سلام.
اینجارو بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اینجارو بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عین خودتم، قبلاً دانشجو بودم ول کردم رفتن خدمت (10 سال پیش). این سوال واسه منم مطرح شد، اگه جوابشو یافتی به منم بگو!
اینجور که من فهمیدم پذیرفته شدن تو دوره شبانه مانعی نیست ولی اگه بری دانشگاه و سال دیگه هم کنکور بدی دیگه نمیتونی توی همون رشته روزانه قبول شی به عنوان مثال اگه من امسال شبانه علامه قبول شم برم دانشگاه، سال دیگه رتبه یک زبان خارجه ه بشم دیگه نمیتونم انصراف بدم برم ادبیات انگلیسی روزانه بخو.نم. ولی بازم تحقیق میکنم اگه غیر از این بود شما رو هم در جریان میزارم
حالا اگه شبانه قبول بشم ولی نرم اصلا ثبت نام چی؟ بازم مثله انصرافیانمیتونم توی همون رشته هیچ وقت شرکت کنم؟
اینجا درست همون سوالیه که فکر منو مشغول کرده و هیچ کسم نیست که بدونه سازمان سنجشم که زنگ میزنی هیچ کس بر نمیداره
معلوم نیست اگه کسی شبانه قبول شه و نره چطور جایگزینش رو پیدا میکنند
اینم انتخاب رشته نهایی من:
ادبیات انگلیسی تهران
ادبیات انگلیسی شهید بهشتی
ادبیات انگلیسی علامه
ادبیات انگلیسی شبانه بهشتی
ادبیات انگلیسی شبانه علامه
شاید برای شبانه هم تکمیل ظرفیت داره مهرماه
اگه فهمیدید منم در جریان بذارید لطفا مرسی
از دفترچه معلومه که همه محدودیت ها برای دانشجويان دوره هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بي ن المللي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيا م نور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي
و گفته دانشجو: كسي است كه در يك ي از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي اعم از دولتي و يا غيردولت ي پذيرپته و ثبت نام شده باشد.
پس میشه نتیجه گرفت که اگه شبانه ثبت نام نکنیم مشکلی پیش نمیاد ولی مطمئن نیستم
اینم مال من :
1 6178 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران 2 6202 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران 3 6177 مترجمي زبان الماني || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران 4 6172 زبان اسپانيايي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران 5 6175 زبان فرانسه/ادبي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران 6 6179 زبان روسي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران 7 6201 زبان الماني || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران 8 6200 زبان فرانسه/ادبي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران 9 6203 زبان روسي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران 10 6212 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران 11 6173 زبان ايتاليايي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران 12 6210 زبان فرانسه/مترجمي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران 13 6211 زبان روسي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
بعدش یه چند تا نرم فزار و IT بعد شبانه این زبان ها و ...
اگه 3تای اول رو قبول نشی، 100% اسپانیولی تهران قبولی، چون پارسال تا رتبه 9000 هم برداشته بود.
من احمق زبان کنکور 100 زدم ولی کنکور زبان شرکت نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)