خواهشا این بحث های تفرقه آمیز رو تموم کنید .
به امید قهرمانی اسپانیا
خواهشا این بحث های تفرقه آمیز رو تموم کنید .
به امید قهرمانی اسپانیا
هرچند من دوست داشتم اسپانیا ببازه و بنظرم گلش آفساید بود. اما الان عکسش رو که با دقت دیدم متوجه شدم گل درسته. مجدد تبریک
جرارد و لمپارد کین دیگه؟ اونا اگه خوب بودن 4 تا نمیخوردن. از اسپانیا حرف بزن. از بهترین هافبکهای دنیا ( اینیستا و مهندس ژاوی) حرف بزن.
سسک کبیر تو بازی با شیلی در 8 دقیقه 3 بار ویا را در موقعیت عالی گل قرار داد.
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
حرفت کاملا منطقی و درسته. اما سسک میتونه جای اینیستا بازی کنه. من فکر میکنم اینیستا فقط به دلیل هماهنگی بیشر با ژاوی توی ترکیب اصلیه و سسک کبیر چیزی از او کم نداره.
خواهش میکنم !حرفت کاملا منطقی و درسته. اما سسک میتونه جای اینیستا بازی کنه. من فکر میکنم اینیستا فقط به دلیل هماهنگی بیشر با ژاوی توی ترکیب اصلیه و سسک کبیر چیزی از او کم نداره.
ولی باز میگم . اینیستا مایل به گوش بازی میکنه و خیلی تکنیکیه ! یعنی میتونه با تکنیک فردی و سرعت خودش مدافعای حریف جا بزاره و ایجاد موقعیت بکنه ! ولی فابرگاس بیشتر خلاقیت داره... و اگه بیاد یه چیز تو تیم کم میشه اونم یه گوش کلاسیکی مث اینیستاست !
ولی اون خیلی جا داره هنوز واسه بازی کردن سنی نداره که !
خودتم میدونی که بعد مصدومیت یه افت محسوسی کرد که فک کنم با شروع لیگ دوباره بتونه به اوج برگرده !
بابا یکم از ژابی آلونسو هم بگین. بهترین بازیکن اسپانیا بعد از ویا ژابی الونسو بوده بودن شک.
من خودم ژابی الونسو رو عالی میدونم ، اعجوبه ای هست واسه خودش ! وقتی توپ رو میندازه جلو پاش از اون پاسهای 70 متری میده مو به تن ادم سیخ میشه
اصلا اشتباه نداره ، خیلی کم !
متین و سر به زیر ، زحمتکش و بی حاشیه
ژابی خیلی خوب بازی کرد .
کاسیاس هم یک گل 100% رو واسه تیم خرید.
به امید قهرمانی Spain![]()
البته خطا کردن روش داور نگفت!کاسیاس هم یک گل 100% رو واسه تیم خرید.
من از الان جام قهرمانی رو در دستان کاسیاس میبینم
راستی اسمش ایکر یا ایگر؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)