من از زمان پروین تا الان یاد میدم دربی های استقلال و پیروزی اکثرا به ضرر پیروزی سوت زده شده این یکی هم روش چیزی از پیروزی با غیرت کم نمیشه 8 سال قهرمانی کم نیست
من از زمان پروین تا الان یاد میدم دربی های استقلال و پیروزی اکثرا به ضرر پیروزی سوت زده شده این یکی هم روش چیزی از پیروزی با غیرت کم نمیشه 8 سال قهرمانی کم نیست
ای بابا دوستان پرس پولیسی انقدر از داوری گله مند هستند انگار یادشون رفته با همین لطف داوری و مظفری زاده
و 7 دفیقه وقت اضافه بود که قهرمان شدن این که فقط یه بازی دربی بود
شتر در خواب بیند پنبه دانهمهم اینه که ما الان قهرمانیم !!(درست گفتم ؟
)
امسال هم یکی از تیم های اصفهانی قهرمان میشند عزیزان.............شما واسه ی 3وم 4رمی تلاش کنید![]()
دوستان لطفا بحث در مورد این بازی رو تمام کنید چون داره مقداری در لحن و نوع صحبت ها زیاده روی میشه به همین دلیل برای جلوگیری از این امر یکم قفل تا دوستان آروم بشن
یه بار پیروزی یه بار استقلال!!!
-----------------
دوستان لطفا مراعات بفرمایید
Last edited by satttanism; 15-10-2010 at 23:55.
پرسپولیس اون سال با اقتدار قهرمان شد. تو اون بازی هم 6 دقیقه وقت اضافی گرفته بود که سر اون ضربه آزاد سپاهانیا کلی لفتش دادن تا دیوار دفاعی رو بچینن به امید اینکه داور سوت پایان رو بزنه. ولی داور گذاشت تا پرسپولیس ضربه آزاد رو بزنه و خدا رو شکر گل شد.
تو برنامه 90 هم 6 دقیقه وقت اضافه با کورنومتر معروفش تایید شد.
در ضمن اون سال کسر 6 امتیاز هم مانع قهرمانی پرسپولیس نشد.
از دوستان خواهش میکنم که حرف غیر منطقی نزنید.
گل مارو دزدیدن دارن باهاش پز میدن: دی
کلا باید قبول کرد اگه اون گل رو قبول می کردن روند بازی عوض میشد!
اصلا شاید آخرش هم 3 بر 2 پرسپولیس می باخت بر فرض !ولی کلا عوض میشد روند بازی
کاملا درست میگی، من تو صفحات قبل هم گفتم که اگه ما به خود استقلال باخته بودیم اینقدر ناراحت نمیشدم تا الان که به داوری باختیم.
خدا از مسعود مرادی و کمک داورش(کریمی) نگذره.
مرادی این بازی مقصر نبود ولی قبلا خیلی به پرسپولیس ضربه زده.
به جز فینال جام حذفی پارسال که پرسپولیس یه سر و گردن از حریفش سرتر بود تو چند سال اخیر خیلی سوت بد واسمون زده.
حتما همه پرسپولیسیا بازی پرسپولیس-پاس تهران سال 82، سپاهان-پرسپولیس بازی برگشت فینال حذفی 85 ، پرسپولیس- مس سال 87 رو به خاطر دارن.
پرس پولیس با اقتدار قهرمان شد
خوبه معنی اقتدار رو هم فهمیدیم
حتما اقتدارش این بود که تیم حریف یعنی تعقیب کنندش رو از این شهر به اون شهر از کاشان به سیستان بلوچستان میبردن بدون تماشاچی به اون وضعیت این بود اقتدار
بعدشم اون 6 امتیاز رو که فیفا ازتون کم کرد به خاطر کاری که خودتون کردید ولی از سپاهان سازمان لیگ امتیاز کم کرد
چه ربطی داره که کی امتیاز رو کم کرد؟
از سپاهان 3 امتیاز کم شد. اونم به خاطر کار نامتعارفی که تو ورزشگاه انجام دادن، تا اون موقع سابقه نداشت تماشاچیها به همدیگه ترقه پرت کنن، واسه همین کمیته انضباطی کاری کرد که ریشه این کارها رو بخشکونه.
والا من که سیستان و بلوچستان یادم نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)