خدا عمرت بده بنی جان. مگه اینکه شما به داد ما برسی.
خدا عمرت بده بنی جان. مگه اینکه شما به داد ما برسی.
سلام. من همون اول بازی که پدر آتزیو بهش یه نامه میده و میگه بده به لورنزو دی مدیسی مشکل دارم.مرحله رو که accept می کنم هیچ چیزی تو نقشه ظاهر نمیشه.
آیا مشکل از خود بازیه یا باید خودمون پیداش کنیم؟ خواهش می کنم راه حلو بگین
خیلی ممنون.
خوب
به سلامتی منم بازی رو ونستم اجرا کنم
از قسم اول خیلی بهتر شده ولی این که انقدر صحنه داره واقعا حال آدمو میگیره!!نه به قسمت 1 که همه ی زنا روسری داشتن نه به این که ...واقعا آدم وقتی می خواد بازی کنه با کلی دلشوره باید بازی کنه که یوقت جلوی بقیه با یک صحنه روبهرو نشه که ...
از این صحنه هایی که اول بازی هست بازم توی طول بازی هست؟؟امیدوارم نباشه.
راستی چشم یوبی سافت کر
به افتخار این پیروزی هکرا خودم ی عکس درست کردم که کوچیکه ولی بدک نیست
سلام
مشکل شما احتمالا از value هست!!
من خودم با این value بازی می کنم و از این ماموریت هم رد شده:
دانلودش کن و بریز توی اون فایلی که server داخلشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم بازی رو اجرا کن و تمام!!فقط یاد نره از سیو backup بگیری!!
همچينم صحنه نداره ها!!!!!
فيلم ايروني كه تماشا نميكني دوست عزيز كه خانوما با چادر مقنعه انتظار داري بخوابن
حالا بايد ببينيم splinter cell هم هك ميشه؟![]()
دوستان Ubisoft خبری چیزی منتشر نکرده؟ نگفته قراره کاری بکنه؟.چون دیگه این سیستم هم رفت کنار قفل های شکسته شده دیگه.
نه فعلا ولی هرکاری کنه باز کرک میشه
سلم بچه ها.
توی پست 2 تا مرحله ی ششم که میرم، بازی رو اجرا میکنم ارور میده
چیکار کنم؟
سلام سلام
اول بازی که با دزموندی خدایش اگه سم فیشرو میزاشتن جاش میشد خود اسپلینتر سل حتی ریتم اهنگشم شبیه بود.نکه بگم بد بودا نه خیلی حال داد این قسمت بازی (فکر کن این اینجوری حال داد چه شود کانوکشن!)
بچها من درست نفهمیدم چرا پدرشو دار زدن؟جریان چیه؟راستی داستان بازی ربطی به فیلمش داره؟
آره خیلی ناجور بود.
من نمیدونم چه علاقه ی شدیدی به این لختی بازیهای دارن.
وسطای بازی چند تا عکس و تصویر و فیلم هست که شاید برات جالب نباشه. من ویدئوی The Truth رو تو نت دیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)