تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 194 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عکس هایی که گرفتی یک جا upload کن این جوری که نمیشه!!
    این جا upload کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    http://up.--------.com/images/ftdjqobs8d0oylokn.jpg
    http://up.--------.com/images/c2dezu9dcroz920fxt7.jpg
    Last edited by rezasdx; 13-01-2011 at 17:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز Region تی وی روبه IRAN_DTV تغییر بده شاید دیجیتالش راه افتاد
    روی iran-dtvهست و دیجیتال فعاله ولی کانالی پیدا نمیکنه!
    تیونر رو نباید عوض کنم؟

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

سلام
    اقا دستت درد نکنه با اینکار asia option اومد ولی تو اون نبود رفتم تو sub option تو اون بود ولی!
    در ضمن pvr رو پیدا کردم ولی on بود ! کاره دیگه ای نباید بکنم ؟! خودم که فکر نمیکنم...!
    ولی وقتی تی وی روشنه و دکمه ی record رو از روی کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی نمیزنه not availble ! جایی رو اشتباه رفتم ؟
    نه شما همه مراحل رو درست رفتید ولی مشکل این کار اینه که هر بار بخوای تنظیمش کنی بعد که از منو میای بیرون خیلی از قابلیت هایی که فعال کردی غیر قابل تغیر میشه!مثل لوکال ست ولی توجه داشته باشین که غیرفعال نمیشه یعنی فعال هست ولی قابل تغییر دیگر نیست
    و برای دوباره قابل تغییر کردن آنها باید مراحل بالا را طی کنید
    نمیدونم باید چیکار کرد در ضمن واقعا کار با منوی مخفی خطر داره اگه خدای نکرده یه تنظیمش رو بهم بریزم و درست نشه دیگه باید.....
    به نظر من بیخیال بشیم بهتره!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چه کارهايی ميشه کرد با اينترنت tv

---------------------------------------------------------------------------------------------

بچها اگه دقت کنيد سری c مدل 8000 پايين کنترل دکمه پاس و ضبط و قيره هست يعنی ميشه من يک فلش بزنم به tv و دکمه قرمز که ضبط هستش رو بزنم ضبط کنه رو فلش ؟

__________________________________________________ _________-

کسی اطلاعاتی در مرد دانگل ها داره ؟

کاراهيشون مثل هم هستش يا فرق ميکنه مثلاً از نظر فاصله ,, کيفيت کار ,, سرعت و . . .

لطفاً به اين سايت هم يک نگاه بکنيد دانگل های سامسونگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچها اگه دقت کنيد سری c مدل 8000 پايين کنترل دکمه پاس و ضبط و قيره هست يعنی ميشه من يک فلش بزنم به tv و دکمه قرمز که ضبط هستش رو بزنم ضبط کنه رو فلش ؟
    بله همین قابلیت PVR هست که بحسش رو میکنیم دیگه...

نه شما همه مراحل رو درست رفتید ولی مشکل این کار اینه که هر بار بخوای تنظیمش کنی بعد که از منو میای بیرون خیلی از قابلیت هایی که فعال کردی غیر قابل تغیر میشه!مثل لوکال ست ولی توجه داشته باشین که غیرفعال نمیشه یعنی فعال هست ولی قابل تغییر دیگر نیست
    و برای دوباره قابل تغییر کردن آنها باید مراحل بالا را طی کنید
    نمیدونم باید چیکار کرد در ضمن واقعا کار با منوی مخفی خطر داره اگه خدای نکرده یه تنظیمش رو بهم بریزم و درست نشه دیگه باید.....
    به نظر من بیخیال بشیم بهتره!!
    اره ! احتمالا بی خیالش میشم...

5. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

http://up.--------.com/images/ftdjqobs8d0oylokn.jpg
    http://up.--------.com/images/c2dezu9dcroz920fxt7.jpg
    دوست عزیز شما باید کابل رو مستقیم از router به تلویزیون وصل کنی که اگر اینکار رو انجام دادی رو کامپیوتری که باهاش به اینترنت وصل میشی نگاه کن ببین تنظیماتت چی هست . و اونموقع از رو حالت اتوماتیک خارج کن و تنظیمات رو دستی وارد کن .
    برای پیدا کردن تنظیمات در ویندوز 7 به open network and sharing>change adapter setting>local area connection>properties برو

7. این کاربر از reza-habibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من وقتی که دکمه info رومیزنم سمت راست پایین صفحه یه متراژی میاد یه فلش هم هست نوشتهLED and conventional TV کسی میدونه چیو نشون میده؟
    -اون گراف که میگین نشوندهنده مصرف انرژی دستگاه میباشد و تا وقتی در محدوده سبز قرارداره یعنی متوسط مصرف انرژی تی وی قابل قبول و خوب هست

9. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما باید کابل رو مستقیم از router به تلویزیون وصل کنی که اگر اینکار رو انجام دادی رو کامپیوتری که باهاش به اینترنت وصل میشی نگاه کن ببین تنظیماتت چی هست . و اونموقع از رو حالت اتوماتیک خارج کن و تنظیمات رو دستی وارد کن .
    برای پیدا کردن تنظیمات در ویندوز 7 به open network and sharing>change adapter setting>local area connection>properties برو
    درود بر شما دوست عزیز من تنظیمات رو دستی وارد کردم و روتر رو هم مستقیم به tv وصل کردم ولی متاسفانه نه در قسمت allsher چیزی پیدا میکنه و نه اینکه کانکت میشه انگار پورت lan رو نمیشناسه و یا پیدا نمیکنه
    لطفا راهنمای کنید
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

گزینه LNA مربوط به چی میشه من در sub option فعال کردم یک گزینه به قسمت antenna در منو اصلی اضافه شده که نمیدونم چکاری انجام میده لطفا راهنمای کنید
    با تشکر
    Last edited by rezasdx; 14-01-2011 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود بر شما دوست عزیز من تنظیمات رو دستی وارد کردم و روتر رو هم مستقیم به tv وصل کردم ولی متاسفانه نه در قسمت allsher چیزی پیدا میکنه و نه اینکه کانکت میشه انگار پورت lan رو نمیشناسه و یا پیدا نمیکنه
    لطفا راهنمای کنید
    با تشکر
    تنها راهنمایی که میتونم بکنم این هست که یکبار اتصالات را چک کن شاید کابل هم ایراد داشته باشه اونو با یک دستگاه دیگر چک کن اگر از کابل و اتصالات مطمئن هستی حتما تنظیمات رو اشتباه میدی که میتونی از دوستان دیگر یا سرویس دهنده اینترنت سوال کنی . ولی حتما از سلامت کابل و نحوه اتصال مطمئن شو .
    موفق باشی

13. این کاربر از reza-habibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام

دو روز پيش ال اي دي سامسونگ 6900 گرفتم 40 اينچ-چند تا سوال داشتم
    1: وقتي از پورت كامپوننت استفاده ميكنم پخش رنگ بخصوص رنگ آبي متمايل به بنفش دارم عيب از كجاست لطفا راهنمايي كنيد (رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ دارم -كابل كامپوننت هم دارم )به همين خاطر مجبور شدم از پورت av استفاده كنم
    2: اگر بخواهم زبان را فارسي كنم بايد چكار كنم
    3: براي فعال نمودن اينترنت تي وي چه لوازمي نياز دارم وبايد چطوري فعالش كنم
    4: براي فعال نمودن ضبط كردن بايد چكار كنم
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •