سلام.من همین امروز گوشی n8 رو خریدم نمیدونم چرا مرتب هنگ میکنه فردا میخوام برم پسش بدم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ یک بار رست کردم اما باز هم درست نشد.ممنون میشم کمکم کنید.
سلام.من همین امروز گوشی n8 رو خریدم نمیدونم چرا مرتب هنگ میکنه فردا میخوام برم پسش بدم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ یک بار رست کردم اما باز هم درست نشد.ممنون میشم کمکم کنید.
مشکلی نداره دوست عزیز . منکه دلیل بعضی حساسیتها را نمیفهمم ! مثلاً یکی میگه رنگش میره یا نه ؟ یکی دیگه میگه آرم نوکیای پشتش میترسم پاک شه !!!!! مگه پلاستیک رنگ شدست که رنگش بره یا مگه میخواین مشت و لگد بهش بزنین که کاور لنز نداشتن براتون مهمه . در ثانی گودتر بودن پوشش لنز نسبت به سطح بدنه ی گوشی باعث میشه براحتی کثیف نشه . ضد خش هم که هست....
فقط بنظر من تو دست یکم سنگین میاد و بخاطر لبه های گرد و بدنه ی آلومینیومی یکم تو دست ادمای دست و پا چلفتی ممکنه لیز بخوره ! . با بلوتوث لپتاپ گرون قیمت و جدید من هماهنگ نشد ! عجیبه ها . به Nokia Software Updater هم در سیستم من درست جواب نداد . ضبط صوتش هم بد صدا را ضبط میکنه . به GPRS ایرانشل هم درست وصل نتونستم بکنم و هنوز از اینترنتش بی بهره ام !
در کل گوشی خیلی خوش قیافه و جمع و جوری هستش و راحت در کیف کمری جا میشه . به یقوری htc و... نیست
Last edited by Namdarian; 24-12-2010 at 09:00.
متأسفانه quickoffice , Adobe PDF از ابتدا نصب نیست و باید دانلود و نصب کنید و ساین کنید یا ساین شدش را دانلود کنید
وای چه مشکل بزرگیییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط اینو پیدا کردی برای گیردادن؟
کار سختیه مگه دانلود یه نرمافزار 5 6 مگابایتی؟
منظور منو متوجه نشدی عزیز
من میگم کیبورد بعضی جاها بالا نمیاد نه که نمی تونم تایپ کنم یا نشه تایپ کرد
وقتی روی محلی که میشه نوشت انگشت میزنی قاعدتا باید کیبورد بالا بیاد که نمی یاد!
ویرایش............
الان روشن شد!!
حذف شود.
Last edited by nafe-bandar; 24-12-2010 at 15:02.
سلام دوستان بنده از هر سایتی فایلهای key و cer خود را دریافت میکنم و با هر برنامه ای که ساین میکنم اخطار زیر را میده و برنامه ساین نمیشه لطفا کمک کنید دارم دیوانه میشم
certificate file signing failed!
1) make sure your certificate file is correct
2)make sure the password is correct
(if everything is valid check the directory it could have been created)
به مشکل خوردم . بعد از نصب کاسپرسکی v9.3.69 و موقعی که خواستم اکتیو کنم ویبره زد و ریست شد و از اون لحظه تا حالا هر بار روشنش کردم بعد چند ثانیه ریستارت میشه . حتی نمیشه برم داخل برنامه ها و پاکش کنم تا برم یا دکمه کار نمیکنه و ریستارت میشه . چجوری تا ریستارت نکرده سریع ببرمش به تنظیمات کارخونه ؟ کسی میدونه ؟
نه بابا گیر کدومه
نظر این دوستمون رو هم ببین
حتی بعد از برگردوندن به تنظیمات کارخونه ای با کد
#۷۷۸۰#*
بازم فرقی نکرد و دائم ریست میکنه
به به اینم از گوشی شاخ نوکیا
چقدر من الانه خوشحالم !![]()
بردمش nokia care
از صحبتهای مسئول تحویل گوشی در اونجا فهمیدم n8 ها خیلی به مشکل خورده اند که اکثراً نرم افزاری است . یک بنده خدایی را انجا دیدم که مثل خود من موقع نصب کاسپر دچار ریست دائمی شده بود ! برای بار دوم بود مراجعه میکرد و میگفت از خرید n8 پشیمان است و میخواهد برود با htc معاوضه کند . با صحبتهایی که انجا شد متوجه شدیم فقط برنامه هایی که خود ovi معرفی کرده را باید نصب کنید ولا غیر . وگرنه به احتمال زیاد ممکنست دچار مشکل شود
جالب است که دیشب که داشتم کاسپر را نصب میکردم ته دلم گفتم خدا را شکر که از شانس خوبم گوشی من از خرابها و اذیت کن ها از اب در نیامده و مثل ساعت کار میکند همان ان یهود برای اولین بار ریست کرد و ماجرا شروع شد ! وا عجبا
بعد از مدتی که طول کشید و انجا گوشی را فلش کرد حالا میبینم گاهی بسیار کند و عجیب تر از قبل عمل میکند مثلاً آیکونها قر و قاطی میشود یا دچار قفل شدن لحظه ای میشود یا فلش مموری را بسیار بسیار کند باز میکند و باز کردن یک پوشه یا فایل در فلش مموری را انقدر طول میدهد که بیخیال میشوم . بعد از چند بار تلاش متوجه شدم پورت usb بالکل از کار افتاده . بسلامتی و مبارکی ! آنقدر امشب خسته ام که دیگر حال ندارم امروز دوباره مراجعه کنم
فردا دوباره باید ببرم nokia care تا مدتی انجا بماند و اگر رفع نشد بفرستند و یکی دیگر شاید بدهند
ولی سوال اساسی اینست : ایا این گوشی به اینهمه رفت و امد و اذیت شدن میارزد ؟
پاسخ با شماست......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)