تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 421 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از راهنمایی های دوستان تشکر!
    امروز پایتخت بودم کلی چرخیدم راضی شدم که همین n5010رو بخرم اما یک مشکل کوچولو دارم که با کمک شما دوستان امید وارم حل بشه! مشکلم انتخاب گارانتیه! فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود اما من نظرم گارانتی امرتاته! لطفا کمکم کنید ! اگر بخواهید گارانتی های ذکر شده را به ترتیب مطلوبیت سورت(ردیف) کنید !چه جوری سورت می کنید؟(از خوبترین ....تا بدترین) لطفا از عباراته؟(این ها همشون کشکه ولی از بین کشک ها این کشکش غلیظ تر و عباراتی شبیه به این) پرهیز کنید و راست حسینی و صاف و پوست کنده جوابمو بدین!
    امیدوارم اوقات خوشی رو سپری کنید
    دوست عزیز سوال شما رو در صورتی میشه بهش جواب داد که هر 4 گارانتی رو تست کرده باشیم که گمون نکنم کسی یه محصول رو از 4 گارانتی مختلف خریده باشه.بهترین راه حل برای شما اینه که بری از زیگورات بخری با حدود 50تا70 تومن بالاتر یا اینکه توکل به خدا کنی و یکی از همین متفرقه ها بگیری و بعد خدای نکرده در به در دنبال خدماتشون باشی.خود دانید...

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از راهنمایی های دوستان تشکر!
    امروز پایتخت بودم کلی چرخیدم راضی شدم که همین n5010رو بخرم اما یک مشکل کوچولو دارم که با کمک شما دوستان امید وارم حل بشه! مشکلم انتخاب گارانتیه! فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود اما من نظرم گارانتی امرتاته! لطفا کمکم کنید ! اگر بخواهید گارانتی های ذکر شده را به ترتیب مطلوبیت سورت(ردیف) کنید !چه جوری سورت می کنید؟(از خوبترین ....تا بدترین) لطفا از عباراته؟(این ها همشون کشکه ولی از بین کشک ها این کشکش غلیظ تر و عباراتی شبیه به این) پرهیز کنید و راست حسینی و صاف و پوست کنده جوابمو بدین!
    امیدوارم اوقات خوشی رو سپری کنید
    جدای اینکه n5010 لپتاپ ماست و دوسش داریم اما اصول حرفه ای بیشتر از حنبه احساسات قضیه حکمقرماست شما بودجه خودتون و همینطور خواسته هاتون رو دقیق اعلام کنید شاید گزینه های بهتری از برندهای دیگه داشته باشیم . قرار نیست چون ما n5010 داریم یعنی بهترین لپتاپ دنیاست ...
    فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود
    ببین دوست من بستگی به این داره که شما از گارانتی چه انتظاراتی دارید .. اگر فکر میکنید اینجا مثل خارج هست و شرکتها کاملا مسئولیت پذیر هستند به جرات همینجا اعلام میکنم .. خیر از این خبرها نیست و حتی اگر زرنگ نباشید به راحتی حق شما رو میخورند با هزار بهانه و دلیل الکی .

در این بین اگر ما رو زیگورات تاکید داریم به این دلیله که زیگورات وارد کننده اصلی لپتاپهای دل در ایرانه و حتی همین شرکتهایی که شما نام بردید برای خرید ممکنه پیششون برند .. این شرکت یه تیم متخصص برای تعمیر قطعات داره به همین دلیل نمیاد همون اول به فکر تعویض قطعه از دوبی باشه بلکه در صورت امکان تعمیر میکنه ..

اما همین زیگورات هم بارها شده متاسفانه کاربران در همین پیسی ازش شکایت داشتند و اینجوری نیست که فکر کنید شاهکارند .. کلا گارانتی در ایران یعنی شک و تردید

پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید

3. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز سوال شما رو در صورتی میشه بهش جواب داد که هر 4 گارانتی رو تست کرده باشیم که گمون نکنم کسی یه محصول رو از 4 گارانتی مختلف خریده باشه.بهترین راه حل برای شما اینه که بری از زیگورات بخری با حدود 50تا70 تومن بالاتر یا اینکه توکل به خدا کنی و یکی از همین متفرقه ها بگیری و بعد خدای نکرده در به در دنبال خدماتشون باشی.خود دانید...
    خوب یه جور دیگه بیان می کنم! هر کسی از دوستان یکی از گارانتی های رایانه همراه،امرتات، الماس و سبز رو تجربه کرده نظرشو در مورد اون گارانتی اعلام کنه!

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جدای اینکه n5010 لپتاپ ماست و دوسش داریم اما اصول حرفه ای بیشتر از حنبه احساسات قضیه حکمقرماست شما بودجه خودتون و همینطور خواسته هاتون رو دقیق اعلام کنید شاید گزینه های بهتری از برندهای دیگه داشته باشیم . قرار نیست چون ما n5010 داریم یعنی بهترین لپتاپ دنیاست ...

ببین دوست من بستگی به این داره که شما از گارانتی چه انتظاراتی دارید .. اگر فکر میکنید اینجا مثل خارج هست و شرکتها کاملا مسئولیت پذیر هستند به جرات همینجا اعلام میکنم .. خیر از این خبرها نیست و حتی اگر زرنگ نباشید به راحتی حق شما رو میخورند با هزار بهانه و دلیل الکی .

در این بین اگر ما رو زیگورات تاکید داریم به این دلیله که زیگورات وارد کننده اصلی لپتاپهای دل در ایرانه و حتی همین شرکتهایی که شما نام بردید برای خرید ممکنه پیششون برند .. این شرکت یه تیم متخصص برای تعمیر قطعات داره به همین دلیل نمیاد همون اول به فکر تعویض قطعه از دوبی باشه بلکه در صورت امکان تعمیر میکنه ..

اما همین زیگورات هم بارها شده متاسفانه کاربران در همین پیسی ازش شکایت داشتند و اینجوری نیست که فکر کنید شاهکارند .. کلا گارانتی در ایران یعنی شک و تردید

پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید
    من که انتظار خدماتی رو که گارانتی های اصلی ارائه می دند ندارم فقط خواستم یه بازخورد بگیرم که کدام یک از گارانتی های نام برده در پست قبلی رو تایید می کنید که نظرتون رو اعلام کردید و از این بابت ممنون!
    بودجه زیر یک میایونه ، گزینه هایی رو که اعلام می کنید با گارانتی هایی باشه که خودتون روش شناخت دارید!
    ترجیحا از برند های دل،اچ پی ، سونی و ایسوس باشند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش شما که اجراش کردین پس کرکشو برامون بزار

گفتم که واسه من کرکشو خودش کپی میکنه و در غالب فایلهای زیپ شده ی خودشه و قابل دسترسی نیست. ولی از اونجایی که ما دست تک تک بچه های این فرومو به گرمی میفشاریم اینا رو واست پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

درباره گارانتی هم باید بگم که لطفا به لیست شرکت هایی که نام بردید "سام سرویس" رو هم اضافه کنید. برای من سام سرویسه که برای داشتنش یه کمی توی خرج افتادم، ولی الان که فکر میکنم میبینم اون موقع از هر جا که راجع به گارانتی پرسیدم بهم این جوابو دادن: "یه سال گارانتی، تا یه ماه تعویض"

7. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ای بابا یادم رفت نیاز هام بگم!
    کار بانرم افزار هایی از قبیل اتوکد، فتوشاپ ، اس پی اس اس، ام س پراجکت، پریماورا و یک سری نرم افزار های تخصصی توی همین رنج (البته اگر این رنجی که گفتم رنج معقولی باشه) و یک کم هم فیلم و بازی (توجه من جزوه انسان های خوره ی بازی طبقه بندی نمی شوم و اگر بازی هم نشد ، نشد) فعلا بای بای!!

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

پس اگر نظر من رو بخواید تو دل به زیگورات فکر کنید بهتره و بعدش دل ایران .. من برای دل به شخصه هیچ کدوم از گارانتیهایی که شما نام بردید رو تایید نمیکنم .. البته این نظر منه و شما باز تحقیق کنید [/QUOTE]

ببخشیدآیا گارانتی دل ایران همون گارانتی ایران؟ ببخشید این سوال پرسیدم

10. این کاربر از hosein7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اساتید سلام
    من هم 5010 ایی شدم فقط موقع بازی BAD COMPANY 2 حرکت کنده چرا؟ گرافیک که 1 گیگه؟
    سیستمم 5i هست
    مبارکه
    اولا توجه کن وقتی شارژر به لپ تاپ وصله بازی کنی(در عیر این صورت روی باطری با افت فریم مواجه میشی،که راه حلش رو تو آخرین پست صفحه اول توضیح دادم)
    اگه باز هم افت فریم داشتی باید تنظیمات رو روی متوسط یا پایین تر بذاری
    اگه مشکل حل شد ، اطلاع بده رو چه کیفیتی راحت اجرا شد تا تو صفحه اول قسمت بازی ها اضافش کنم

12. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببخشیدآیا گارانتی دل ایران همون گارانتی ایران؟ ببخشید این سوال پرسیدم[/QUOTE]

نه دوست من اینه :

کد:
    البته دلیرانه من عادت کردم به اشتباه میگم دل ایران

14. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ای بابا یادم رفت نیاز هام بگم!
    کار بانرم افزار هایی از قبیل اتوکد، فتوشاپ ، اس پی اس اس، ام س پراجکت، پریماورا و یک سری نرم افزار های تخصصی توی همین رنج (البته اگر این رنجی که گفتم رنج معقولی باشه) و یک کم هم فیلم و بازی (توجه من جزوه انسان های خوره ی بازی طبقه بندی نمی شوم و اگر بازی هم نشد ، نشد) فعلا بای بای!!
    دل ووسترو 3500
    Asus N61 Ja
    ASUS K50
    ...ASUS K42

اگر احتمالا acer مد نظرت باشه ...

acer 5741
    گرافیک Nvidia GT320M
    سی پی یو Intel Core i5 430M
    هارد 640 گیگ
    [B]رم 4 GB DDR3

بهرحال بین این 3 تا انتخاب کنی بهتره:
    dell 5010
    acer 5741
    asus k42

حالا که بودجت رو گفتی اگر 5010 به دلت نشسته بخرش ..
    Last edited by Gilopa; 20-09-2010 at 19:35.

16. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •