من که گفتم همیشگی نیست. دلتونو خوش نکنین پارس هر وقت حال داد حال کنید هر وقتم نداد باید بیخیال شید !
من که گفتم همیشگی نیست. دلتونو خوش نکنین پارس هر وقت حال داد حال کنید هر وقتم نداد باید بیخیال شید !
کدوم شهرستانی؟ چند گرفتی نامحدود؟
در این که ظلم بیحد بشما میشه البته شکی نیست شکایت هم بکنی حقته از اکسیر بپرس تا راهنماییت کنه به کمتر از 120 رضایت نده![]()
حداکثر سرعت دانلود 128 ، فوقش 15 کیلوبایت هستش. چیو باید شکایت کنه؟! همینم که دادن بهش زیاده!![]()
این حال ندادنش همیشه گی هست یا موقتیه؟
من بوشهر هستم 128 محدود به 2 رو 15900 می گرفتم تا یه چند وقت پیش همین توری رفتم دفتر مرکزیش تو بوشهر گفتم سرویس جدید چی دارین نامحدود باشه اونم گفت 128 داریم 21500
به دوستانه پارس انلاینی هم نصحیت می کنم به این پنل اینترنتی که تمدید قرارداد می کنید اطمینان نکنید که مثل من 1 سال پول الکی ندید برید دفتر مرکزی پارس انلاین تو شهرتون یه سوال راجع به قیمت ها بگیرین که کلی تفاوت داره
والا بنده بی تقصیرم و فقط نظر مشترکی مثل اکسیر رو منتقل کردم.
سرعت منم کم شده بیشتر از 50 نمیره دیگه![]()
من نمیدونم اکسیر چکارت کرده !! که هی میخوای اراجیف خودتو به اون نسبت بدی بچه صحابه !!
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
ممکنه خیلی طولانی بشه ! کلا هر چی حال بهتون داه شده+سودش+دیرکردش+هزینه های شرکت و غیره ازتون پس گرفته میشه!
کسی از شیراز هست که منو راهنمایی کنه؟
میخواهم ببینم پارس آنلاین تو شیراز پطوره؟
[SIZE="5"]کسی تو شیراز پارس آنلاین داره؟
میخواستم بدونم قطعی و سرعتش چه جوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)