج داره
    هر چند ستاره اي مثل مسي درنهايت بازي رو به سمت خودش ميكشونه و اين خاصيت گريزناپذير نابغه هاست
    اما با روشي كه بارسا بازي ميكنه درنبود هركس بازيكني كه از نظر بدني و سرعت تقريبا شبيه بازكن قبلي باشه تا 80درصد كار تيمي رو مثل گذشته انجام ميده
    كه به نظر من بارسا در حال حاضر اين بازيكنارو توي پستهاي مختلف به غير از جناح چپ در اختيار داره

-نقش بازیکنی به مانند مسی رو در بارسا چقدر می دونید ؟ گویا تیم های اینتر و میلان خواهان جذب این بازیکن هستند.
    من معتقدم مسي نابغه ايه كه مثل نابغه هاي گذشته عمل نميكنه(كلا به نظر من تعريف ستاره ها در فوتبال قرن 21 تغيير كرده)
    در گذشته يه بازيكن استثنايي به خاطر شكل فوتبال اون موقع تقريبا توي هر تيمي كه ميرفت موفق بود
    پله مارادونا كرايوف پلاتيني توي تيمهاي باشگاهي مختلف و ملي به يك اندازه موثر بودن
    چون فوتبال بيشتر متعهد به خواص فردي بازيكنا بود تا كار تيمي كه البته يكي از دلايل اصلي اين مسئله سرعت پايين فوتبال بود
    كه باعث ميشد يه بازيكن زمان بيشتري توپ رو دراختيار داشته باشه و درنتيجه تصميمات فردي دخالت بيشتري در بازي ميكردن
    اما با سرعت بالاي فوتبال امروز و رشد كارگروهي، بازي قبل از اونكه به نبوغ فردي متكي باشه به كار تيمي و شناخت متقابل بازيكنها بستگي داره
    به همين خاطر ستاره هاي امروزي كمتر تغيير تيم ميدن چون براي بروز تمام خصلتهاشون احتياج به زمان بيشتر و هماهنگي بيشتري نسبت به بازيكناي كناري خودش داره
    به همين خاطره كه بعضي از ستاره هاي اين عصر اكثرا با تغيير تيمشون به شدت افت كردن
    مثل بكهام رونالدينيو فيگو ابراهيمويچ...
    اگر نابغه گذشته نبوغش در دريبل زدن و حفظ توپ بود نابغه امروز نبوغش بيشتر دادن پاس و تغيير آهنگ بازي با سرعت و دقت بالاس
    مثل پاسهاي زيدان ريوالدو رونالدينيو مسي رونالدو...
    هوش ستاره هاي گذشته در استفاده از استعدادهاي فردي تعريف ميشد
    اما هوش ستاره هاي امروز بيشتر در شناخت فكر و پيشبيني حركت بازيكناي كناري تيم خودش و حريف تعريف ميشه
    اين روش بارسلوناست كه مسي رو تبديل به نابغه ميكنه و از هوش واستعدادش استفاده ميكنه
    به همين خاطره كه مسي توي آرژانتين به خوبي بارسا نيست
    اگر مسي به فوتبالش اهميت بده فكر نميكنم به تيم ديگه اي بره ولي اگه جنبه تجاري و اقتصادي آيندش براش مهم باشه ممكنه به انتقال رضايت بده

-پیش بینی شما از نتیجه این بازی و همچنین مدعیان اصلی قهرمانی این فصل چیه ؟
    بازي هاي گذشته اين دو تيم معمولا پرگل و نزديك به هم بوده
    هرچند پيشبيني فوتبال يكي از غير منطقي ترين كارها توي قرن 21 اما چون منم آدم زياد منطقيي نيستم
    پيشبيني ميكنم بارسا 3بر1 ببره

-ضمن تشکر از شما ، هر گونه پیشنهاد و انتقادی دارید بفرمایید .

من هم ضمن تشكر متقابل از شما
    فكر ميكنم اگه گروه وسعت بيشتري بگيره و اكثر دوستان به اين گروه دعوت بشن بهتر باشه
    سوالات هر چند تقريبا شبيه هم بود
    اما رابطه عمودي خوبي با هم داشتن و همديگرو كامل ميكردن
    بايد صبور بود و نقد پذير
    Last edited by Mohammad; 13-10-2010 at 18:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاکا:قطعا تا تابستان بعد در رئال می مانم

سایت گل- کاکا، ستاره برزیلی باشگاه رئال مادرید ، روز گذشته صحبتهای عجیبی را به زبان آورده است. او در صحبتهایی اعلام کرده که حضورش در رئال مادرید تنها تا تابستان سال آینده قطعی و تضمین شده است.

ستاره برزیلی در صحبتهایی گفت:« زمانی که حالم خوب شود، در مادرید و برای رئال مادرید بازی خواهم کرد.»

کاکا در عین حال که تعهدش به باشگاه مادریدی در زمان کوتاه مدت را اعلام کرد، به صورت غیرمستقیم از شک و شبهاتش در مورد ادامه حضور در این تیم در بازه بلند مدت گفت:« زمانی که مصدومیتم به طور کامل برطرف شود، در مادرید و برای رئال مادرید بازی خواهم کرد.این را با تمام قاطعیت می گویم..البته کاملا صادقانه می گویم که ادامه حضورم در مادرید تا تابستان آینده قطعی است. اینکه پس از آن چه رخ می دهد، تنها خدا می داند.»

کاکا از ابتدای این فصل از میادین ورزشی به دور بوده و همچنان با مصدومیت از ناحیه زانو دست و پنجه نرم می کند. این روزها شایعاتی در مورد بازگشت او به شهر میلان و پیوستن به یکی از دو قدرت ایتالیا به گوش می رسد.

او دراین رابطه گفت:« این مشکل من نیست.درحال حاضر تنها هدف من این است که تا ماه دسامبر به روزهای اوجم بازگردم.مدتهاست که از میادین ورزشی به دور بوده ام ولی هدف اصلی من این است که تا دسامبر بهبود یابم.»

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/13/2163712/%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: بازیکنان جدیدی در زمستان نمی‌خواهیم

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید بر این باور است که پیروزی شش بر یک تیمش در آخرین دیدار لیگ مقابل دپورتیوو نشان می‌دهد که آنها اعتماد به نفس لازم را پیش از دیدار مقابل مالاگا به دست آورده‌اند.

آقای خاص گفته از تیم فعلی راضی است و نیاز به تقویت آن در زمستان حس نمی‌شود.

سفیدپوشان پیش از پیروزی پرگلی که مقابل تیم میگل آنخل لوتینا به دست آوردند نمی‌توانستند موقعیت‌های پرشمار خود را به گل تبدیل کنند.

مورینیو می‌گوید: «خوب شد که پیروزی بزرگی مقابل دپورتیوو به دست آوردیم. آن بازی طعم شیرینی داشت. بازیکنان اعتماد به نفس بیشتری یافته‌اند و حالا هم دیدار دشواری با مالاگا پیش رو است. این بازی سخت است چون در هفته بعد از آن باید با میلان در لیگ قهرمانان بازی کنیم، تیمی که احتمالا مهم‌ترین رقیب ما در راه صدرنشینی خواهد بود.

خبر خوب این که بازیکنان خوشحالند چون به جز آرژانتین، بقیه بازیکنان در تیم‌های ملی خود پیروز شدند و این جنبه مثبتی دارد. نکته منفی هم مصدومیت سرخیو راموس است که ممکن است مانع سفر او به مالاگا شود. باید ببینیم او به بازی میلان می‌رسد یا نه.»

او سپس گفت که امیدوار است تیمش به تعادل برسد: «فکر نمی‌کنم تساوی بدون گل نمایانگر قدرت رئال مادرید باشد، اما نمی‌توانیم هر هفته هم شش بر یک پیروز شویم. به دنبال تعادل هستیم و می‌خواهیم تیم هم بداند چطور بازی کند و هم بتواند بازی حریف را تفسیر کند.»

اخیرا گفته می‌شود رئال به دنبال فرناندو یورنته است و مورینیو می‌گوید: «وقتی از گرت بیل، یورنته و وین رونی صحبت می‌شود، این صحبت‌ها به رئال مادرید آسیب نمی‌زند. اما به نظرم بازیکنان کافی برای کل فصل را داریم.

تیم ما کامل نیست، چون تیم کامل وجود ندارد. اما کادر فنی عالی و بازیکنان بسیار به من اعتماد به نفس می‌دهند. بازیکنی در زمستان نمی‌خواهیم و مگر آن که اتفاقاتی نامتعارف روی دهد، بازار برای رئال مادرید بسته خواهد بود.»

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/15/2166179/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D 9%85

چابی: به کار گواردیولا اعتقاد دارم

سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا گفته پپ گواردیولا را باور دارد و او را مربی کاملی برای قهرمان اسپانیا می‌داند.

چابی می‌گوید: «به پپ باور دارم. او فردی متعهد، بسیار دقیق و پرشور است. او بسیار به دانسته‌هایش باور دارد و می‌تواند انرژی بسیاری به شما منتقل کند.

می‌دانم که بعضی به دلیل کم‌تجربه بودن به او تردید داشتند، اما اگر کسی از خارج از بارسلونا بیاید باید به آنها نشان دهیم که اوضاع چطور پیش می‌رود.

پپ می‌داند چه کار باید بکند، بازیکنان چه حسی دارند و چه فشاری را تحمل می‌کنند. او بهترین فرد برای این کار است، اما حتی خوش‌بین‌ترین افراد هم هرگز تصور نمی‌کردند اوضاع تا این حد عالی رقم بخورد.»

این بازیکن 30 ساله همچنین رمز موفقیت گواردیولا را بازگو کرد: «او بسیار آرام است و فشار زیادی به بازیکنان وارد نمی‌کند. او تشویقشان می‌کند که از بازی لذت ببرند.

تاکید او روی حفظ توپ و گرداندن سریع آن است. او به ما سه یا چهار نکته کلیدی درباره حریف می‌گوید، این که چطور بازی خواهند کرد و چطور باید واکنش نشان دهیم. ما حداکثر ده دقیقه صحبت می‌کنیم. او فراتر از هر چیزی به مفاهیم می‌نگرد.»

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/14/2165878/%DA%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب انصافا بارساي نيمه دوم رويايي بود
    اما اين تيم هنوز كار داره تيمي كه بايد با اختلاف 6 گل ببره
    نبايد به برد با كمترين اختلاف رضايت بده
    مسي هنوز آماده نيست
    تعويضهاي گوارديولا رو به جز پدرو نپسنديدم
    يه نكته اميدوار كننده در اين فصل براي بارسلوناييها اينه كه فعلا در بازيهاي بزرگ بارسا خوب بازي ميكنه
    بازي با اتلتيكو و والنسيا اين حرف رو تاييد ميكنه
    اميدوارم نيمه دوم بارسا به ثبات برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بارسلونا به دنبال فرناندو تورس

به گزارش نشربه اسپورت، مسئولان باشگاه اسپانیایی آماده اند تا پیشنهادشان برای خرید تورس را به باشگاه مرسی سایدی ارائه دهند.

سایت گل- باشگاه بارسلونا قصد دارد فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول را به خدمت بگیرد. این در حالی است که به نظر می رسد روزهای خوب این بازیکن در آنفیلد به پایان رسیده است.
    به گزارش نشربه اسپورت، مسئولان باشگاه اسپانیایی آماده اند تا پیشنهادشان برای خرید تورس را به باشگاه مرسی سایدی ارائه دهند.
    تورس در رقابت های این فصل لیگ برتر بازی های خوبی ارائه نداده است و این مسئله با نتایج ضعیف و فاجعه بار لیورپول و قرار گرفتن این تیم در منطقه خطر همراه شده است.
    گفته می شود که تورس قصد دارد دوران بازی اش را در تیمی دیگر سپری کند و انتقال به بارسلونا می تواند برای او بسیار رویایی باشد. گواردیولا علاقه زیادی به بازی این مهاجم سابق اتلتیکومادرید دارد و این مهاجم نیز در بارسا فرصت بازی در کنار ستاره هایی مانند ژاوی، اینیستا و مسی را پیدا خواهد کرد.
    از سوی دیگر لیورپولی ها با مشکلات مالی زیادی دست به گریبان هستند و دیر یا زود، مجبور به فروش تورس خواهند بود.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بارسلونا به دنبال فرناندو تورس
    یه دفعه بگو قراره تیم ملی اسپانیا رو بریزن تو بارسا دیگه (احتمالا سال بعد هم به کاسیاس پیشنهاد میدن)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

رئال مادرید 6 : 1 ریسینگ سانتاندر

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

عجب رئالی شده لامصب...
    این کانالس چرا اینقدر بد بازی میکرد؟
    من تو کف دفاع چپ بازی کردن دی ماریا موندم... چقدر خوب دفاع چپ بازی میکرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •