تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 376 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بایرن، یه مهاجم نه چندان ستاره رو به بار جذب کرد که به راحتی و با اختلاف بسیار زیادی در پایان فصل آقای گل شد (لوکا تونی) در حالی که تو لیگ سری آ ایتالیا باید جون میکند تا بتونه تو کورس آقای گلی باشه. رونی اگه بره تو لیگ آلمان با وجود مدافعای نه چندان قوی بوندسلیگا احتمالا تو هر فصل 45 تا گل میزنه

آخه رونی رو چه به بوندسلیگا؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دز ضمن رونی خیلی فرق میکنه...1.در منچستر شکوفا شد 2.انگلیسی هست 3.فرگی دوسش داره 4.دلیل موجهی برای رفتن نداره
    دقیقا! من نه از رفتن نیستلروی ناراحت شدم نه رونالدو نه توز و... ولی از رفتن رونی واقعا ناراحت میشم به همین دلایلی که امیر گفت! یادمه وقتی بکهام رفت، یه مدت مدیدی دپرس بودم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رونی هرگز از من یو نمیره.

فرگوسن: ماجرای رونی مانند گاوی در مزرعه همسایه است!
    مربی منچستریونایتد همچنین گفته تیمش بی‌انگیزه نیست.

2010/10/21 1200

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد تایید کرده که با دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه دیدار خواهد کرد تا ماجرای وین رونی را هر چه سریع‌تر به پایان ببرد.

مهاجم تنومند یونایتد که در پیروزی یک بر صفر مقابل بورسا اسپور به دلیل مصدومیت غایب بود قبلا گفته بود قصد دارد اولدترافورد را ترک کند.

او گفته بود که گیل به او تضمینی درباره بالا بودن کیفیت تیم منچستریونایتد در سال‌های آینده نداده است و به همین دلیل قصد رفتن دارد. با این حال فرگوسن حرف‌های او را رد کرده و گفته است: «گاهی به مزرعه‌ای می‌نگرید و گاوی می‌بینید و فکر می‌کنید آن گاو بهتر از گاوی است که در مزرعه خود دارید. اما این هرگز واقعیت نیست.»
    او گفته که تمام بیانیه وین رونی که دو ساعت پیش از آغاز بازی با بورسا اسپور منتشر شد را نخوانده است: «همه آن را نخواندم. اما آن را فردای بازی بررسی می‌کنیم. دیوید گیل و من ساعت 10 صبح قرار داریم و دیوید با مالکان باشگاه هم صحبت کرده است.

مهم این است که ماجرا هر چه سریع‌تر تمام شود. نمی‌خواهم این اتفاق تبدیل به ماجرایی بلند و طولانی شود. من مربی باشگاهی هستم که باید یکشنبه مقابل استوک‌سیتی پیروز شود. این مهم‌ترین نکته برای من است و بقیه چیزها مهم نیست.

در هنوز به روی رونی باز است. ما چنین باشگاهی هستیم و می‌خواهیم بازیکنان خوب را نگه داریم، به ویژه زمانی که به جوانی رونی باشند.»

رونی گفته منچستریونایتد با جاه‌طلبی او هماهنگ نیست و فرگوسن می‌گوید: «من 30 جام به دست نیاورده‌ام؟ خب دیگر، ممنون و شب خوش!»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فن نیستر روی که دیگه رئال نیست
    چرا...اون موقع ها همش فیکس بود.......خیلی هم خوب بود.....با پاس های زیبای زیدان مگه میشه بد گل زد ؟
    دز ضمن رونی خیلی فرق میکنه...1.در منچستر شکوفا شد 2.انگلیسی هست 3.فرگی دوسش داره 4.دلیل موجهی برای رفتن نداره
    رونی که انگلیسی نیست از یه پدر و مادر ایرلندی در لیورپول متولد شده
    الانم باید در تیم ملی ایرلند بازی کنه منتها انگلیسی های استعمارگر آوردنش تو انگلیس دارن ازش بهره کشی می کنن هر چند همچین آش دهن سوزی هم نیست.
    بایرن، یه مهاجم نه چندان ستاره رو به بار جذب کرد که به راحتی و با اختلاف بسیار زیادی در پایان فصل آقای گل شد (لوکا تونی) در حالی که تو لیگ سری آ ایتالیا باید جون میکند تا بتونه تو کورس آقای گلی باشه. رونی اگه بره تو لیگ آلمان با وجود مدافعای نه چندان قوی بوندسلیگا احتمالا تو هر فصل 45 تا گل میزنه

آخه رونی رو چه به بوندسلیگا؟
    حالا ما یه چیزی گفتیم شما چه جدی گرفتید؟
    من گفتم رونی بیاد بایرن تا عکس العمل شما رو ببینم که دیدم

من که عمرا تحمل نمی کنم وجود موجودی چون رونی رو در خاک پاک آلیانتز اره نا
    واقعا خیلی بهم سخت گذشت گفتن این جملات
    البته شاید به یه دردی خورد مثلا به عنوان نیمکت گرم کن
    آخه زمستونای مونیخ سرده بازیکنا هم تو زمین که می دوند و عرق می کنن وقتی تعویض میشن اگه یهو بشینن رو نیمکت سرما می خورن
    رونی می تونه هر 10 دقیقه یکبار بشینه رو یکی از نیمکت ها به صورت چرخشی تا گرم باقی بمونند مثل مستشار که تخت جهانگیر شاه رو گرم می کنه.
    البته می تونه یه کار دیگه هم کنه بره رو نیمکت رئال بپوسه
    راستی این یارو تو اواتورت کیه؟
    شرارت از قیافش می باره

----

در مورد لوکاتونی هم اون فقط یه فصل خیلی درخشید ولی بعدش دیگه نیمکت نشین شد تا جایی که امسال فن خال عذرشو خواست.
    اگر همون سال در لیگ ایتالیا هم بود حتما درخشش داشت.
    مثلا گومز هم قبل از اومدن تو بایرن خیلی گلزن خوبی بود ولی بعدش افت کرد اینکه دلیل نمیشه.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من نميدونم تاپيك واسه انگليسه تو كه طرفدار الماني چرا مياي تو؟؟؟؟
    حتما ميخواي مثل مستشار تاپيك گرم كني
    حرف هاي شما سرشار از خنده بود و اگه در يك نمايشي تئاتر و شايد سيركي نام نويسي كني به نظرم موفق تري...در مورد شما هم همين جريان گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه پيف پيف بو ميده صادق هست...
    من حاضرم شرط ببندم شما اول از ته دل ميخواستي كه روني بياد بايرن كه اين حرف رو زدي ولي وقتي عكس العمل بچه ها رو ديدي سريع جبهت رو عوض كردي....نتيجه اخلاقي:ادمي كه تو 2تا پست حرف هاش 2تا ميشه...جاي بحث نداره...
    روني لفظ جدا شدن اومد 3تا از بزرگترين باشگاه هاي دنيا پيشناهاد دادن به باشگاه يونايتد...
    خواهشن نپخته و بچه گانه صحيت نكنيد و منطقي بحث رو جلو ببريم

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

@shutdown
    بیخی داداش وقتتو صرف بحث کردن با اینجور آدما نکن ... اینا تقریبا" همون تاپیک گرم کن خودمونن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

رونی که انگلیسی نیست از یه پدر و مادر ایرلندی در لیورپول متولد شده
    الانم باید در تیم ملی ایرلند بازی کنه منتها انگلیسی های استعمارگر آوردنش تو انگلیس دارن ازش بهره کشی می کنن هر چند همچین آش دهن سوزی هم نیست.
    بمیرم برای المان که همشون المانی و الاصل هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برو بچ انگلیس دوست
    اینو بهتون قول میدم همون جور که دوستان گفتن
    رفتن رونی الکی و رونی هیچ جا نمیره
    در ضمن من اگر جای اعضای انجمن بودم جلوی اسم تاپیک خودمونو مینوشتم
    ورود افراد و ممنون
    تا از بروز این بحث های بیمورد
    جلو گیری بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برو بچ انگلیس دوست
    اینو بهتون قول میدم همون جور که دوستان گفتن
    رفتن رونی الکی و رونی هیچ جا نمیره
    در ضمن من اگر جای اعضای انجمن بودم جلوی اسم تاپیک خودمونو مینوشتم
    ورود افراد و ممنون
    تا از بروز این بحث های بیمورد
    جلو گیری بشه
    انگلیس دوستی با کوروش دوستی 180 درجه متضاده!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

عزیزم.........منظور از انگلیس دوستی ، فوتبالشه.....یعنی درک این مطلب اینقدر سخته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •