آقا علیرضا سلام
قیمت ها رو داری
الان تو بازار چند؟
آقا علیرضا سلام
قیمت ها رو داری
الان تو بازار چند؟
سلام ؛ ظاهرا حدود 590 تومنه.
سلام دوست عزیز
اگه صدا برات خیلی اههمیت داره مخصوصا تو خروجی اسپیکر و زیاد رو صفحه نمایش گوشی حساس هستی فکر کنم بهتره بیخیال این گوشی شی وگرنه تو چیزای دیگه غولی برا خودش![]()
دوستان گل من خودم از 5 سال پیش HTC داشتم
از اول تا الان گوشی هام : P2350 _ touch dual _ touch diamond _ touch HD
از همشون راضی بودم و هیچ کدوم عیب و ایراد الکی پیدا نکردن
الانم تا آخر سال 89/12/26 که روز تولدم هستش میخام یه 300 هزار بهنوان کادو از پدرم بگیرم و بقیش رو خودم بدو برم یه DESIRE HD بگیرم
کلا" یه کلام به تمام دوستام دو مورد خرید برند HTC یا خرید اسمارت فون ها بگم
اگر در نگهداری گوشی خوش صلیقه هستید و داعم گوشی رو از جیب در نمیارید از گوشی های وارداتی اصلی (بدون گارانتی) استفاده کنید و تهیه کنید
و در غیر اینصورت حتما" از گارانتی های اصلی شرکتی مثل یاس در HTC استفاده کنید نه گارانتی کام تل و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبم
من صبر میکنم تا htc inspire 4g بیاد میگن دو تا مشکل اساسی htc desire hd توش حل شده یکی بلندی صدا اسپیکر و کیفیت خروجی اسپیکر و یکی دیگه s-lcd شدن htc inspire4g که کیفیت نمایش بهتری داره.باید یه review خفن بزاره gsmarena ببینیم چجوریه این گوشی جدید htc
موفق باشید
سلام ؛ مگه inspire 4g ، سیم کارت ایران رو هم جواب می ده؟؟؟
به احتمال قوی مثل مدل های قبل 4g اینهم با GSM ایران مچ نیست
اینطور که معلومه اکثرا" مدل های 4Gدار سفارش اروپا هستند و به آسیا داده نمی شن
مث مدل [Evo 4G]
4جی تو ایران کار نمیده دوست عزیز!!!این بلندی صدای اسپیکر هم ظاهرا یه چیز قرار دادی هست که صدا رو در حدی نمیذارن که بشه باهاش عروسی گرفت و فقط برا خود شخص پخش میشه!!!
دوست عزیز مگه ایران سیستم نتورک موبایلش gsm 2g 900 نیست من خودم سوال کردم گفتند 2g 900 ساپورت میکنه
اگه تو gsmarena دقت کرده باشی این گوشی gsm 2g 900 ساپورت میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)