سلام
دوستان یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم کمک کنید
واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم
واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.
واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .
حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .
یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید