با 250 چی پیشنهاد میکنید؟
gps قوی
منو فارسی
سامسونگ جیو
سلام وخسته نباشيد خدمت تمام اساتيد محترم
دوستان بين دو گوشي اچ تي سي فاير اس و سوني اريكسون اكسپريا ميني كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ يه سوال ديگه اينكه چرا با اينكه اكسپريا ميني خيلي از فاير اس سرتره قيمتش كمتراز اكسپرياميني هستش؟ فايراس از وقتي كه من يادمه 340تومن بوده و هست اما اكسپريا ميني روز به روز داره ارزون ترميشه،الانم كه 280تومن شده!
شما 30 رو پولت بزار اکسپریا مینی بخر
سخت افزار خیلی قوی داره در حد ارک
ساپورت فارسی سونی هم که عالی هست
و اینکه به نسخه 4 اندروید اپدیت میشه
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
100 درصد اکسپریا مینی بخر دوست عزیز
تو همه چی سره از قیمت بگیر تا امکانات و سخت افزار و از همه مهمتر اینکه به نسخه 4 اندروید اپدیت میشه
به خاطر این قیمتش کمه چون کلا سیاست سونی اریکسون اینه که بازار گوشی های متوسط به بالا رو بگیره چون تو گوشی های high end که توفیق زیادی نداره
xperia miniگوشي خوبيه!اما من چند جا راجب باتريش خبراي بدي شنيدم.اينكه دوامش كمه-داغ ميكنه و از اين قبيل...
لطفا كساني كه اين گوشي رو دارن نظرشونو بگن.ميخوام اينو بخرم لطفا
ممنون
راست میگه، باتریش 4:30 ساعت دووم داره ، این طوری همش باید یه پریز برق دنبالت باشه!!!نمی شه از این باتری اتمی ها براش خرید؟
من يه باتري اتمي 2200ميلي آمپري بهار برا گوشيم-نوكيا6220-گرفتم فقط دو ماه اولش خوب جواب ميداد.اما.....الان...مثلا تو اين هفته هر روز تو شارژه.
ي سوال:كسي ميدونه صفحات خازني با آب چه ميونه اي دارن؟نه اينكه بشوريشونا!مثلا تودستته يهو چند قطره آب بريزه روش زود پاك كني.
بالاخره پس ما از كجا خريد كنيم ؟!
من ميخوام سوني اريكسون بخرم، تو سايت كامتل يه چند تا مغازه رو به عنوان نمايندگي معرفي كرده، به نظرتون ميشه به اونا اعتماد كرد ؟
اگه تهران هستید از طبقه های 5 و 6 علاالدین اگه نه کل تاپیکو یه بار بخونید دیگه سرتون کلاه نمیره![]()
کلا من که از پاساز علاالدین خاطره خوشی ندارم هر سری بهم گوشی رو با مشکل انداختن.یه دوروغایی می گن که دیگه ادم شاخ در می اره نمونه هاشم که دیگه بچه ها گفتن.ولی من اخرین گوشی که خریدم nokia 5530 از نمایندگی نوکیا گرفتم فکر کنم اتصالات بود یا یه همچین چیزی (رنگ ارمش سبز و ابیه)واقعا ازشون من راضی بودم چون خدماتشون خوبه.فروشنده ها هم همه اکثرا دختر هستن مشکلی از لحاظ دعوایی نداشتیم.فقط گوشی رو شاید 3 4 تومن گرون تر بدن نسبت به قیمت اصلی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)