تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 85 اولاول ... 2969757677787980818283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 846

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان بازی دیروز رو با نیمه نهایی جام 98 مقایسه کنید...هر دو تیم افت کردن و اصلا در حد قهرمانی نبودن!
    یه مقدار تعصب رو کنار بذارید!
    پست یکی از دوستان هلندی (از نوع منطقی!):

همیشه هلند بزرگ رو به خاطر بازی های زیباش دوست داشته‌ام.ولی هلند این جام تیم واقعا کوچک وضعیفی است.
    واقعا بدون هیچ قابلیتی.اون‌ها حتی در ضدحمله‌ها هم هیچ کاری بلد نبودند.هیچ چیزی از آن‌ها ندیدم.این تیم هلند فاجعه بود.
    برزیل هم در نیمه دوم فاجعه بود و در این جام هم خوب نبود.ولی باز هم تیم بزرگی بود.گل‌های زیبا و خیلی حرفه‌ای از برزیل دیده بودیم در این جام.برزیل تیم بزرگتر و قوی‌تری بود(البته که از این برزیل خوشم نمی‌آمدودوست نداشم اول شه).
    حیف تیم همیشه خوب هلند که تیم بدش این بار بالا اومد.اون تیم 2008 اش یادون بیاد.
    فیلیپه ملو افتضاح کرد و حقشه دیگه تیم ملی راش ندن دیگه.وای چه گل‌های چرندی بود گل‌های هلند.
    هنوز نمی‌دونم دوست دارم هلند بازی بعدشو ببازه یا نه!(ببازه دیگه فینال دیدن نداره)ولی اعصابم از هر دو تیم و داور فاجعه(هر ثانیه سوت می‌زد و می‌پرید وسط بازیکنا.حس بازی رو گرفت با داوریش)خورده.
    در ضمن توی این جام هیچ بازیکنی ندیدم به اندازه فن بومل کثیف بازی کنه! ..وظیفش عصبی کردن بازیکنای برزیل بود.
    Last edited by Rastin.; 03-07-2010 at 19:53.

2. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه ... اگه هلند باخت و بد هم باخت (مثل افتضاحه برزیل) من قبول می کنم که پیش شما کم اوردم و همینجا هم اعلام میکنم .
    حاجی واسه خودت میبری و میدوزی! کدوم افتضاح؟ کل نیمه اول بازی دست برزیل بود یه طوریکه فردوسی پور برزیلو صعود کرده فرض کرده بود. گل اولتونم که خودتون نزدین این کجاش افتضاحه؟
    خودتون ارزش بردتون رو کم میکنین!

4. 2 کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

حاجی واسه خودت میبری و میدوزی! کدوم افتضاح؟ کل نیمه اول بازی دست برزیل بود یه طوریکه فردوسی پور برزیلو صعود کرده فرض کرده بود. گل اولتونم که خودتون نزدین این کجاش افتضاحه؟
    خودتون ارزش بردتون رو کم میکنین!
    بازی دست هر تیمی باشه بهش نمی گن برنده ... برنده کسیه که وقتی عقب میوفته احساسی بازی نکنه تا بتونه نتیجه رو جبران کنه . گل اول رو خودمون نزدیم ... ولی بر اثر فشار زیاد هلند گل زده شد یا نه . این گل نمیشد ... 20 تا حمله دیگه که گل میشد . فعلا که برزیل باخته شما نمی تونی بگی چون گل اول گل به خودی بود پس هلند شانسی اومده بالا .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان بازی دیروز رو با نیمه نهایی جام 98 مقایسه کنید...هر دو تیم افت کردن و اصلا در حد قهرمانی نبودن!
    یه مقدار تعصب رو کنار بذارید!
    پست یکی از دوستان هلندی (از نوع منطقی!):

در ضمن توی این جام هیچ بازیکنی ندیدم به اندازه فن بومل کثیف بازی کنه! ..وظیفش عصبی کردن بازیکنای برزیل بود.
    آره ... حتی گثیف تر از ملو که داشت بردزل بازی در می اورد ...

برو اقا ...

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

متاسفم خراب کردین اساسی

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مغرور بودن دیگه ... دوست داشتن داور به نفعشون سوت بزنه ... راه حل منطقی برای برد نداشتن ، حرص رو سر بازیکنای حریف خالی میکردن ...
    ما که از همون اول می دونستیم تیممون برندست ... اینطوری نبود که بعدش خوشحال بشیم خیلی ...

باشه ... اگه هلند باخت و بد هم باخت (مثل افتضاحه برزیل) من قبول می کنم که پیش شما کم اوردم و همینجا هم اعلام میکنم .
    آقا من کاملا مطمئنم که شما کم نمیاری...هلند ببازه هم میای میگی فلان و بهمان...کلا روحیت خیلی خوبه....دست از سر کچل ما وردار ما هی می گیم نره تو میگی بدوش...باشه با با 2-1 با یه گل به خودی شد نتیجه افتضاح...باشه دیگه ...چشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آره ... حتی گثیف تر از ملو که داشت بردزل بازی در می اورد ...

برو اقا ...
    ملو حقش اخراج بود..همینطور فن بومل بخاطر خطاهای عمدی و زیادش!

من حوصله کل کل با شما رو ندارم چون منطق از پستاتون میباره...مشخصه این برد براتون خیلی سنگین بوده!

بعنوان یه طرفدار هلند بیشتر از این خودت و تیمتو کوچیک نکن با این پستای بچگانه(: لوله کردیم و...)

پستی رو که نقل قول کردم یه بار بخون...اون طرفدار واقعیه هلنده!

10. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی دست هر تیمی باشه بهش نمی گن برنده ... برنده کسیه که وقتی عقب میوفته احساسی بازی نکنه تا بتونه نتیجه رو جبران کنه . گل اول رو خودمون نزدیم ... ولی بر اثر فشار زیاد هلند گل زده شد یا نه . این گل نمیشد ... 20 تا حمله دیگه که گل میشد . فعلا که برزیل باخته شما نمی تونی بگی چون گل اول گل به خودی بود پس هلند شانسی اومده بالا .
    نمیدونم کجای پستم گفتم هلند شانسی رفته بالا!!
    بازی دست هر تیمی باشه بهش نمی گن برنده
    اینم یادم نمیاد گفته باشم
    ----
    من میگم اینکه شما میگی "افتضاح برزیل" کاملا اشتباهه..بازی متعادل بود یه نیمه برزیل و یه نصف نیمه هلند.
    20 تا حمله؟ یعنی هر بار که هلند از نیمه میره اون ور حمله حساب میشه؟ پس برزیل چند تا حمله داشت؟اون همه موقعیت که توی 18 خراب کردن چی شد؟ 3 تا کرنر پشت سر هم یعنی چی؟
    افتضاح یعنی اینکه یه تیم بیاد 4 تا بخوره (مثل آرژانتین)

12. این کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

من کماکان عاشق برزیلم!

VIVA

14. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

برزیلیلیاش صلوات
    برزیل میخریم قهرمانیتون کوش

16. این کاربر از baloteli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •