بعد از پاک کردن ویروس copy توسط کسپراسکای چی کار باید کرد تا موقع باز کردن درایو ها ارور نده
بعد از پاک کردن ویروس copy توسط کسپراسکای چی کار باید کرد تا موقع باز کردن درایو ها ارور نده
ممنون. آره از اون برنامه استفاده کردم. ولی فایده نداشت. پس چرا کد رجیستری رو نذاشتی؟ من خیلی وقته منتظرم. دستت درد نکنه.
با سلام
برای پاک کردن این ویروس چون این ویروس بعضی از فایلهای سیستمی را الوده می کند شما باید این فایلهای الوده ی سیستم را تعمیر کنید
برای این کار در cmd تایپ کنید sfc /scannow
تا فایلهای الوده ی سیستم شما باز گردانی شود با فایلهای سالم جایگزین شود
وارد مای کامپیوتر شده و کاری کنید که فایلهای مخفی قابل دیدن شود
برای این کار مسیر زیر را دنبال کنید :
Mycomputer>Folderoption>View
ود زیر پنجره ی view
یعنی Hiddenfiles and folder
Show Hidden files and folder
را کلیک کنید
بعد از این کار وارد هر درایو شوید و فایلی به نام :(Autorun.inf)
را پاک کنید تا دیگه با اون ارور مواجه نشید
به طور کل این ویروس از یک فایل .INF و یک فایل .EXE
تشکیل شده
این هم پاک کننده ی فایلهای Autrun.inf
کافی شما این را در همه ی درایو های خود اجرا کنید همه ی درایو های خود
اگر مخفی باشه پاک میکنه
لینک دانلود (مستقیم):
حجم:23kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Administratot; 30-06-2007 at 20:34.
مشکل همينجاست.اصلا فايل autorun.inf وجود نداره.مخفي هم نيست.همينه که من کلي حيرونم.
nدوست عزیز واقعا ممنون.از دیروز تا حالا اعصابم از این موضوع خورد بود اما با کمک شما مشکلم حل شد ولی فقط یک مشکل دیگه هست اونم اینکه انتی ویروس شما فقط تا درایو g من رو اسکن کرد. من 2 تا دریو دیگه دارم اما نمی دونم چرا اون 2 تا رو اسکن نکرد؟
دوست عزیز مشکلم رفع شد. امید وارم هر چی از خدا می خواهی دست رد به سینت نزنه و بهت بده.
اگه ایراد نداره یک مشکل دیگه رو مطرح کنم !
وقتی که اینترنت کانکت میشود جدیدا زمانی حدود 1-2 دقیقه سیستم هنگ میکنه و بعد صفحات باز میشوند ...
علت چیه ؟( مک آفی و سوپرآنتی اسپای وار هم نصب هست)![]()
کدام برنامه باعث هنگ می شود ( بیشترین مقدار CPU یا RAM را اشغال می کند ) ؟
آقا من سیتم دوستم ویروسی بود
ندنستم یه رم موبایل که مال اون بود وصل کردم به سیستم
الان وقتی میخوای از بالای صفحه از گزینه تولز فولدر آپشن رو انتخاب کنم. اصلا فولدر آپشن وجود نداره!!
بعدش یه مقداری از سرعت سیتمم کم شده تقریبا مثل پست بالا و لی خیلی کمتر
باید چی کارکنم؟؟؟
با سلام به همه دوستان
من از آنتی ویروس کاسپرسکی استفاده می کنم. چند روزی است که سیستم من آلوده شده است. کاسپرسکی پیغام یافتن Trojan.Generic می دهد اما قادر به پاک کردن آن نیست یا حداقل من به خوبی اون رو پاک نمی تونم بکنم. لطفا توضیحاتی در مورد این تروجان بدهید و روش حذف آن. آیا وقتی آنتی ویروسی قادر به پاک کردن ویروسی نباشد راهی هست که بدون نصب دوباره ویندوز ویروسها را از بین برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)