این مشکل رام اچ تی سی هست، بهتره که به فروم اندروید یا موبایلستان مراجعه کنید و رامتون رو تعویض کنید
این مشکل رام اچ تی سی هست، بهتره که به فروم اندروید یا موبایلستان مراجعه کنید و رامتون رو تعویض کنید
سلام
این فروشگاههای موبایل چه طوری کلی نرم افزار رو یکدفه رو گوشی نصب میکنند؟
با استفاده از این نرم افزارهای کنترل گوشی مثل WondersharMobileGo هست؟
سلام.
این برنامه ای که گفتید رو نمیشناسم.( باهاش کار نکردم) اما برنامه هایی مثل apk bach installer این کارو انجام میدن.![]()
سلام دوستان.
ببخشید یه مشکل عجیبی برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
من گوشی Sony Erricson XPERIA Arc S دارم.
میخوام کاری کنم وقتی باهاش عکس میگیرم توی Memory Card ذخیره کنه که از طریق کابل گوشی اونو به لپ تاپ وصل کنم و بتونم ببینمش. اگه ممکنه راهنماییم کنید. با تشکر.
دوستان من اندروید گوشیم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه حجم رام در دسترش گوشیم فوق العاده کم شده. قبل از آپدیت رم گوشیم (۵۱۲ هست) حدودا ۱۵۰ مگ خالی داشت
الان به زور به ۵۰ میرسه.
یه مشکلی که دارم خیلی از برنامه ها چون نوتیفیکشن هاش نمیاد باز میمونن. هم تو بخش Runnig هم در بخش Cash . با End Task هم میزنم میره دوباره میاد.
من فک کنم باگ بزرگ اندروید همین باشه. اینکه یه سری برنامه ها باز میمونن. برنامه ای که منوی برای Exit نداره باز میمونه!
یعنی واقعا هیچ کس همچین مشکلی رو نداره؟؟؟![]()
چرا من قبلا این مشکلو داشتم. و هنوز حل نشده.![]()
سلام.
اول که باید بفرمائید گوشیتون چیه.در حالت کلی یکسری برنامه ها هستن که بصورت دیفالت روی آندروید Run هستند چون استفاده زیادی دارن شما میتونید اون برنامه هارو که نیاز ندارید با یک برنامه ای مثل Auto Run Manager ببندید تا حجم رم درحال استفاده تون بیاد پائین.منتها برای استفاده از این برنامه گوشیتون باید روت شده باشه چون این برنامه نیاز به دسترسی روت داره.![]()
ممنون.
گوشی من LG L7 -۷۰۵ هست گوشی خوبی هست ولی از وقتی اندرویدش رو از۳-۰- ۴ به ۴.۱.۲ ارتقا دادم حجم رم در حال استفاده ام خیلی کم شده .در حدی که گوشی موقع زنگ زدن جوری هنگ میکنه که عمل کال کردن با کشیدن آیکون تلفن اصن انجام نمیشه. (یه جورایی انگار گوشی سکته میزنه)
البته قبول دارم که گوشی در سطح ضعیفی هست. ولی خوب این اتفاق خیلی خیلی دردناکه.
چطور میشه روت کرد گوشی رو. و بعد از روت کردن اتفاقی واسه گوشی می افته؟؟( انجام ندادم تا حالا)
سلام.
دوست عزیز آپدیتی که میفرمائید رسمی هست؟ اگه رسمی باشه نباید یه همچین مشکلاتی داشته باشه.چون دولوپرهای شرکت قطعا" میدونن برای چه سخت افزاری دارن رام رو طراحی میکنن.من پیشنهاد میدم یکبار دیگه رام رو بریزید احتمال داره مشکل حل بشه.
در مورد روت ،من روت ال جی رو وارد نیستم اما در حالت کلی روت کردن مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه اتفاقا" یکسری امکانات که تا قبلش نمیتونستید استفاده کنید رو هم میتونید استفاده کنید فقط باید بدونید گارانتی باطل میشه که اونم راه داره قبل از بردن به گارانتی رام اصلی رو فلش میکنید وفکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.![]()
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
گوشيو که خاموش ميکنم خود به خود بعد چند ساعت روشن ميشه
مشکل از کجاست
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)