آخرين نسخه شماره ي 4 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبايد برين اونو جزء 2 شمشير انتخابي قرار بدين تا بتونيد ازش استفاده كنيدخوب من نمیدونم چه طور میشه اونو انتخاب کرد ؟![]()
آخرين نسخه شماره ي 4 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبايد برين اونو جزء 2 شمشير انتخابي قرار بدين تا بتونيد ازش استفاده كنيدخوب من نمیدونم چه طور میشه اونو انتخاب کرد ؟![]()
سلام مگی جان
بعد از تراکنشی که با مغزم داشتم تونستم اونجا رو رد کنم !
اما با مشکلی مواجه شدم اونم اینه که :
بعد از گذر از اونجا و بالا رفتن با یه اسانسور و رد شدن از موانع بسیار به مکانی تکراری میرسم که یک حلقه نورانی وجود داره که دانته رو به اول بازی میبره بعد از رسیدن به اول بازیهیچی نشد و برگشتم
حالا یک در هست که توش یه مشت از اون مجسمه سنگی ها هست و یک پل خراب شده که اون طرفش یک در هست
اون رو چه طور رد کنم
جواب ابنو بدید ممنون میشم :
در ضمن ایا میدونید اون چوب خط کوچک ( progressbar ( در کنار شمشیر چی هستراستی من در دمو ها دیدم که مثلا دانته از نیرو های قوی استفاده میکنه مثلا نورانی میشه و به هوا میپره و دشمنان رو پرت میکنه اما نمیدونم چه طور ازش استفاده کنم ؟
شما میدونید ؟
سلام دوستان به لطف خدا اون قسمت بالا رو رد کردم
حالا جلو تر یه بخش هست که از تو چشمش پرید بیرون اونجا هستم و نمیدونم چی کنم
کمک کنید ممنون میشم
شرمنده این همه مزاحم میشم
این بازی خیلی ساده تر از اونیه که اینهمه گیر کنی نمیدونم تو سایلنت هیل بازی کنی چیکار میکنیسلام دوستان به لطف خدا اون قسمت بالا رو رد کردم
حالا جلو تر یه بخش هست که از تو چشمش پرید بیرون اونجا هستم و نمیدونم چی کنم
کمک کنید ممنون میشم
شرمنده این همه مزاحم میشم![]()
فک کنم تو دهن نهنگه چیه اون باشی چهار تا جا هست باید با شمشیر بزنی تا ورودی باز بشه دوتاش همین کنار اتوبوس هست
دو تا هم بالا باید بری یه پل مانندی بالا تر هست
اينكارو با آپگريد كردن استايل هات و خريدن مهارت هاي مربوط به اسلحه ها و شمشيرهات بدست مي ياري. با ارب قرمزي كه جمع مي كني مي توني مهارت ها تو بالا ببريراستی من در دمو ها دیدم که مثلا دانته از نیرو های قوی استفاده میکنه مثلا نورانی میشه و به هوا میپره و دشمنان رو پرت میکنه اما نمیدونم چه طور ازش استفاده کنم ؟
شما میدونید ؟
فكر كنم منظورت همون شبيه حالت ياموتو تو شماره ي 4 باشه همون تغيير حالت دانته فكر كنم با زدن L2 فعال مي شدشدر ضمن ایا میدونید اون چوب خط کوچک ( progressbar ( در کنار شمشیر چی هست
یه چیز جالب که خیلی وقته می خوام بگم:
این همون مجسمه شیطانی تو فیلم جن گیره
اینم یه غول بیابونی تو دویل3
عین خیاری که از وسط گاز زده باشی!!!!
تو نت سرچ کنید pazuzu می بینید که این مجسمه خیلی معروفیه
![]()
به نکته خوبی اشاره کردی . اون سک سه سر یعنی سیربیروس هم تو خیلی از فیلمها هستش.
![]()
Last edited by soliman; 10-09-2008 at 00:08.
تو کتاب کمدی الهی دانته سربر سگ سه سریه که نگهبان دروازه طبقه سوم جهنمه و نوشته شده ورجیل با ریختن خاک به صورتش آرومش می کنهبه نکته خوبی اشاره کردی . اون سک سه سر یعنی سیربیروس هم تو خیلی از فیلمها هستش.
اون اسب آبیه هم تو یه کتابی بود حالا مطمئن نیستم همین کمدی الهی بود یا یه کتاب دیگه
اون اسب شیطانه که ارابه ای از خار رو می کشه و به هیچ کس به غیر شیطان سواری نمی ده!
بقیه غول های بازی هم هر کدوم یه داستانی دارن
حتی اون ناقوس های9گانه که فرشته های شیطانی اونو به آغوش کشیده بودن هم داستان داره
اینان ارواح فرشتگان به خاک افتاده ای هستند که از شیطان در عصیانش برابر خداوند پشتیبانی کردند
زمانی که ناقوس ها به صدا در آیند بر اذهان رهبران جهان مسلط می شوند برای بر افروختن آتش جنگ آخر الزمان
اون دمویی که نشون می ده آرخام در وازه دنیای شیاطین رو باز می کنه اون 9 ناقوس دیوانه وار نواخته می شن!
یکی از دلایل اینکه از دویل4 خوشم نیومد هم این بود که همچین ریزه کاری هایی توش نبود
Last edited by *Necromancer; 10-09-2008 at 00:17.
ایول داداش . اینارو از کجا فهمیدی ؟
خوب مطالعه کردم دیگه!
الانم پی دی اف دم دستم بود قسمت مربوط به فرشته ها رو ویرایش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)