تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 451 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان خوبم سلام
    چقدر بچه ها تو این انجمن فعالن من انتظار این همه پاسخ رو از دیش تا الان نداشتم . دست همگی درد نکنه و سپاسگزارم از همه ی دوستان خوبم که پاسخ دادن
    مطالبی که گفته شد رو کاملا متوجه شدم و اکثرش رو تایید می کنم . در مورد سرعت ، چیزی که شاید من در نظر نمی گیرم این هست که در قیاس یک کامپیوتر قدیمی (دسکتاپ خودم رو عرض می کنم) با مثلا این لپ تاپ باید توجه کرد که نرم افزار هایی که روی این لپ تاپ اجرا میشه مسلما سنگینتر هست و قاعدتا به نسبت پیشرفت سخت افزاری مثلا ساختار سی پی یو و فرکانسهای تبادل داده ها بین قسمت های مختلف مثلا بین رم و سی پی یو و یا هارد با رم و از این دست ، نرم افزار های جدیدتر از جمله ویندوز 7 و سایر نرم افزار ها ، بار بیشتری بر روی سیستم اعمال می کنن پس شاید طبیعی باشه که یک سیستم قدیمی با ویندوز ایکس پی رو نشه با این سیستم و ویندوز 7 مقایسه کرد از نظر سرعت و انتظار معجزه داشت از این لپ تاپ.
    اما با این اوصاف ، حسم بهم میگفت با توجه به تجربه ای که در کار با کامپیوتر دارم و سالیان سال هست که با دسکتاپ کار کردم(روی لپ تاپ صفر کیلومترم ) باید انتظار چالاکی بیشتری رو داشته باشم از این لپ تاپ و حالا شاید حسم اشتباه میگفته
    اما باید عرض کنم به واقع ، سی پی یو های جدید کارایی و پرفرومنس خیلی بهتری نسبت به نسل قبل دارند و نمیشه گفت همش تبلیغاته و تفاوتی نکرده چون تست ها و بنچ مارک های مختلف این رو ثابت کرده !
    با این اوصاف در مورد لپ تاپ خودم (و شاید بقیه ی دوستان که حسی مثل من دارن)، من احساس می کنم یک مشکل نرم افزاری وجود داره ! چون در حالتی که هیچ استفاده ای از اون نمیشه ، به تناوب چراغ هارد روشن میشه و اون ابزاری که کنار صفحه ، میزان افزایش فرکانس سی پی یو رو نشون میده ، خبر از افزایش فرکانس میده! و این برای من عجیبه ، وقتی من کاری انجام نمی دم چی پروسس میشه و یا چرا یک دفعه و بطور متناوب باید فرکانس سی پی یو گاها تا 2 یا 2.3 بالا بره؟ و فکر میکنم این صدایی که شنیده میشه(دقیق تر بگم مثل صدای شاتر دوربین هست خیلی نرم ولی برای گوش های حساس من ازار دهنده) هم ربط به همین مساله و یک ایراد نرم افزاری داشته باشه! دلیلم هم این هست که مثلا امروز خیلی کمتر این صدا رو شنیدم ، در حین انجام کارهای مختلف و ور رفتن با تنظیمات ویندوز شنیده نمی شد و دلیل بزرگترم هم این هست که اقدام به check disk کردم و قرار شد در راه اندازی مجدد این کار انجام بشه! در حالت داس و انجام عمل چک دیسک کوچکترین صدایی شنیده نمی شد! من فکر می کنم این صدا می تونه مثلا مال هارد دیسک باشه (چون منطقا قسمت های متحرک و مکانیکی مثل هارد و یا فن ها می تونن تولید صدا کنن) و در هنگام چک دیسک هارد فعاله ! ولی صدایی شنیده نمی شد!
    من دوست داشتم که بتونم دوباره از نو همین ویندوز رو روی لپ تاپم نصب کنم ! ولی به دلیل نبودن سی دی نصب نمی تونم این کار رو انجام بدم! فکر می کنم یا درایوری بد نصب شده و یا خود ویندوز در حین نصب دچار مشکلی شده!
    اما مورد دیگه نمره های ویندوز هفت به المان های مختلف این لپ تاپ هست!
    من اقدام به محاسبه ی دوباره ی این نمرات بوسیله ی ویندوز کردم که تغییراتی حاصل شد و لی بیشترین و کمترین نمره تغییری نکرد و این نمرات به شرح زیر هست:
    processor 6.9
    RAM 5.9
    Graphics 6.7
    gaming graphic 6.7
    HDD 5.9
    حالا سوالی که مطرح هست اینه :
    این تفاوت باس رم ها از 1066 تا 1333 خوب به هر حال باید در پرفورمنس و بالطبع در نمره ای که ویندوز به کارکرد رم میده موثر باشه !
    دوستانی که باس رم دستگاهشون 1333 هست ،نمره ی ویندوز رو به رم شون اعلام کنند تا ببینیم آیا این تفاوت توسط ویندوز تشخیص داده میشه یه نه!
    ولی در کل باید بگم من همچنان فکر می کنم این لپ تاپ با توجه به قیمتش و سخت افزاری که داره خیلی خوبه و باید عملکرد خیلی خوبی داشته باشه ( از رو نمی رم ) و اگر من احساس می کنم اینطور نیست حتما ایراد نرم افزاری (یا خدای نکرده سخت افزاری) ممکنه در کار باشه!
    راستی ، به نظر شما ایا هاردش رو پارتیشن بندی کنم؟ و دیگه اینکه با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم بهتره؟
    منتظر تبادل نظر دوستان خوبم هستم.
    راستی من با تونل به سایت سر میزنم و بدون مشکل هم پست ارسال میکنم.

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

دوستان خوبم سلام
    چقدر بچه ها تو این انجمن فعالن من انتظار این همه پاسخ رو از دیش تا الان نداشتم . دست همگی درد نکنه و سپاسگزارم از همه ی دوستان خوبم که پاسخ دادن
    مطالبی که گفته شد رو کاملا متوجه شدم و اکثرش رو تایید می کنم . در مورد سرعت ، چیزی که شاید من در نظر نمی گیرم این هست که در قیاس یک کامپیوتر قدیمی (دسکتاپ خودم رو عرض می کنم) با مثلا این لپ تاپ باید توجه کرد که نرم افزار هایی که روی این لپ تاپ اجرا میشه مسلما سنگینتر هست و قاعدتا به نسبت پیشرفت سخت افزاری مثلا ساختار سی پی یو و فرکانسهای تبادل داده ها بین قسمت های مختلف مثلا بین رم و سی پی یو و یا هارد با رم و از این دست ، نرم افزار های جدیدتر از جمله ویندوز 7 و سایر نرم افزار ها ، بار بیشتری بر روی سیستم اعمال می کنن پس شاید طبیعی باشه که یک سیستم قدیمی با ویندوز ایکس پی رو نشه با این سیستم و ویندوز 7 مقایسه کرد از نظر سرعت و انتظار معجزه داشت از این لپ تاپ.
    اما با این اوصاف ، حسم بهم میگفت با توجه به تجربه ای که در کار با کامپیوتر دارم و سالیان سال هست که با دسکتاپ کار کردم(روی لپ تاپ صفر کیلومترم ) باید انتظار چالاکی بیشتری رو داشته باشم از این لپ تاپ و حالا شاید حسم اشتباه میگفته
    اما باید عرض کنم به واقع ، سی پی یو های جدید کارایی و پرفرومنس خیلی بهتری نسبت به نسل قبل دارند و نمیشه گفت همش تبلیغاته و تفاوتی نکرده چون تست ها و بنچ مارک های مختلف این رو ثابت کرده !
    با این اوصاف در مورد لپ تاپ خودم (و شاید بقیه ی دوستان که حسی مثل من دارن)، من احساس می کنم یک مشکل نرم افزاری وجود داره ! چون در حالتی که هیچ استفاده ای از اون نمیشه ، به تناوب چراغ هارد روشن میشه و اون ابزاری که کنار صفحه ، میزان افزایش فرکانس سی پی یو رو نشون میده ، خبر از افزایش فرکانس میده! و این برای من عجیبه ، وقتی من کاری انجام نمی دم چی پروسس میشه و یا چرا یک دفعه و بطور متناوب باید فرکانس سی پی یو گاها تا 2 یا 2.3 بالا بره؟ و فکر میکنم این صدایی که شنیده میشه(دقیق تر بگم مثل صدای شاتر دوربین هست خیلی نرم ولی برای گوش های حساس من ازار دهنده) هم ربط به همین مساله و یک ایراد نرم افزاری داشته باشه! دلیلم هم این هست که مثلا امروز خیلی کمتر این صدا رو شنیدم ، در حین انجام کارهای مختلف و ور رفتن با تنظیمات ویندوز شنیده نمی شد و دلیل بزرگترم هم این هست که اقدام به check disk کردم و قرار شد در راه اندازی مجدد این کار انجام بشه! در حالت داس و انجام عمل چک دیسک کوچکترین صدایی شنیده نمی شد! من فکر می کنم این صدا می تونه مثلا مال هارد دیسک باشه (چون منطقا قسمت های متحرک و مکانیکی مثل هارد و یا فن ها می تونن تولید صدا کنن) و در هنگام چک دیسک هارد فعاله ! ولی صدایی شنیده نمی شد!
    من دوست داشتم که بتونم دوباره از نو همین ویندوز رو روی لپ تاپم نصب کنم ! ولی به دلیل نبودن سی دی نصب نمی تونم این کار رو انجام بدم! فکر می کنم یا درایوری بد نصب شده و یا خود ویندوز در حین نصب دچار مشکلی شده!
    اما مورد دیگه نمره های ویندوز هفت به المان های مختلف این لپ تاپ هست!
    من اقدام به محاسبه ی دوباره ی این نمرات بوسیله ی ویندوز کردم که تغییراتی حاصل شد و لی بیشترین و کمترین نمره تغییری نکرد و این نمرات به شرح زیر هست:
    processor 6.9
    RAM 5.9
    Graphics 6.7
    gaming graphic 6.7
    HDD 5.9
    حالا سوالی که مطرح هست اینه :
    این تفاوت باس رم ها از 1066 تا 1333 خوب به هر حال باید در پرفورمنس و بالطبع در نمره ای که ویندوز به کارکرد رم میده موثر باشه !
    دوستانی که باس رم دستگاهشون 1333 هست ،نمره ی ویندوز رو به رم شون اعلام کنند تا ببینیم آیا این تفاوت توسط ویندوز تشخیص داده میشه یه نه!
    ولی در کل باید بگم من همچنان فکر می کنم این لپ تاپ با توجه به قیمتش و سخت افزاری که داره خیلی خوبه و باید عملکرد خیلی خوبی داشته باشه ( از رو نمی رم ) و اگر من احساس می کنم اینطور نیست حتما ایراد نرم افزاری (یا خدای نکرده سخت افزاری) ممکنه در کار باشه!
    راستی ، به نظر شما ایا هاردش رو پارتیشن بندی کنم؟ و دیگه اینکه با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم بهتره؟
    منتظر تبادل نظر دوستان خوبم هستم.
    راستی من با تونل به سایت سر میزنم و بدون مشکل هم پست ارسال میکنم.

2. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ظاهرا همچین بدون مشکل هم پست های من ارسال نمیشه! دو تا دو تا ثبت میشه!
    دوستان قصد دارم روی سایت خود ایسوس سوالاتی درباره ی این صدا بپرسم .قبلا سوالی پرسیده بوده درباره ی مدل N82JQ که ایا در ایران هست یا نه و الان دیدم پاسخ دادن و آدرس و شماره تلفن ویستا پخش و امرتات رو دادن که از اونها کسب اطلاع کنم و البته کمی ناراحت شدم که چرا اسمی از سازگار ارقام نبردن آخه من با گارانتی سازگار گرفتم!

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

ظاهرا همچین بدون مشکل هم پست های من ارسال نمیشه! دو تا دو تا ثبت میشه!
    دوستان قصد دارم روی سایت خود ایسوس سوالاتی درباره ی این صدا بپرسم .قبلا سوالی پرسیده بوده درباره ی مدل N82JQ که ایا در ایران هست یا نه و الان دیدم پاسخ دادن و آدرس و شماره تلفن ویستا پخش و امرتات رو دادن که از اونها کسب اطلاع کنم و البته کمی ناراحت شدم که چرا اسمی از سازگار ارقام نبردن آخه من با گارانتی سازگار گرفتم!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان . بین این لپ تاپ و لپ تاپ سونی مدل EB1CTO یه مقایسه میکنین؟
    کانفیگش اینه :
    Sony EB 1 CTO
    CPU Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz
    RAM 4GB DDR3 SDRAM
    Display Widescreen LED 15.5 (1366X768)
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5650
    HDD 500GB 5400rpm
    DVD RW DVD+/-RWDL
    WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
    2.7 kg
    قیمت : 1.400
    5730 یه کوچولو از 5650 قوی تره
    راستی قیمت این لپ تاپ الان چنده ؟؟
    Last edited by shahab_f; 15-07-2010 at 13:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

سلام من به دوستان تازه وارد سلام عرض می کنم از اول راه اندازی این تاپیک من بودم و با همراهی و مشاوره دوستان موفق شدم لبتاپم رو بخرم ببینین ما همه بحثا رو کردیم در مورد همه چیز این لبتاپ و جای هیچ بحثی برای ما نمونده اما برای دوستان تازه وارد یکی از دوستان گفت به پای سونی نمیرسه اما اصلا اینطور نیست این لبتاپ از هر لحاظی از سونی سرتره نبینید که به رم 5.9 میده و... اصلا به این حرفها توجه نکنید همه این بحثها قبلا شده لطفا زحمت بکشین و پستهای قبلی رو مطالعه کنید درباره امتیاز ویندوز به لبتاپ مانیتور رو همش پس دوستان تازه وارد جاس سوال پرسیدن بشینن از ص 1 تا اینجارو بخونن تا کاملا با این لبتاپ آشنا بشن تنها تفاوت این لبتاپ نسبت به سونی مانیتورشه که اون رزولوشنش بالاتره همین.مگر نه اصلا به این مدل نمیرسه بعدشم سونی خیلی داغ میکنه پس زود خراب میشه اما این لبتاپ خنک کنندگیش عالیه ببینین اگه یه لبتاپ همه فن حریف می خواین فقط همینو بخرین سونی همه فن حریف نیست متوجه شدین؟اما این لبتاپ تو هیچ کاری کم نمیاره.دوستانی که مشکل سرعت دارن نرم افزارهای یخودی رو پاک کنند.یا اینکه ویندوزشون رو عوض کنند بعد ریکاوری ما حتی درباره ویندوز هم بحث کردیم.هر کی میخره بره سایت ایسوز تمامی قطعات رو آپدیت کنه با دانلود درایورها.شک نکنید برین بخرین با اطمینان گول فروشندهها رو نخورین یا اونایی که شما رو به سونی ترغیب می کنند.سونی اگه قیمتش مثلا 100 زیر قیمت این لبتاپ بود میارزید اما باید اونو 1800 1700 خرید که یه جور ... خلاصه بگذریم برین بخرین با گارانتی سازگار از پایتخت هم بخرین مطمئن تره.البته بازارا زیاده.هرجا ارزونتر بود بخرین فقط مدل تو امضای منو بخرین.

6. 2 کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان دوباره سلام دوست خوبم ، حمید عزیز ، اینجا بحث طرفداری از این لپ تاپ نیست! با اینکه خودم همین مدل رو خریدم و بر مبنای تحقیقات و آگاهی و اعتقاد هم این کار رو. انجام دادم ، اما باید عرض کنم ، بهتره اینجا فقط به بیان مزایا و معایبی که به نظرمون میرسه اون هم با دلایل (شخصی و یا علمی ) بپردازیم !
    در مورد این تاپیک و مطالبش ، من هم کما بیش مطالعه کردم ، به هر حال خاصیت فروم اینه که به روز بحث بشه و تبادل نظر بشه ، هر روز ممکنه مطالب جدیدی در این باره به دست بیاد ، از آپدیت های نرم افزاری گرفته تا ترفند ها و تجربیات شخصی ، پس نمیشه به دوستانی که همچنان به بحث و تبادل نظر درباره ی مطالبی که شاید قبلا هم بهشون اشاره ای شده باشه ، می پردازن خورده گرفت .
    و اما در مورد باس رم ، من سایت اسوس رو نگاه کردم (البته قسمت مربوط به خاور میانه) و باس رم این مدل رو اساسا 1033 نوشته بود .
    و اما کاری که من انجام دادم ، اپدیت بایوسم بود و همینطور آپدیت درایور چیپ ست . فعلا به این نتیجه رسیدم که خیلی تاثیر مثبتی داشته این کار . ورژن بایوس من 209 بود و آخرین ورژن موجود در سایت اسوس 210 بود.
    با این کار صدایی که شنیده میشد قطع شد! (دست کم تا الان به این نتیجه رسیدم و اگر باز هم این مشکل رو. داشتم به اطلاع دوستان می رسونم) . کم کم داره از این لپ تاپ خوشم میاد.
    سپاسگزارم

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

دوستان دوباره سلام دوست خوبم ، حمید عزیز ، اینجا بحث طرفداری از این لپ تاپ نیست! با اینکه خودم همین مدل رو خریدم و بر مبنای تحقیقات و آگاهی و اعتقاد هم این کار رو. انجام دادم ، اما باید عرض کنم ، بهتره اینجا فقط به بیان مزایا و معایبی که به نظرمون میرسه اون هم با دلایل (شخصی و یا علمی ) بپردازیم !
    در مورد این تاپیک و مطالبش ، من هم کما بیش مطالعه کردم ، به هر حال خاصیت فروم اینه که به روز بحث بشه و تبادل نظر بشه ، هر روز ممکنه مطالب جدیدی در این باره به دست بیاد ، از آپدیت های نرم افزاری گرفته تا ترفند ها و تجربیات شخصی ، پس نمیشه به دوستانی که همچنان به بحث و تبادل نظر درباره ی مطالبی که شاید قبلا هم بهشون اشاره ای شده باشه ، می پردازن خورده گرفت .
    و اما در مورد باس رم ، من سایت اسوس رو نگاه کردم (البته قسمت مربوط به خاور میانه) و باس رم این مدل رو اساسا 1033 نوشته بود .
    و اما کاری که من انجام دادم ، اپدیت بایوسم بود و همینطور آپدیت درایور چیپ ست . فعلا به این نتیجه رسیدم که خیلی تاثیر مثبتی داشته این کار . ورژن بایوس من 209 بود و آخرین ورژن موجود در سایت اسوس 210 بود.
    با این کار صدایی که شنیده میشد قطع شد! (دست کم تا الان به این نتیجه رسیدم و اگر باز هم این مشکل رو. داشتم به اطلاع دوستان می رسونم) . کم کم داره از این لپ تاپ خوشم میاد.
    سپاسگزارم

8. 2 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مدلی که من از سونی معرفی کردم کانفیگش خیلی خوبه فقط کارت گرافیکش کمی ضعیف تره . ممنون میشم علاوه بر مقایسه ی اون با N61jq ، مدل GX640 از MSI با این کانفیگ هم رو با ایسوس مقایسه کنید . میخوام بخرما ! کمک کنید
    MSI GX640 :

cpu-type intel Core I7-720QM
    chipset intel H55
    lcd 15.4 " 1680 x 1050 WSXGAT
    vga ATI HD5850 1GB DDR5
    memory 4GB DDR3
    weight 2.7KG
    قیمت 1.660
    این مدل کارت گرافیکش از 5730 قوی تره
    Last edited by shahab_f; 16-07-2010 at 00:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

.................
    Last edited by shahab_f; 16-07-2010 at 00:34.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مدلی که من از سونی معرفی کردم کانفیگش خیلی خوبه فقط کارت گرافیکش کمی ضعیف تره . ممنون میشم علاوه بر مقایسه ی اون با N61jq ، مدل GX640 از MSI با این کانفیگ هم رو با ایسوس مقایسه کنید . میخوام بخرما ! کمک کنید
    MSI GX640 :

cpu-type intel Core I7-720QM
    chipset intel H55
    lcd 15.4 " 1680 x 1050 WSXGAT
    vga ATI HD5850 1GB DDR5
    memory 4GB DDR3
    weight 2.7KG
    قیمت 1.660
    این مدل کارت گرافیکش از 5730 قوی تره
    اصلا سراغ ام اس آی نرو هرکی داشته پشیمون شده.

12. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان.دوستان نظرتون در مورد n61ja چیه؟؟؟؟من الان بین سونی و ایسوس موندم.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

سلام دوستان.دوستان نظرتون در مورد n61ja چیه؟؟؟؟من الان بین سونی و ایسوس موندم.
    مدل خوبیه،گرافیک متوسطی داره
    بین این و چه مدلی از سونی موندین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •