تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 357 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

خب ما هم تمومش كرديم.البته چپتر ١٤ رو كامل نتونستم برم ولي چپتر ١٥ رو با سيو يكي از دوستلن رفتم.
    خوب بود ولي عالي نبود!
    يهچندتا سوال واسم پيش اومده:

من انگليسيم ضعيفه اين آخر عاقبت جو چي شد؟
    كدوم شخصيت همون شخصيت مافيا يك بود؟
    تو تريلر بازي يه صحنه بود كه يه مرده سفيد پوست رو توقبر گذاشتن و ميخواستن دفنش كنند چرا تو بازي نبود؟ اگه بود ميشه بگيد كدوم چپتر بود؟ چون من بعضي فيلم ها رو اسكيپ ميكردم

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خب ما هم تمومش كرديم.البته چپتر ١٤ رو كامل نتونستم برم ولي چپتر ١٥ رو با سيو يكي از دوستلن رفتم.
    خوب بود ولي عالي نبود!
    يهچندتا سوال واسم پيش اومده:

من انگليسيم ضعيفه اين آخر عاقبت جو چي شد؟
    كدوم شخصيت همون شخصيت مافيا يك بود؟
    تو تريلر بازي يه صحنه بود كه يه مرده سفيد پوست رو توقبر گذاشتن و ميخواستن دفنش كنند چرا تو بازي نبود؟ اگه بود ميشه بگيد كدوم چپتر بود؟ چون من بعضي فيلم ها رو اسكيپ ميكردم
    .................................................. .................................................. .................................................. .........

1. آخر جو که از اول هم معلوم بود چی میشه.... طبق گفته لیو به ویتو جو توی قرارشون نبود و ... خودت می دونی دیگه چی میشه اینجور مواقع!!

2. من چون بازی نسخه 1 رو بازی نکردم نمی دونم از مافیا 1 کی توی این بود؟!؟!؟!؟

3. یه قسمت که جو و ویتو و ادی حسابی کله داغ می کنن و ویتو مجبور میشه رانندگی کنه ....یه بابایی هم صندوق عقب ماشین ادی چند روزی هست که لاشش افتاده اون رو می برن فکر کنم نزدیک خونه دکتره چالش می کنن و ویتو مجبور میشه تنهایی چاله بکنه و چالش کنه.....فکر کنم قبل از به زندان رفتن ویتو بود .......
    .................................................. .................
    من با تعریفی که از مافیا 1 شنیده بودم این بازی رو خریدم اما حالا می بینم که این اصلا open world نیست...........
    بازی ایرادات زیر رو داره :
    1.ویتو نمی تونه سوار تاکسی بشه.

2.ویتو نمی تونه شنا کنه........

3.ویتو تلفن توی خونشون و توی خیابون هست ولی نمی تونه ازشون استفاده کنه چون هیچ شماره تلفنی نداره........

4.ویتو هیچ زندگی شخصی نداره و اگه فقط برای فرار از پلیس ها نبود نیاز نداشت حتی لباس بخره......

5.ویتو نمی تونه آزادانه توی شهر بچرخه و از شهر استفاده کنه.

6.پلیس ها به سرعت ماشین ویتو گیر میدن و یا به خاطر تصادف جریمش می کنن اما به خاطر کشتن افراد پیاده هیچ کاری نمی کنن...حتی اگه کل اتوبان رو هم خلاف با سرعت بری پلیس ها کاری بهت ندارن!!!!!!!!!!!!ماشین ها سواری دیگه فقط مستقیم می رن حتی اگه برن تو دیوار..

7.فیزیک خیابان ها خیلی جالب نیست ماشین به کوچکترین لبه گیر می کنه اما وقتی از بلوار میری اونور موقع رد شدن از شمشاد ها هیچ اتفاقی نمی افته و میبینی که شمشاد ها از توی ماشین رد می شن!!!!!!!!!!!!

8.اگه یه ماشین خلاف کار دیگه در تعقیب شما باشه و در خیابان تیر اندازی بشه پلیس به شما حمله نمی کنه بلکه مثل یار شما عمل میکنه و خلاف کار هارو میکشه!!!!!!!!!!!!!

9.از زندگی خانواده ویتو هیچ داستانی گفته نمیشه...ویتو هیچ رابطه عاطفی با خانوادش نداره و فقط در مواقعی که مشلی داشته باشند ویتو به کمکشون میره.

10.ویتو برای خودش هیچ دوستی نداره و تمام افرا یا دوست جو هستند یا برای کاری با ویتو رابطه دارن.....

11.از 10 ساعت بازی شما 6 ساعت در حال رانندگی در خیابان و رسوندن جو به خونه و کافه هستید...3ساعت در حال کشتن گانگستر های رقیب هستید بدون هیچ دلیلی !! 10 دقیقه در حال فرار از دست پلیس هستید..مابقی رو هم باید در خونه باشید تا موقع خوابیدن ویتو بازیتون ذخیره بشه.........

12.پلیس ها به کشت کشتار گانگستر ها کاری ندارن و اصلا انگار نه انگار که ویتو در یک رستوران چینی بیش از 50 نفر رو میکشه یا یه ساختمان رو منفجر میکنه و چندین نفر رو هم با اسلحه می کشه...... وقتی میری توی خیابون انگار که اتفاقی نیافتاده .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.................................................. .................................................. .......................................
    کلا این بازی رو نمیشه با بازی مثل GTA IV مقایسه کرد چون حتی CJ در بازی GTA Sand Andria's هم می تونست همه این کار ها انجام بده و ویتو به هیچ نحوی قابل مقایسه با نیکو نیست!!!!!!!!!!! این بازی مراحلش تماما خطی هست و هیچ گونه تصمیم گیری در بازی به عهده شما نیست !!!!!!!!!! شما تا مرحله ای رو تمام می کنید سریع وارد مرحله بعدی بازی می شوید........!!!!!!!!!!! این بازی از سطح متوسط هم به نظر من پایین تره.......

اینها نظر شخصی من بودند که بعد از تمام کردن بازی براتون گفتم..ممکنه افرادی از این بازی خوششون بیاد ........

هر کسی سلیقه ای داره و سلیقه اجباری و تحمیلی نیست

موفق باشید
    Last edited by kortol; 28-08-2010 at 05:09.

3. 6 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

وای منم بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم فقط میتونم بگم نوع بازی و فیلمبرداریش کلا فرق میکنه با همه بازیها یکجوریه مثل فیلم های سینمائی گانگستری با حاله

واقعا گرافیک بازی عالیه تا حالا همچین نوع بافت گرافیکی زیبای تو بازیها ندیده بودم اینقدر طبیعی و نرم باشه

بعضی کارا که میگین ویتو انجام نمیده

شنا کردن = کدوم گانگستری شنا بلده که تو بازی بزارن شنا بکنه . تلفن هم لازم نبوده چون تو گروههای مافیا اون اون زمان کدوم زیر دستی تلفن داشته یا استفاده میکرده

کلا بازی gta سبک جدید با مدل امروزی هستش ولی مافیا چند سال قبل رو به تصویر میکشه پس نمیشه زیاد این دوتا رو با هم مقایسه کرد

با وجود اینهمه بازی کامپیوتری که انجام دادم مافیا 2 واقعا اول بازی همانند اسپلینتر سل کانوکشن منو متعجب کرد

5. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

سلام
    بچه های اهواز کسی خریده؟ اگه آره از کجا؟؟
    آره
      محتوای مخفی: جایی که خریدم 
    بازار بزرگ کامپیوتری. سرزمین رایانه

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

خود سازندهاش گفته بود ما این بازی رو با gta مقایسه نمیکنیم ، ما با alane wake مقایسش میکنیم !

خود همین میتونه دلیل اصلی این تفاوت ها شه چون من مطمئنم اضافه کردن سرویس تاکسی یا تلفن عمومی که

برای سازنده ها کاری نداره ! یا خیلی از چیزایی که گفتین !

یه چیز دیگه هم بگم اینه که ما خیلی انتظاراتمون رو بالا بردیم ! و همین باعث شد بازی به چشم نیاد ! و بعدش اینه که

مقایسه کردن این بازی با gta اشتباه محض چون هیچوقت این دو تا شبیه هم نبودند و نخواهند بود ! gta یک سری حرفه ای و

پیشکسوت هست و نمیشه هیچ بازی رو باهاش مقایسه کرد ! مافیا 2 که جای خود داره !!!!

به نظر من که مافیا 2 فقط برای داستانش open world داره ! مثل نسخه شماره یکمش !

حالا شماره 1 یک داستان قوی داشت که به نظر من تکرار نشدنی هست ، ولی اگر یکم اینگلیسی بلد باشین متوجه میشین جزئیات داستان شماره 2 رو!

و مبینید اینم فوق العادست ! به نظر من بازی خوبی بود 9/10 ولی همونطور که گفتم انتظارات ما بالا بوده ، بازی مافیا 2 خیلی خیلی خوبه در حد یک بازی امروزی !

و البته یه چیزی رو یادم رفته بود ! به قول دوستی که 2 تا پست بالا تر پست زده : کدوم گاگنستر مافیایی شنا میکنه !؟ (تازه اونم با کت و شلوار یا با پالتو !)

خیلی چیز ها و ایراد هایی که میگیریم اینه که سبک بازی رو نمیشناسیم و منجر به این تصمیم گیری های غلط میشه ! چون خیلی چیز ها به کلاس و داستان بازی نمیخوره !
    Last edited by Khashayar King; 28-08-2010 at 06:27.

8. 4 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

داستان بازي شروع خيلي خوبي داشت ولي وسطش كم مياره
    البته داستان نكته‌هاي آموزشي زيادي داره مثلا همون اول كه داره داستانش رو تعربف مي‌كنه در مورد زيبايي‌هاي امپاير بي (شهر بازي) ميگه ولي بعدش كه به خونشون مي‌رسه ميگه :‌ رويا آمريكا بيشتر شبيه يه كابوس بود
    اين دقيقا همون چيزي هستش كه ما ايراني رو گرفتار كرده ....
    گرافيك بازي خوب بود ولي سازنده‌ها قول گرافيك بهتر رو داده بودند
    چيزي كه من خيلي باهاش حال كردم برف بود
    درست مثل فيلم‌هاي قديمي و صد البته فيلم‌هاي مافيايي دقيقا حس حال كيريسمس رو تو يه شهر بزرگ داشت كه ما هميشه تو فيلم‌هاي مافيايي مي‌بينيم
    بازي جالبي بود ولي بهتر از مافيا 1 نبود. سازنده‌ها هم خيلي از بازي تعريف و تمجيد مي‌كردند كه توقع مارو از بازي بيش از حد بالا برده بود كه آلان بازي رو با سري معروف GTA مقايسه مي‌كنيم كه اين مقايسه كاملا غلط هستش چون سبك بازي‌ها كاملا با هم فرق دارن
    دركل امتياز من 8 از 10 هستش كه اين هم بخاطر بعضي از باگ‌هاي گرافيكي هستش
    هركي بازي رو انجام نده ضرر كرده

10. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من بازی half life 2 رو از دارینوس دارم خواستی 6هزار به حسابم بفرست تا هفته آینده پستش میکنم
    ببینم مگه دارینوس هنوز همهست؟
    یعنی شرکتش هنوز هم وجود داره؟
    سایت و... چی از بین نرفته
    بعیده که باشه

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش esfehanei

انصافا ميشه بهت لقب خداي اسپم رو داد تو اين تاپيك

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

داداش esfehanei

انصافا ميشه بهت لقب خداي اسپم رو داد تو اين تاپيك
    چه طور مگه؟
    خوب مگه چی گفتم؟
    بقیه هی میان میگن فلان جا اومده یا نه آدرس بده آدرس بده
    اونوقت من اسپمرم؟

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بله از لحاظی اره.شما الان 10 باره دارید میگید دارم دانلود می کنم.بقیه پست ها هم این بوده که 10 روز دیگه تموم میشه،بعدا بهتون ملحق میشم و .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •