تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 827 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من یه مدل هارد اکسترنال با ظرفیت 250 یا این حدودا میخوام . برای بکاپ و نگهداری فایلها . میخوام بعضی مواقع هم به جای فلش ازش استفاده کنم .
    در کل مقاومت در برابر ضربه و تکون شدید بالا باشه . مهمترین فاکتور هم میخوام ، تا جا داره کوچیک باشه و باریک که جا کم بگیره .چی خوبه تا 60 تومن ؟
    اگه قیمتش هم بالاتر بود اشکالی نداره .
    Last edited by night lord; 26-01-2011 at 01:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من یک SSD خوب می خوام 128 بهترین مارک با بهترین قیمت چقدر هست ؟
    بعدشم مهم نیست سی پی یو چی باشه که جواب میده روی Doual Core?
    چند صفحه عقبتر بچه ها در موردش توضیح دادند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی هر cpuیی جواب می ده. کاری نمی خواد بکنه انتقال دیتاست فقط!

3. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من یه مدل هارد اکسترنال با ظرفیت 250 یا این حدودا میخوام . برای بکاپ و نگهداری فایلها . میخوام بعضی مواقع هم به جای فلش ازش استفاده کنم .
    در کل مقاومت در برابر ضربه و تکون شدید بالا باشه . مهمترین فاکتور هم میخوام ، تا جا داره کوچیک باشه و باریک که جا کم بگیره .چی خوبه تا 60 تومن ؟
    اگه قیمتش هم بالاتر بود اشکالی نداره .
    250 خریدن الان به صرفه نیست. شما می تونی با حدود 80 90 تومن یه 500 درست حسابی بگیری. wd my passport و seagate goflex pro مدلهای خوبی هستند. wd یه نمه از seagate کوچیکتره. چون seagate یه آداپتور برای پورتهاش داره حدود 1 سانت طولش بیشتره.
    من خودم seagate goflex pro 500 دارم خیلی راضیم. هر کدوم رو خواستی بگیری حتما حواست باشه 7200rpm باشه و گارانتی سازگار.

5. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان هارد های سیلیکون پاور چطورن؟
    من یه هارد 1ترا واسه آرشیو عکس و فیلم می خوام شما چی پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این wd my passport اتصال usb3 هم داره؟ چون حالا که میخوام پول بدم دیگه بزارید یه دفه usb3 بگیرم .
    اگه میشه یه مدل usb3 خوب و کوچیک و باریک و با مقاومت بالا در برابر ضربه معرفی کنید . مرسی

هارد های Transcend چطورن . کیفیت و ابعادشون چطوره؟
    Last edited by night lord; 27-01-2011 at 09:57.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

این wd my passport اتصال usb3 هم داره؟ چون حالا که میخوام پول بدم دیگه بزارید یه دفه usb3 بگیرم .
    اگه میشه یه مدل usb3 خوب و کوچیک و باریک و با مقاومت بالا در برابر ضربه معرفی کنید . مرسی

من دیروز یه قیمت گرفتم
    2.5 640 87
    2.5 500 83
    3.5 1t 93

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

من دیروز یه قیمت گرفتم
    2.5 640 87
    2.5 500 83
    3.5 1t 93
    شما از چه برندی گرفتی؟
    لطفا اسم کامل هر کدوم از هارد ها رو بگید.

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

هم مدل My Passport Essential و هم مدل My Passport Essential se یو اس بی 3 دارند.
    اولی تا 640 بیشتر نداره و لی دومی تا 1 ترا داره.

10. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تا نهایت 75 تومن هارد اکسترنال چی هست ؟؟؟ مارک و مدل و قیمت ؟؟؟؟؟؟ ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoora-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه هارد اکسترنال دارم چون هارد سیستمم داره می ترکه !!!
    می شه کلا راهنماییم کنید چی بخرم ؟
    با خوندن پست های قبلی این طور دستگیرم شد که وسترن و سیگیت از بقیه بهترن و اینکه سیگیت کمتر مشکل سازه !!

من یا یه هارد 500 gb می خوام یا 1 ترا!
    سرعتشم خوب باشه و اذیت نکنه دیگه واسه نگهداری اطلالعات و بیشتر فیلم ها می خوام و البته بعضی وقتا مجبورم از رو هارد هم اطلاعات رو بخونم مثلا فیلم ها رو !

از usb2 و usb3 هم سر در نمیارم چین !!
    میشه راهنماییم کنید چی بگیرم و با قیمتش لطفا ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه هارد اکسترنال دارم چون هارد سیستمم داره می ترکه !!!
    می شه کلا راهنماییم کنید چی بخرم ؟
    با خوندن پست های قبلی این طور دستگیرم شد که وسترن و سیگیت از بقیه بهترن و اینکه سیگیت کمتر مشکل سازه !!

من یا یه هارد 500 gb می خوام یا 1 ترا!
    سرعتشم خوب باشه و اذیت نکنه دیگه واسه نگهداری اطلالعات و بیشتر فیلم ها می خوام و البته بعضی وقتا مجبورم از رو هارد هم اطلاعات رو بخونم مثلا فیلم ها رو !

از usb2 و usb3 هم سر در نمیارم چین !!
    میشه راهنماییم کنید چی بگیرم و با قیمتش لطفا ؟
    سلام
    اگر فقط برای پر بودن هاردتون می خواید یکی دیگه بخرید و جابجایی ندارید هارد internal بخرید که توی کیس سیستم نصب می شه ولی اگر جابجایی هم دارید اکسترنال بگیرید. در مورد هارد اکسترنال هم اگر جابجایی کم دارید هارد 3.5 اینچ بخرید که اصطلاحا بهشون می گن هارد اکسترنال desktop و آداپتور برق جداگونه دارند و با پورت usbبا سیستم تبادل اطلاعات می کنند و اگر جابجایی زیاد دارید هارد 2.5 اینچ بخرید که بهشون می گن ultra portabl یا portabl که هم سبکند و تقریبا اندازه نصف هاردهای desktop هستند و فقط پورت usb دارند و برقشون رو از همون usb تامین می کنند.
    از نظر قیمت (در یک حجم ثابت مثلا 500gb) مدلهای desktop تقریبا 10 تا 20 درصد از مدلهای internal گرونترند و مدلهای portable تقریبا دو برابر مدلهای desktop قیمت دارند.
    Seagate و WD(western digital) الان بهترینهای بازار ایرانند چون هم پشتیبانی خوبی در ایران دارند و هم برندهای معتبر جهانی هستند. تقریبا هر دوتا تو یه رده هستند و سلیقه ای هست. یه سری دوستان از وسترن راضیند یه سری از سیگیت.
    مدل اینترنال که فروم خودش رو داره.
    اگر مدل desktop می خواید مدل seagate freagent goflex desk رو پیشنهاد می کنم که قیمت 1Tra حدود 85 هست. خوبی که داره شما می تونید وقتی حجم زیاد دیتا رو می خواید منتقل کنید ون رو مستقیم به پورت sata وصل کنید و با سرعت بالا تبادل اطلاعات کنید. مدلهای wdmybook essentia 1tra با قیمت حدود 100 تومان هست و my book elite 1tra با قیمت حدود 110 هست.
    اگر مدل portabel می خواید seagate golfex pro رو پیشنهاد می کنم که 500gb رو من یه ماه پیش خریدم 83 تومان و خیلی هم ازش راضیم. مدلهای wd my passport هم هستند که قیمت 500gb همین حدود 80 تا 90 هست. مدلهای وسترن پورت usb3, usb2 رو با هم دارند ولی قابلیت اتصال به پورت sata رو ندارند. مدل seagate یه آداپتور usb2 رو خودش داره و اگر بخواید usb3 استفاده کنید باید یه 40 تومان اضافه بدید و آداپتور usb3 رو بخرید ولی مزیتشون قابلیت استفاده از پورت sata هست که سرعت انتقال دیتای بالایی داره.
    مدل my passport tra هم حدود 140 قیمتشه و seagate goflex portable هم همین قیمت حدودا.
    اطلاعات به روز قیمت و مشخصات مدلها (نه خیلی دقیق) رو می تونید از سایت چاره یا رایانه بگیرید.
    موفق باشید

14. 4 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •