تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 1298 اولاول ... 2969757677787980818283891291795791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چرا اینطوری برخورد میکنید؟!
    سرعت روزانتون از همه شرکت ها بیشتره.هزینه هر گیگ حجم از همه شرکت ها ارزون تره.مقدار حجم در هر ماه از همه شرکت ها بیشتره.
    فقط میمونه سرعت شبانه که هنوز 2 هفته است ارائه شده و مشکلات خودش را داره و به زودی حل میشه.تازه سرعت شبانه ما فقط از شاتل کمتره بقیه شرکت ها سرعت شبانشون حدود 20 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه است که اختلاف ناچیزه.
    من واقعا در عجبم از برخوردتون!
    یه مقدار ارامش داشته باشید تا وضعیت درست بشه.
    موفق باشید.
    دوست عزیز کی گفته مخابرات ارزون ترین و بهترین سرویسو می ده؟!!!!
    به نظر شما سرویس مخابرات به صرفه تره یا سرویسی که یکی از دوستان گفت داشته و با دادن 7 هزار تومان بیشتر با سرعت 512 نامحدود دانلود می کرده و در ماه بالای 50 گیگ مصرف داشته؟!!! تازه این قدرهم منت سرش نبوده و مثل این مخابراتیام این قدر سرکوفت نمی زنن به مشترکینشون!
    در ضمن به گفته خودشون قراره سرعت هارو تفکیک کنن و دیگه از این خبرا نیست که سرعت 128 بالای 100 کیلو دانلود بده.
    برادر من سنگ این مخابراتیارو به سینه نزن که به وقتش حق هممونو می زارن کف دستمون! در ضمن یه نگاهیم به برخورد بد خودشون بنداز و ببین چه جوری به مشترکینشون توهین می کنن

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان چرا اینطوری برخورد میکنید؟!
    سرعت روزانتون از همه شرکت ها بیشتره.هزینه هر گیگ حجم از همه شرکت ها ارزون تره.مقدار حجم در هر ماه از همه شرکت ها بیشتره.
    فقط میمونه سرعت شبانه که هنوز 2 هفته است ارائه شده و مشکلات خودش را داره و به زودی حل میشه.تازه سرعت شبانه ما فقط از شاتل کمتره بقیه شرکت ها سرعت شبانشون حدود 20 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه است که اختلاف ناچیزه.
    من واقعا در عجبم از برخوردتون!
    یه مقدار ارامش داشته باشید تا وضعیت درست بشه.
    موفق باشید.
    این حرف من هم بود و گفته بودمش.
    دوستان به نظرتون این سیستم اگ چی رو مشخص میکنه؟
    یکی داره از adsl استفاده میکنه؟
    من تو خونه مودم وایرلس دارم و مک فیلتر علاوه بر پسورد روی وایرلس ست کردم اما نمیدونم این چیه؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کسی وی پی ا ن رایگان داره؟ممنونم.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این حرف من هم بود و گفته بودمش.
    دوستان به نظرتون این سیستم اگ چی رو مشخص میکنه؟
    یکی داره از adsl استفاده میکنه؟
    من تو خونه مودم وایرلس دارم و مک فیلتر علاوه بر پسورد روی وایرلس ست کردم اما نمیدونم این چیه؟؟؟؟

مک ادرس عوض شده وسیستم اجازه دسترسی نمیده.یکی ازاون لگهایی که وصل شده را نگاه کن.ببی مک چی بوده؟

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

وی پی ان نامحدود قیمتی نداره هر سه ماه 5000 تومن اگه می خوای من سراغ دارم بخر.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آی خوشم میاد که کسی دستکاری کرده باشدش
    خوب مومن مقدس اگه مک فیلتر رو فعال کردی پس چرا دیگه کد گذاری کردی؟فکر کردی که دوبله حفاظت میشه؟
    اتفاقا اگه کسی دنبال این چیزا باشه این سیستمی که پیاده کردی وسوسش میکنه که وقت بذاره براش کسی هم بلد نباشه یا دنبالش نباشه که براش فرقی نمیکنه تو چیکار کردی.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

مک ادرس عوض شده وسیستم اجازه دسترسی نمیده.یکی ازاون لگهایی که وصل شده را نگاه کن.ببی مک چی بوده؟

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

وی پی ان نامحدود قیمتی نداره هر سه ماه 5000 تومن اگه می خوای من سراغ دارم بخر.
    اونی که کاکت شده رو چک کردم مک آدرس مودم خودم بوده و درسته.
    اما اینو نمیدونم چطوریه....

پ.خ چک شود.

آی خوشم میاد که کسی دستکاری کرده باشدش
    خوب مومن مقدس اگه مک فیلتر رو فعال کردی پس چرا دیگه کد گذاری کردی؟فکر کردی که دوبله حفاظت میشه؟
    اتفاقا اگه کسی دنبال این چیزا باشه این سیستمی که پیاده کردی وسوسش میکنه که وقت بذاره براش کسی هم بلد نباشه یا دنبالش نباشه که براش فرقی نمیکنه تو چیکار کردی.
    برادر رب به خون ما تشنه ای؟ (شوخی) والا با isp مطرح کردم اونم گفت که مک فیلتر واست گذاشتم.
    والا از ترس سرعت بالا و محدود اینکار رو کردم وگرنه اگه نامحدود بود که ولش میکردم هر کی خواست استفاده کنه.... خب برم عکسو پاک کنم

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

پ.خ چک شود.

برادر رب به خون ما تشنه ای؟ (شوخی) والا با isp مطرح کردم اونم گفت که مک فیلتر واست گذاشتم.
    والا از ترس سرعت بالا و محدود اینکار رو کردم وگرنه اگه نامحدود بود که ولش میکردم هر کی خواست استفاده کنه.... خب برم عکسو پاک کنم
    اگه مک فرق می کنه و شما مشکلی در اتصال نداری یه نفر رمز اکانتت را دراورده وسعی در استفاده داره پسورد اکانتت و همچنین پسورد خود مودم را برا احتیاط عوض کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پ.خ چک شود.

اتفاقا من همینکار رو کردم ولی دیدم سرعت خودم وحشتناک میاد پایین چون همسایه ها ظاهرا مثل خودم مصرفشون بالا بود و به باز کردن صفحات اینترنتی اکتفا نمیکردن منهم کد گذاری کردم ولی وقتهایی که مصرف ندارم بازش میذارم تا ملت استفاده کنند.

9. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اگه مک فرق می کنه و شما مشکلی در اتصال نداری یه نفر رمز اکانتت را دراورده وسعی در استفاده داره پسورد اکانتت و همچنین پسورد خود مودم را برا احتیاط عوض کن.
    ip مودم که کمپلت عوض شده.
    رمزشم همینطور....حالا نمیدونم چی کارش کنم.

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

اتفاقا من همینکار رو کردم ولی دیدم سرعت خودم وحشتناک میاد پایین چون همسایه ها ظاهرا مثل خودم مصرفشون بالا بود و به باز کردن صفحات اینترنتی اکتفا نمیکردن منهم کد گذاری کردم ولی وقتهایی که مصرف ندارم بازش میذارم تا ملت استفاده کنند.
    مرامتو عشق است.....حالا به نظرت مشکلی داره سرویس من؟
    این مکی که توی عکس هست هیچوقت نتونسته کانکت بشه....

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ip مودم که کمپلت عوض شده.
    رمزشم همینطور....حالا نمیدونم چی کارش کنم.
    ایول باور کن اگه فقط یکیش بود این اتفاق نمی افتاد ولی الان باید مودم رو ریست کنی از پشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •