تاریخ دقیق انتشار بازی چه موقع هست؟
تاریخ دقیق انتشار بازی چه موقع هست؟
نظرات دیوید ( یکی از گیمرهای حرفه ای این بازی ) در مورد دموی بازی که دیروز و امروز توی ورزشگاه آرسنال توی لندن داشتن ( من خلاصشو مینویسم که هم نوشتنش خیلی وقت گیر نشه و هم اینکه وقت خواننده ها با مطالب غیر ضروری گرفته نشه ) :
پروپاسینگ :
من با رنج و محدوده حداکثر -حداقلی پاور بار پاسها مشکل داشتم . محدوده این پاور بار خیلی کمه یعنی دکمه قدرت پاس خیلی حساسه ( البته این موردو اضافه کنم که صبح پترسون گفت این محدوده رو باز تر کریدم و از حساسیتش کم کردیم ) . البته راتر به ما گفت هنوز فرصت تنظیم این مساله وجود داره و میتونن قبل از انتشار بازی درستش کنن .
سرعت بازی :
بزرگترین نکته مثبت برای من همین بود بخصوص بعد از اینکه ویدئوهای گیم اسکام رو دیده بودم . من نمیدونم چطور میشه که فیلمبرداری از تلویزیون سرعت بازیو اینقدر زیاد نشون میده . توی این دمو دیدیم سرعت بازی هیچ شباهتی حتی با حالت نرمال نداره . بصورت ساده بگم سرعت بازی واقعا عالیه .
گرافیک :
نسبت به تستی که توی گودفورد داشتیم پیشرفت خیلی خوبی داشتن . ما توی PS3 بازی کردیم و باید بگم واقعا گرافیک زیباست . تیپهای بدنی و انیمیشنهای جدید از نکات مثبت بازی هستن . چهره هایی زیادی از بازیکنان واقعی شدن . چمن بازی نسبت به نسخه وردکاپ یک کلاس بالاتر رفته .
پرسنالدی پلاس :
نسبت به تست گودفورد تفاوتی نکردن . تعداد تیمها توی دمو اینقدر زیاد نبود که بشه همه چیزو بررسی کرد اما شما کاملا تفاوت در بازیکنان رو لمس میکنید مثل دریبلهای مهارتی بازیکنان , تکلهای مشکل تر و حرکت سنگین مدافعین . علاوه بر این برای بعضی از بازیکنان رفتارهای فردی خاصی هم طراحی شده که توی منوی ترکیب بازیکنان در تیم میتونید ببینید . دروگبا ویژگی پاور هد یا همون قدرت هد زنی بالا رو داره در حالیکه ژاوی ویژگی فردی دید خوب در بازی رو داره همینطور ویژگی دقت پاس بالا . این یک ضمیمه زیباست که توی نسخه گودفورد نبود .
مقایسه :
در مقایسه این دمو با کدهای مقدماتی پیشرفتهای بسیار خوبی دیده میشه .
هوش مصنوعی :
من روی ورد کلس بازی میکردم و روی این درجه بازی نسبت به نسخه قبل سخت تر بود . دمو بازی در قالب دو تا نیمه سه دقیقه ای بود و در این مدت کم واقعا قضاوت سخته اما بنظرم هوش مصنوعی بهتر شده . رویکردهای متفاوتی در حمله و دفاع وجود داشت . من یک بازیو 1 هیچ باختم یکیو 2-1 بردم و یکیو صفر صفر کردم . من زمان بیشتری نیاز دارم تا قضاوت و ارزیابی درستی در این مورد داشته باشم .
این خلاصه نظراتم بود توی پادکست روز جمعه توی سایت FSB بیشتر در این مورد توضیح میدم .
منبع مطالب :
محتوای مخفی:
محتوای مخفی:
خب این سیستم رو توی 10 داشتیم که، چه چیزی بهش اضافه شده؟
بهادر جان من یک دفه اینکار رو انجام دادم اما حجم فایل خیلی زیاد شد فرمتشو تغییر دادم تا حجمش کم بشه اما کیفیت بشدت افت کرد خلاصه هر کاری کردم نشد . یک مطلبی که حدودا 15 دقیقه گفتنش طول بکشه حداقل 10 مگ حجمش میشه که مسلما کاربران زیادی نمیتونن دانلوش کنن .
خودت فیفا نکست زیاد بازی کردی امسال کاری کردن که بازیکنان زودتر خسته بشن تا بازی سراسر پرسینگ نباشه . افتادن بازیکن روی زمین رو نمیدونم اما اگه با یک بازیکن زیاد توی زمین بدوی آخراش کم میاره و سرعت و شتابش افت پیدا میکنه بنابراین گیمر مجبور میشه تعویضش کنه . در مورد کوتاه مدت هم همینطوره کاری کردن که بازیکن یک نفس مسافت خیلی زیادیو نتونه بدوه ( امسال 8 ثانیش کردن ) بعد از زمان افت زیادی در سرعت و شتاب بازیکن بوجود میاد . همینطور که از زمان بازی میگذره این 8 ثانیه کمتر میشه و اواخر بازی به حدی میرسه که بازیکن فقط چند ثانیه میتونه بدوه .
چند صفحه قبل تغییراتی که امسال داده شده بطور کامل توضیح داده شده . این مطلبی که الان نوشتم علاوه بر اون چیزایی که چند صفحه قبل گفته شده یعنی علاوه بر تغییرانی که قبلا گفته شده بود زمان و میزان خستگی رو هم به 8 ثانیه در کوتاه مدت کاهش دادن .
توی پست اول هست 28 سپتامبر و اول اکتبر . دمو هم 16 سپتامبر .
آقا هیچ عکسی از چهره رونالدو تو بازی منتشر نشده ؟
حسین جان, یک مطلب مهم داره به فراموشی سپرده میشه تو تاپیک. امسال EA یک قابلیت جدید به نسخه ی کنسولی اضافه کرده که میشه سرعت دویدن بازیکن رو مثلا باTrigger دسته ی ایکس باکس تنظیم کرد. یعنی اگر Trigger رو تا نصف فشار بدیم بازیکن صاحب توپ هم با نصف سرعت ماکزیمم خودش می دود.
در این مورد اطلاعاتی از گیمر هایی که کد ها رو تست کردند اومده ؟
مرسی.
چند صفحه قبل گفته شده بود که چند حالت برای دویدن و چند حالت برای راه رفتن وجود داره یعنی سرعت حرکت بازیکن از راه رفتن بسیار نرم و آروم شروع میشه تا دویدن با حداکثر سرعت یعنی شما دست کم 6-7 نوع انیمیشن حرکتی در بازی خواهی دید( علاوه بر سبکهای مختلف دویدن که توی بازیکنان مختلف متفاوته ) و تمام این کنترلها دست خود گیمره .
....................راستی یک مورد دیگه هم که الان بچه هایی که از Emirates برگشتن میگن اینه که سوویچ بازیکن در حالت دستی شدیدا سریع و بدون زمان تاخیر شده که خبر بسیار خوبی میتونه باشه .
Interesting one this i asked Rutter on the video conference about stamina and he said the new model wasn't in the demo but it would make the final code.
So nobody has tried the new stamina system yet. So that's another big improvement penciled in for release.
خیالمون از بابت پرسینگ غیر طبیعی بازی هم راحت شد حالا استفاده از پدال حرکت و سرعت بازیکنان معنی پیدا میکنه .
همینکه نسخه کنسول مثل مال pc باشه خودش جای هزار شکر داره...
حداقل میتونیم یه فیضی ببریم!!
اگر امكانش هست تريلر pc رو با لينك مستقيم بزاريد تا دان كنيم خيلي خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)