تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 79 از 515 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سجاد تو چه وقت از روز شروع مي كني به درس خوندن؟؟؟؟؟

منظورم اينه كه صبح ها چند ساعت /بعد از ظهر ها چند ساعت و شب ها چند ساعت مي خوني؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزيز

اين سوال شما كاملا بي منطق هستش(البته عذر ميخوام) چون هركاري من مي كنم ممكنه براي من مفيد باشه ولي برا شما مضر باشه ممكنه شما صبح ها خوب ياد بگيريد ممكنه شب ها يا ...

پس به فكر الگو برداري از بقيه نباشيد

البته برا اطلاع شما ميگم كه ميانگين مطالعه روزانه ام 6 ساعت بوده و فعلا هست اين 6 ساعت رو هم بين ساعتاي صبح و بعد از ظهر بقسيم مي كردم( من شبا حس درس خوندن ندارم)

زندگي در قله عادتتان باد

2. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EssiRam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    .:تهران:.

پيش فرض

سلام
    حال شما خوبه؟
    میخواستم بدونم دروس کلیدی و رتبه ساز انسانی شامل چه درسایی میشه و برا کدومشون باید بیشتر وقت بذاریم؟
    ممنون

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

دوستان یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم کمک کنید

واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم

واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.

واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .

حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .

یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید
    چی میگی دیوونه شدی ؟؟؟؟ یه سال میخوای پایه بخونی مگه چه خبره باور کن اینجوریام کنکور سخت نیست ! از همین الآن اضطراب گرفتت !! این فکرهای شما نشون دهنده ی یه نوع کمال گرایی شدید و وسواسی هست حتماً با یه روانشناس (مشاور) صحبت کنین ! خیلی ها بودن از بعد از عید شروع به خوندن برای کنکور کردن موفق شدن !!! (جدی ) بی خیال بابا !!!تازه خودت میگی دروس پایه رو هم خوندی استغفرالله !!!

5. 5 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    حال شما خوبه؟
    میخواستم بدونم دروس کلیدی و رتبه ساز انسانی شامل چه درسایی میشه و برا کدومشون باید بیشتر وقت بذاریم؟
    ممنون
    سلام ! دروس به دو دسته تقسیم میشن دروس رتبه ساز مثل عربی عمومی /زبان /ریاضی/عرب تخصصی/فلسفه ومنطق
    دروس سرنوشت ساز مثل ادب /معارف/اقتصاد/ادب اخ/تاریخ وجغ/جامعه وروان .
    رتبه ساز ترین دروس به نظرمن ریاضی /اقتصاد /عربی /فلسفه ومنطق وزبان
    امسال هم که خودم کنکور دادم رتبمو (418) مدیون قوی بودن روی کل دروس مخصوصا همین درسا هستم !

7. این کاربر از cheshmak71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من میخوام یک نظری بدم ولی دیدم مدیر اینجا ظاهرا نیست ! نظرتون چیه امسال این کار ابتکاری رو انجام بدیم و کنکور نود به 4 تاپیک تقسیم بشه !
    تاپیک ریاضی فیزیک ، تجربی ، انسانی و فنی حرفه ی

منم با نظر امیر موافقم تاپیک کنکور 90 خیلی کنده چه برسه به اینکه بچه های هر رشته یه تاپیک جدا بزنن فکر کنم اونوقت ماهی 1صفحه جلو میرهتاپیک 89 پارسال این موقع ها 150 صفحه ای داشت از بس که بچه ها زیاد بودن و میومدن نظر میدادن. البته این معنیش این نیست که بچه های کنکور 90 ضعیفن نه ولی اگه الان هر 4رشته با هم روزی 1صفحه جلو میبرن جدا جدا ماهی 1صفحه جلو میره یعنی رسما تاپیک تعطیل!!!

9. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آقا یه سوال!

اگه درسی از پیش دانشگاهی رو شهریور قبول نشید،حکمش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها یه سوال:
    زیست رو چه جوری باید بخونیم تا توی کنکور به بالاترین درصد برسیم؟
    با چه کتابایی زیست رو بخونیم؟
    به نظر من توی تابستون فقط زیست دوم و سوم رو کامل مسلط شو که در طول سال تست ترکیبی کار کنی. 8000 تست گاج خدایی خوبه چون بیشتر سوالاتش مفهومی و تالیفی قبل از عید زیاد تست سراسری نزن بیشتر تالیفی کار کن.بانک تست مهر و ماه هم خیلی کامله .ژنتیک آرام فر هم که معروفه.30 بار هم کتاب رو بخونی اصلا بخوری کمه . آهان یه کتاب
    هست جمع بندی زیست در 24 ساعت مال انتشارات مهر و ماه خود کتاب واسه بعد عید خوبه اما یک بخش داره جانور شناسی اگه مثلا یادت می ره پارامسی چیه کجا خوندیش تو اون کامل همه چی رو نوشنه هرچی از هر جانوری که توی همه کتاب های زیست اومده .

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال: کنکوری های 90 متولد 71 وقت دارن پشت کنکور بمونن یا باید بلافاصله بعد از کنکور اعزام بشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

بچه ها برنامه ی راهبردی کانون رو کسی نداره اگه دارین لطفا لینکشو بزارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام امتحان کانون که توی مهر هست اصلیش کی هست از کی شروع میشه ؟!

کسی میدونه ؟

برنامش نداره کسی اینجا ؟
    ببین تا ازمون 9 مهر ادامه برنامه ی تابستون از 10 مهر یرنامش شروع می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •