بدون میرسال هیچ راهی نداره که بشه sms فارسی دید و فرستاد؟
بدون میرسال هیچ راهی نداره که بشه sms فارسی دید و فرستاد؟
نه . فکر نکنم . اما میرسال راحت ترین راه برای حل مشکل مسیج فارسی در آندرویدهاست . یه برنامه هست که نصب میکنی همین .
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
حالا امشب رو هم بیخیال شو از گوشی خریدن . امشب فقط آتیش بازی و .....![]()
همون طبقات بالای علائدین که بچه ها قبلا" خریدن رو سر بزن
سلام به همه. آقا یکی به من کمک نمیکنه؟.....
من می خوام با گوشیم به مودم وارلس خونه وصل شم....خواهشا کمک کنید!!!!! (گوشیم هم روت نشده)
ممنون از شما
خوب وصل شو ! چرا میزنی![]()
شبکه رو میشناسه گوشیت یا نه - کانکت نمیشه - مشکلش چیه ؟؟ بگو تا کمکت کنیم .
اما اگر شبکه رو میشناسه و کانکت رو میزنی بازم وصل نمیشه باید تنظیمات مودم رو چک کنی . ببین رمزی چیزی داره مودمت . چون اکثرا" من دیدم در تمام گوشی ها مشکل دارن برای اتصال با وایرلس و همه هم مشکلشون از تنظیمات مودم بوده .
یه برنامه wifi manager هم من نصب کردم چیز خوبیه .
راستی ربطی هم به روت شدن نداره .
کی زد؟؟؟؟؟!!!!
راستش وصل میشه ولی کانکت نمیشه...(رمز هم دارم )
میشه در مورد تنظیمات مودم و اون برنامه یه توضیحی بدی؟(یا لینک دانلود برنامه رو واسم بزاری؟)
باز هم ممنون.
Last edited by unknown47; 15-03-2011 at 11:49.
عزیز شما باید تنظیمات ppoe رو از توی خود مودم انجام بدی.
ببین کامپیوترت وقتی کابل رو از مودم بهش وصل میکنی اینترنت داره یا اینکه باید کانکشن ppoe رو از تو ویندوز وصل کنی؟ اگه باید کانکشن رو وصل کنی عجیب نیست که روی گوشیت اینترنت نداری. باید تنظیماتش رو از توی خود مودم درست کنی.
خوب حالا اين فايل هاي apk رو كه دانلود كردم بريزم تو گوشي؟آنزيپي چيزي نمي خواد؟آخه زير fast download نوشته بود اول آنزيپ و rename كنيد به apk؟؟؟؟![]()
با سلام
بالاخره امروز من هم صاحب گوشي زيباي دفي شدم ( البته با راهنمايي و كمك دوست عزيز هادي - fire 159 )
تنها نكته اي كه برام عجيب بود اين بود كه توي قسمت صفحه كليد اين گوشي گزينه فارسي هم داشت ....
Last edited by hamid1436; 15-03-2011 at 14:21.
ممنون از شما. منتها من زیاد متوجه نشدم!!!!!
من مودممو در حالت bridge قرار دادم... حالا دیگه نمیدونم.....(اگه زحمتی نیس توی یه pm یه توضیحی واسم بدید....)
با تشکر.
راستی دوست عزیز اول بهت تبریک میگم که این گوشی رو خریدی....بعدش تو گوشی رو با گارانتی اصلی خریدی؟
ممنون بابت تبريكت . من بدون گارانتي 440.000 تومان از مشهد خريدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)