سلام
ممنون جناب witcher
یه سوال این چطوری ذخیره میکنید بازی به این شکل من اون برنامه گرفتم ولی جایی ندیدم بشه باهاش ذخیره کرد؟
من چندتا از دوستانم add کردم ولی مارو قابل ندوسنتن تائید نکردن
یوزرم trinity008
سلام
ممنون جناب witcher
یه سوال این چطوری ذخیره میکنید بازی به این شکل من اون برنامه گرفتم ولی جایی ندیدم بشه باهاش ذخیره کرد؟
من چندتا از دوستانم add کردم ولی مارو قابل ندوسنتن تائید نکردن
یوزرم trinity008
سلام
من احمدرضام Witcher یه جوریه!!!
خوب وقتی شما این برنامه رو نصب کردی اولا حواست باشه که همیشه آپدیت باشه در ضمن اون به طور خودکار ضبط می کنه...
فلش سمت چپ پایین رو بزن یه عکس L هست روی اون دابل کلیک کنی برنامه باز می شه (البته اگه اینکار رو هم نکنی خودش Record ها رو ضبط می کنه) توی قسمت دوم می تونی Record هاتو ببینی!
تو اینجور مواقع به صورت فینگیلیش به طرف بگو گور بابات(یا در صورت لزوم میتونی بدترم بگی)
دیگه ام جوابشو نده
چتتم خاموش کن تا اعصابت خورد نشه![]()
ما که با انرژی ها کار می کنیم موضوعات گسترده ای داریم...
مثلا وقتی کسی به شما فحش می ده می خواد انرژی شما رو تسخیر کنه...
اگه شما جوابش رو ندی و عصبانی نشی اون انرژی اش رو از دست می ده ( مقدار زیادی شو)
اگر هم شما جوابشو بدی نمی زاری کسی ازت انرژی بگیره...
البته این موضوع خیلی گسترده تر از این مسخره بازی هاست! به هر حال این یه تیکه کوچیک رو داشته باشید....
(می خواید باور کنید یا نه همه چیزش مثل گفته های اسلامه!)
چی می خواستم بگم چی شد
به هر حال سعی نکن خودت رو به خاطر آدم های پوچی که واسه شون مادر و غیرتی وجود نداره خودت رو خراب کنی!
Darius بدبخت....چقد قوی بود....بعد nerf دمیج پاسیوش خیلی اومده پایین....اصلا حذف تقریبا فقط به درد لول 6ت میخوره....ولی هنوزم 6ش یه دونه باشه..^^...پزیرای همه ی دوستانی که تو west بازی میکنن هستیم...SN:Luck Gene
Last edited by Ehsan Fire; 12-06-2012 at 17:25.
راستی تا الان 99 تا champion اومده بیرون اگه اشتباه نکرده باشم تو شمارشش .برای هیروی 100 ام event ای چیزی نمی زارن ؟
بیچاره داریوس :((
چه هیرویی بود خیلی باهاش عالی بودم :((
آریا دیشب سر اون آخرین باری که کانکت نتونستم بشم بن شدم
تا آخر امشب بنم:(
باشه پس فردا بازی میکنیم : )
بچه ها کسی نمیدونه این سیستم بن کردنشون چجوری کار میکنه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)